- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz mentic18 #47246 üzenetére
Ezt azért egy samsung tulajnak illene tudnia.
Tárcsázóba ezt beírod : *#0*# és ott a menüben kiválasztod, hogy milyen színt mutasson a kijelző. Általában kék színnel szokott látszani leginkább beégés.aprokaroka87: Ha csúnyán beég még messziről is észre lehet venni, felbontás lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz aprokaroka87 #47247 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz aprokaroka87 #47250 üzenetére
Simán látod az összes ikont....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
akooos
veterán
Botrány, hogy a V30 január középen lesz magyarországon elérhető.
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #47255 üzenetére
Mar rohelyes.. akkor mar bemutatjak lassan az S9 parost, a G7-et megva tobbit.. most mar en is azt mondom szanalom amit az LG muvel, azt meg csodalkoznak hogy a Samu lealazza oket. Igen, a Samu jol csinalja.. beneztem ejjel a G5 topikomba, eleg sokan az S8-at irjak utodnak... Megertrm oket.
Quqesz: kb en is igy reagaltam. Viszket a tenyerem, de kitartok
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #47257 üzenetére
Az apple/samsung/huawei jól csinálja a megjelenést. Nem véletlen ők a 3 legnagyobb. A xiaomi sem rossz, de az LG....mikor megjelenik 280e, akkor már a Note 8 is olcsóbb lesz, a Mate tíz meg majd a fele! Nekem most a Honor V10 és a xiaomi rn5 a befutó(na jó, néha elgondolkoztat az S8 is.....)
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #47263 üzenetére
Csúcskategóriában sosem volt drága a HTC. Viszont, amikor egy Snapdragon 200-as telefont 1GB RAM-mal adnak 120-ért akciósan... Nos, ezért tart ott, ahol...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #47263 üzenetére
Pedig most jo aron van. En mikor kihoztam a Telenornal 230k volt az ara.
-
Blackmirror
őstag
válasz Aryon87 #47265 üzenetére
A kivétel erősíti a szabályt
Van egy telefonjuk ami jó áron van aztaaaa. Htc 10 is volt akciós , most nem erről van szó.
A felső kategória megjelenéskor ugyanolyan drága mint másik felsős telefon. Az alsó és közép kategória na az a kriminális.
Ha van véletlenül egy kevésbé népszerű csúcs telefonjuk, amit a sufni esetleg leáraz 150-re szerintem nem vonja maga után azt hogy a htc jól csinálja , sőt sajnos tényleg vicc inkábbiPhone X@R, iPad Pro
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #47267 üzenetére
Ezt alairom. De sztem most jo aron van ^^
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #47270 üzenetére
Balam kozepkategoria mar nem jatszik.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Blackmirror #47270 üzenetére
Van fotelotok? Azt hittem eladtad, hogy legyen szifonikszed...
#csakaszifon shikaka#
Különben is Aryon felsőligában sz.patta magát...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #47272 üzenetére
Messengeren irjatok be a gif reszhez: poopmoji
Majd nezzetek miket ad kiSzerencsere most mar csak elvezkedek
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
válasz Quqesz #47272 üzenetére
Igen van, különben hol lenne szegény macskám
Jaaa ti kemények vagytok és itt a topicban csak a felső kat. telefonokról van szó.
Bocsi, ciki vagyok
Ahhoz hogy egy cég jól csinálja világszinten szokott kelleni a középkategória jó teljesítménye is ( ugye van kivétel ... de abba ne menjünk bele úgyis pont azt a gyártót nem komáljátok)
Nekem tetszene egy új combosabb desire széria is akár.( a nagy pénz meg a felsővel jön persze)
Nem, én dörzsölt nő vagyok, a macskám alól nem veszem ki a fotelt. Majd eladom az uram kocsiját, és veszek egypár ájfón ixet belőle , ő meg kisportolt lesz járjon gyalog .- mijenigaz[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz Blackmirror #47274 üzenetére
Nincs baj a középkattal sem. Sztem a H8 sem felsőkategória. Nekem onnan is bejön jó pár teló(A5,K10,Xiaomik,stb) és abban egyetértek, hogy kezdik hanyagolni egyes gyártók.
no more
Follyon az almalé![ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz aprokaroka87 #47275 üzenetére
Blackmirror:
Kozepkategoriaban jelenleg a Samu es Huawei es Xiaomi brilliozik. Tobbi kukaXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Blackmirror
őstag
válasz Quqesz #47276 üzenetére
Csak Aryon vérét szívtam amúgy mert olyan nagyképűnek hangzott hogy nála a középkategória nem játszik
( tudom nem annak szánta egyébként )Amúgy meg megjött úgyhogy hiszti lesz: “ Ménemlehetveletek normálisan komolyan beszélgetnise , mindent el vicceltek kaksiszmájlival
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Blackmirror #47279 üzenetére
Szerintem ennek a kakimojinak van valami pszichologiai hatása.
Ugyebár van a sima kakimoji ami egy kupac...
Viszont ha csinálsz neki "arcot" már más dolgot kapsz.
Pl.
Tudom hogy egy kaki az élet,de probálok vidám lenni.vagy
Tudom hogy ma kaki nap vár rám, de mégis mosoly lesz arcomon.
Ez csak egy példa
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
mark!
őstag
válasz aprokaroka87 #47280 üzenetére
vagy szimplán az hogy egy szar vagyok és az is maradok de megpróbálok vidám szar lenni
>
-
Lacy6
senior tag
válasz Blackmirror #47267 üzenetére
A felső kategória megjelenéskor ugyanolyan drága mint másik felsős telefon.
Így van, sőt néha olcsóbb is volt.
Én One X óta követem a HTC-t és azt kell hogy mondjam, valóban semmi gond nincs a felső kategóriás telefon áraival. Én legtöbbször kimondottan jó vételnek mondanám, azért amit adnak.
Régebben nagyon rossz volt a samsung touchwiz felülete, és bili műanyagból csinálták a telefonjaikat.
Ehhez képest ugyanazért az árért jóval többet adott a One X mint a konkurensek.
Utána az M7 is nagyszerű telefon volt a maga nemében és az M8 is, mert még mindig döglődött a konkurencia. Úgy az S6-tal kezdett feljönni a Samsung attól már nem mondanám kiemelkedőnek a HTC felső kategóriás mobiljait, inkább csak egyéni igények döntenek és a márka hűség.
Az biztos, hogy nem egy jó telefonjuk volt és a felső kategória soha nem volt túlárazott.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
mentic18
aktív tag
válasz Soybex #47249 üzenetére
Köszi! Ezen gondolkodtam amikor feltettem a kérdést, hogy mi lehet a "kód".
Aprokaroka87: szép volt, mellesleg ma kipróbáltam. az a5 2016 vízálló.
Valahogy sejtettem, hogy kihasználja valaki az alkalmat
Azt vettem észre a telefonon, hogy a kijelző bevörösödött szinte. Ki volt kapcsolva az automata fényerő a telón, szóval még az se lehetett.
Ezekután Varjú által adott "kódot" megpróbáltam, de beégést nem láttam.
Bocs Droid16, nem foglalkoztam még ezekkel a trükkökkel, eddig nem volt olyan amihez ezek kellettek volna, de megjegyeztem, majd megpróbálok felnőni a feladathoz.
Már nagyon várom, hogy kijöjjön a 2018-as verzió.Samsung Galaxy A53 5G
-
-
Quqesz
nagyúr
Nah most frissült a chrome...erre a könyvjelzők betümérete hangyányi lett....
-
no more
veterán
válasz aprokaroka87 #47296 üzenetére
Amúgy meg igazából a gyártoi launcherek is támogathatnák...
+1 nem is értem, miért nincs ilyen még.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.