- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
őstag
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #46151 üzenetére
Hagyjad csak...
Ha nem unja meg, legalább te ne reagálj ráXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #46152 üzenetére
De tudod mennyire fel tud baszni vele "szeretem" ahogy kimagyarázza, hogy ő nem tett semmit és nem érdekli az egész samsung miközben nem
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Lacy6
senior tag
válasz vodrosjozsi #46151 üzenetére
Samsungnál én már természetesnek veszem az ilyen jelenségeket.
Azért ha vannak akik rosszul optimalizálnak akkor ők azok.
Aryont se értem, hogy miért kell meglepődni minden egyes ilyen eseten...
Örülni kell neki hogy nálad nincs ilyen jelenség és elégedett vagy a telefonnal, a többi nem számít.
Én régebben így voltam a HTC One X-el is, hogy qurva sok pixelhibás volt, de az enyém pont nem.
Fórumba volt aki már 3-szor cserélt és szidta hogy az új is pixelhibás, az enyém meg nem volt az.
Igaz az hardveres probléma volt, de a szoftveres meg olyan hogy kiszámíthatatlan.
Ilyen mindenhol van csak a samsungnál jóval nagyobb százalékba jelen van.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
vodrosjozsi
őstag
Én örülök neki, hogy nálam nincs ilyen csak az, hogy direkt arra játszik, hogy a magam módján reagáljak és aztán olyan módon próbáljon lehordani mint azt előbb tette az már nem semmi. Máskor is csinálta, akkor elmentem mellette de most nem hiszem.
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #46156 üzenetére
Chill dude
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Lacy6
senior tag
válasz vodrosjozsi #46156 üzenetére
Jah értem.
De ilyenkor tényleg az a legjobb ha leszarod.
Ezen kár egy pillanatig is idegeskedni.
A telefon használati tárgy, csak az számít hogy te elégedett legyél vele.
Azt szerintem mindenki tudja hogy történnek anomáliák nemcsak a Samsungnál hanem minden márkánál.
Nyilván be lehet nagyjából határolni hogy hol van több hiba, de ez adódik abból is hogy több szolgáltatást kell alapból kezelnie és hogy jóval több az eladott készülék mint pl U11 esetében.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #46148 üzenetére
Ja, a tokot nem csuktam rá, mert nem terveztem hosszú beszélgetést csak úgy maradt és kihangosítva.
Ja és a két tarajos fejezze be légyszi a kakaskodást.....
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #46159 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Soybex
őstag
Szegény Pixel 2-nek nem túl rózsás a startja
Ennyit jelentene az hogy az Lg gyárotta..?Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Aryon87
félisten
válasz Soybex #46161 üzenetére
A sima 2-es a HTC gyartmanya. De a 2XL-nek sem tul jo a nyitanya ha jol tudom a kijelzo miatt, valamit a V30 hirtopikjaban is megy a vita a minoseget illetoen.
Nekem az a vicc hogy meg mindig sehol a V30... Aztan megint menni fog a rinya, hogy semmi beveteluk..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mark!
őstag
válasz vodrosjozsi #46150 üzenetére
december 2.án lesz 2 éve hogy nem nézek magyar videókat
azért szeretem pewdiepiet, mert a drámából mindig kimarad és távolról fikázza a népetilyeneket nézek még hogy jon olsson, boyinaband, good mythical morning, ice poseidon, idubbbz, maxmoefoe, filthy frank.
>
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #46135 üzenetére
Nekem az S7 Edge még sosem fagyott. #csakasamu
(#46144) philoxenia: Nekem gyorstöltés közben sem volt forró, pedig 15 percig Monument Valley-ztem és még fel is vettem a játékot. 🤔nyilván meleg volt a telefon, de nem forró.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Soybex
őstag
válasz Aryon87 #46162 üzenetére
XL akart lenni csak lemaradt
Mondjuk nem akarok mostanában váltani, újra lobbant a tűz a note 4 iránti szerelmemmel
Majd talán jövőre ha esedékes lesz egy Note 9 ami nem ennyire batárian nagy mèretű a kezemnek@No more : Nálam se melegedik qc töltés közben a samu ha Hearthstonezok avagy ytube-t nézek
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Soybex #46170 üzenetére
Már úgy értve, hogy 18h-kor bevenni, és estére már csillapodna a hatása, ami nem lenne már erősen befolyással az alvásodra. Vagy ennyire erős cucc?
-
Aryon87
félisten
válasz Soybex #46172 üzenetére
Pff, az komoly.. Hát akkor alszol rébuszokban, jobbat nem tudok
Vélhetően akkor eredménye is lesz gondolom, vagy ez már állandó gyógyszer?[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #46178 üzenetére
Na jólvan. Kezd kinőni neked is a tarajod?
Akkor aludjon darabokban, ha így jobb. Korán van, aludtam 3 órát, köszönhetően unokatesómnak aki éjjel 1kor érkezett meg..
Párom meg hazautazott tegnap, mert apja intenzíven vanXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
no more
veterán
Hoppá, az Apple butítja az iPhone tízet!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz no more #46183 üzenetére
Mondom én hogy ez az X csak arra volt jó, hogy a mellüket megdöngessék, hogy ők is tudnak ilyet.. elcseszerintették az idei évüket
Szétnyílló nyolcasok, és akkor az X se tökéletes.
Elfogyott az alma köszönjük finom voltXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Aryon87 #46184 üzenetére
Azt mindenki tudhassa, hogy az ten nem eksz jó?
Am azt nem értem, hogy minek csináltak egy 10est? Miért kellett külön telefon? Elég lett volna egy 7s vagy simán a 8-as lett volna a nagy szám. Emiatt nyáladzott Handrás?
Úristen ezerszer inkább Magyarósi Csabát nézek. De amit Handrás művelt a bejelentéskor az szégyen, ennek fényében még jobban az.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz no more #46183 üzenetére
Kezd elég fingszagú lenni ez a szifon x erőlködés.......ez a gyengítünk a minőségen volt Jobs agyréme, soha nem menne bele ilyenbe, inkább eltolná a megjelenést......de csak a lóvé számít.....
MA hír, hogy lehet csak jövőre adja ki a samsung a8.0-áta telefonjaira....reméljük nem igaz.
Amúgy LG igéret ide v oda, nem kapta meg a G4 a 7.0-át. nagyon gyatra ez a frissítés az android esetében(7.0 kb a telók 17%-án fut 1 év után).......bár az ios butítási metódusa sem igazán szívmelengettető.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #46186 üzenetére
Csak nem kapta meg a G4 a Nugatot? Szép mondhatom.. Bár lehet jobb is, mert Ákos esetében azt már tudjuk, hogy a V10nél pl a kamerát vágták tönkre. De annakidején milyen szépen tolta a frissítéseket az LG.. Úgy rémlik a G6-nál is nekereg a frissítés, G5nél meg pláne.
-
vodrosjozsi
őstag
Láttátok az új z1.. z3.. z5..... mi a f@szom ez xz1 compactot?
-
SybenX
őstag
Tegnap megjött a redmi note 4 3/32 -es kiadásban fekete színben.
1 nap használat után azt mondom, nem bántam meg a váltást. Rájöttem, hogy az 5,5 inch a nekem való méret, s7 kicsi volt.
Sebességben komolyan mondom nem érzek különbséget, ami meglepett és végre nem akadnak az animációk ami engem nagyon bosszantott s7-nél, hogy nem tudtam úgy kilépni a chrome-ból, hogy ne akadott volna meg az animáció. Nem érzem hátrányát a kevesebb ramnak sem. Egyedül amiben érezni a különbséget az a játékok betöltési ideje, de ugyanúgy futnak a játékok akadás nélkül.
Kijelző nyilván kevésbé élénk színű amoled után, de visszanézve borzasztó túlszaturáltnak tűnik az s7, kellemesebb a szemnek a note 4 kijelzője, számomra legalábbis.
Ujjlenyomatolvasó 10/10-es sosem hibázik, ami az s7-re mostanában nem mondható el sajnos.
És az akkuidő az valami kegyetlen. Nem bírom elhinni, hogy ennyit bír egy okostelefon. Eddig 1 töltés volt 100%-ra tegnap, most 61%-on áll 4 óra kijelzőidővel. Átlagosan 10%-ot merül 1 óra használat után és ez még csak az első töltés eredménye, valamint custom romokkal tovább fokozható. Nem értem egyszerűen, hogy a többi gyártó miért nem tud ekkora akksit belerakni legalább a nagyobb telefonjaikba... Ilyen üzemidő kéne minden telefonnak.
Szóval összességében nekem megérte váltani az akksi, a nagyobb kijelző és az ára miatt, ugyanis feleannyiba került a redmi note 4 újonnan, mint az s7 használtan. Ja és simán lehet nyitni bootloadert gari vesztés nélkül.
Végül továbbra is azt mondom, hogy nagyon jó az s7, nem bántam meg, hogy kipróbáltam a samsungot, mert engem is érdekelt, hogy miért van érte oda mindenki, amit most már tudok, mert egy szinte tökételes telefon lett. Később biztos, hogy visszatérek a samuhoz, egy note-ot mindenképp ki akarok próbálni majd egyszer.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SybenX #46195 üzenetére
Majd a kameranal fogsz meg meglepodni
Korabban mar lattam e ket model kameraosszehasonlitasat, nem csalodtam a latottakban.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest