Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz instantwater #32556 üzenetére

    Palackos vízzel nincs gond, ha nem áll a napon. Akkor még át is vesz valamilyen fura ízt a víz. Ma már szerintem nincs gond a minőségével, és valóban nem a legjobb, de jobb mint a csapvíz.

    A desztillált vízzel sincs gond, sőt, az a legtisztább, legjobb. Azért kell víz, hogy hidratálja a szervezetet. Az, hogy nincs benne semmi más a vízmolekulákon kívül, nem szabadna hogy gond legyen, mert az már rég rossz, ha valaki a csapvíz szutykából kell bevigye kötelező ásványi anyagokat. Most aki kólán él, azzal mi van? Tudtommal a kóla meg fanta sincs tele ásványi anyagokkal. Anyway, rendesen kell enni (zöldségek, hús, lassú szénhidrát) és nem lesz senki mikrotápanyagokra szorulva.

    A szájszárazságot nem értem, ilyenről még nem hallottam. Pont, hogy a sónak van vízhajtó hatása, nem annak, ha tiszta vizet iszol.

    (#32558) instantwater: részemről randox és medicspot ajánlott, előbbi olcsóbb és gagyibb is, de nem volt gond a tesztekkel se az idővel, a medicspot meg drága, de royalmailes és kényelmes, erről kéne mintát vegyen az összes többi provider.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák