- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #47449 üzenetére
Az ujjlenyomatolvasó az brutál jó benne.
Pontos és nagyon gyors.
A kijelzővel és az üzemidővel is elégedett vagyok.
Viszont néha ha mikor feloldom a telefont, képes úgy belassulni úgy 2 percig hogy borzalom.
Nem tudom, hogy frissít vagy csak adatot szed le, mert korábban nem volt hálózat vagy mit csinál de idegesítő.
Olyan mintha hibernálva lett volna addig, és kell egy kis idő mire összeszedi magát a rendszer.
A kamerája meg átlag alatti.
Fényképre még talán elmegy, de ott is inkább RAW, viszont a videója katasztrofális minőség.
Összességében amúgy egy szerethető telefon
Az elején voltak még gondok, de mostanra már csak annyi problémám maradt amit leírtam fent.
One plus 5 meg U11 ami csábít, de telefonra többet nem költök ha nem muszáj.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Arcképgyáros
-
Deck
titán
Tényleg igaz, hogy az iphoneosok nem tudnak Magyarországon nfc-s fizetést? Vagy ez vicc? Most olvastam és nem akarom elhinni
PS5
-
-
Soybex
őstag
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #47452 üzenetére
Ebben biztos vagyok. Plane hogy az U11 kamerajat is tunningoltak, szetveri az egesz mezonyt
Viszket is a tenyerem ra
Meg design, meret, ujjlenyomat hatul.
Mind plusszok nekemXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Nézd meg a gmail szinkronnál mi van kipipálva. Én a felét kiveszem, mert pl gogli fitnesz nem érdekel. A másik a főképernyő elforgatás lehet, H8-on ha elfordítod a főképernyőt és utána egyből akarsz lapozni, akkor belassul pár másodpercre, aztán szmúth lesz. De máshol én nem tapasztaltam lassulást(pedig egy emui a 2 telefon)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
-
Lacy6
senior tag
válasz philoxenia #47470 üzenetére
A képminőséget elrontották azóta egy frissítéssel, a videót pedig már az optikai képstabilizátor hiánya tönkreteszi.
Az viszont lehet, hogy kritikusabb szemmel nézem, mivel korábban egy kis kompakt géppel fotóztam rengeteget. Azt hittem, hogy közelébe lesz annak a képminőségének de nagyot csalódtam.Ami még eszembe jutott, hogy szaggatott nálam a videofelvétel és nem értettem hogy miért.
Igazából már annyira nem is érdekelt, mert a videó minőségében akkorát csalódtam, hogy inkább mással vettem fel amit akartam. Most belenéztem a P9 fórumba és azon megy az ügyeskedés, hogy hogyan lehet megoldani hogy ne szaggasson.... ez azért gázÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
törölt tag
Szerintem az Apple öszszeesküvődik (de szép kifejezés ) a Sonyval. A mostani csúcs ugye az iPhone X. Jövőre jön az iPhone XZ?
-
Lacy6
senior tag
válasz philoxenia #47475 üzenetére
Ez van sajnos, nagyon remeg a kezem
Nem csak ez teszi tönkre, hanem a minőség is.
Link
Link
Link
Ezek P9-el készültek.(#47476): Nem vettem észre, hogy lenne benne. A legkisebb kézremegés is látszik a felvételen.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz philoxenia #47478 üzenetére
Nem tudom mire érted, de itt a készülékben van a hiba.
Kompakt fényképezővel nem volt ilyen problémám...
De majd hétvégén teszek fel egy HTC10 vs P9 videót, hogy jobban szemléltessem.Az alapdolgokat tudom amúgy és RAW-ba csinálom már a képeket, mert csak úgy tudom elviselhetővé tenni.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #47483 üzenetére
Eis eis baby!
Van benne jég? Miért? Hogy ne melegedjen túl? (eis=jég németül ) -
mentic18
aktív tag
válasz akooos #47490 üzenetére
Igaz, már így beugrott közben, hogy a csúcskategóriás samsungokban van, csak az alatta lévőkben ne szokott lenni. Nekem az utolsó csúcskategóriás samsungom az s4 volt. Szerintem eddig az volt a legjobb telefonom, nagyon hiányzik. De az a5 azért hasonló kaliberű.
Samsung Galaxy A53 5G
-
Aryon87
félisten
válasz mentic18 #47494 üzenetére
Engem is bosszantana, pedig az A szerianal merem allitani, hogy termeszetesebb kepeket keszit, mint az S szeria. Legalabbis az eddigiek lattan. Nincs jelen a tulelesites es tulszaturalas sem.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest