- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
válasz Aryon87 #46250 üzenetére
Lényegtelen.
Mindenki azt csinál az életében ami számára jól esik illetve jól érzi magát tőle addig amíg másokat ezzel nem hoz bajba vagy nem okoz sérelmet bennük.
Legalábbis nekem ez a véleményem róla
Gratula a csökkentéshez, azért jelentősen sikerült lentebb vinni az adagodAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Aryon87
félisten
válasz Soybex #46251 üzenetére
Ezzel egyetertek,csak nekem erosen negativ tapasztalatom van az alkoholfogyasztast illetoen (csaladon belul pl) ill nap mint nap mikor a sok alkesz mar reszketve jon be a kotelezo napi adagjaert.. Szal én megvetem az ilyesmit csúnyán.
Jaja, eros is a felezes, par napja megszaladtam a mennyiseggel, de azert figyelek arra hogy minel kevesebb legyen most mar, aztan szepen teljesen leteszem.
Most a cigi letetelen agyalok, legalabbis annyira, hogy az e-cigire akarok atvaltani[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Soybex
őstag
válasz Aryon87 #46252 üzenetére
Az meg főképpen drasztikusan hat egy ember életére ha családon belül éli àt az alkohol hatásait szóval megértem.
Dohányzásról is tessék szépen fokozatosan leszokni úgy úgy Bár nem értek egyátalán az e-cigihez se a simához, de biztos nem annyira káros mint a sima verzióAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Aryon87
félisten
válasz Soybex #46253 üzenetére
Gyerekkoromra sajna eléggé hatással volt a téma. na mind1, ez van.
én se vágom az ecigis témát, lényegében csak nikotinbevitel van, füst meg egyéb az nincs. ha már ki tudnám váltani vele a cigit, már megéri. csak a liqvidet kell megvennem, azt jónapot. ha a 10ml-s kitartana mondjuk 2-3 napig, ami kerül nálunk 1550Ft-ba, már megéri. A cigim meg 1120Ft és naponta..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
válasz Aryon87 #46247 üzenetére
Ha nem állandóan történik ez, az miért lenne baj? Volt már rá példa hogy én is átittam egy éjszakát. Nem hullarészegre, de az alkohol nagyon sok dolgot felold az emberben. Mivel sosem élted át ezt, így nem tudod miről beszél az ember. Nyilván kakasunk sem otthon a szobaban ivott meg 8 liter piát.
-
Aryon87
félisten
válasz Soybex #46255 üzenetére
Korábban már próbáltam egy 9mg-ossal, de az nem vált be, abba is maradt a dolog, most megpróbálom egy 6mg-ossal, hátha..
Ákos: számomra a pia egy tudatmódosító vacak, ami csak rossz hatással van az emberre (nálam negatívum, tudom, van akinél pl jókedvet, kedvességet vált ki, vagy bújósabb lesz, én sajna az agresszor kiváltását éltem meg, mármint nem én, hanem velem szemben)
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #46246 üzenetére
Na ha sok volt a pia, akkor izzott a taréjod!
Furcsán is néztem a hsz-t, gondoltam, hogy szívtál vmit.......de hogy vénásan a zalkoholt.....nem futottál össze a Zacher-al?Next
Az a mate 10 lite érdekes lehet, de ha gyengus, akkor H10-et megvárom.Aryon
Szíjjál p..át, az egészséges!gerner1
Na mibajjod a csókáva? Benevezett egy limbó versenyre.......[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Aryon87 #46252 üzenetére
Figyelj ide, mondtam én is, hogy az apám alkoholista volt.
Nem vagy egyedül vele. Tudom milyen. Sőt, sokan mások is tudják. Van olyan, hogy egy apa szét itta az agyát, de a gyereke felnőtt korában fel tudja mérni a helyzetet és tudja mit rontott el az apja. Emiatt nem iszik csak alkalmanként (1 évben 2x ha iszom sört.. tehát nem felest, csak sört, mondjuk annyiból lényegtelen, hogy ettől is be lehet rugni, viszont én nem az alkohol miatt iszom hanem a sör íze miatt.. megiszom max 6 doboz sört de attól még nem leszek alkoholista és nem vagyok bemattulva mint amit sokan látnak, tapasztalnak a családjukban vagy az utcán.. csak olyan kellemesen.)
De az, hogy az energiaital nem annyira káros (vagy a cigi) mint a pia. Hát öcsém mondok valamit. Egy repülőgép szerencsétlenség is ritkább mint egy autóbaleset de jóanyám akkor is meghalsz, sőt ott egyszerre jóval többen szal ezt ne mond, hogy a pia előbb öl meg mint a cigi meg az energiaital mert az is ugyanúgy megöl. De amennyit te iszol sanszosabb, hogy én több ideig élek évi 1-2 "bulizással" mint te a napi 4-5db energiaitallal.
Remélem ezt most felfogod és nem hiába ment el egy hsz-m rád.
quqesz: jaj istenem én istenem úgy égett mint a kutyagumi vényásan a legjobb! De összefutottam
Együtt ittunk
akooos: erről van szó. Még van 3 hsz-m 9 napra, ezt a témát offollom mert asszem elmondtam mindent és beláttam, hogy nem kellett volna írnom este.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #46259 üzenetére
Nem baj, egészségedre! . Ő is?! Uuuu bazz mindég furcsán álltak a szemei az okkuláré alatt!
Megnéztem, nem lesz mate 10 lite, gyengébb, mint a H8.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Lacy6
senior tag
válasz vodrosjozsi #46259 üzenetére
Nem az alkohol ivással van a gond hanem a mértékkel.
Fiataloktól olyanokat hallok, hogy kiégek rajta...
kb. az a menőbb aki több alkoholt iszik és úgy berúg tőle hogy magáról se tud.
Ez szerintem szánalmas dolog, és abszolút nem is látom az értelmét.
Úgy van rendjén ahogy te is írtad, hogy csak kellemesen érezze magát az ember az italtól, kicsit segít kikapcsolódni, ellazulni. Sokan nem tudják hol a határ és az a gond.
Amúgy ha ennyire ritkán iszol alkoholt, akkor Aryon napi energia itala és dohányzása valóban sokkal károsabb dolog.
Én teljes életmódváltást csináltam úgy 2 hónapja, azóta sokkal jobban érzem magam.
Állóképességem és erőm sokkal jobb, pulzusom magas volt az teljesen helyreállt és fogytam 12 kg-ot úgy hogy közbe izmot is sikerült építenem.
Ahogy kutattam a neten találtam több szuper élelmiszert is amit ki akarok próbálni.
Ezekkel kapcsoltban van valakinek tapasztalata?
MACA, chia-mag, Goji bogyó, Hajdina, quinoa, Spirulina, Panax Ginseng, Szibériai GinsengÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Aryon87
félisten
Igen, az esetek többségében a mértékkel van a baj. Azzal nekem sincs bajom ha egy ünnepi összeüléskor van kis pia (sör, bor, esetleg pálinka), de mértékkel.
Bulizni is lehet becsiccsentve, de sajna én is azt látom, hogy a legtöbben már hányásig tolják, és sokszor még el se jutottak a buli helyszinéig, már K.O.Abban igazat adok, hogy az én részem károsabb, ezen változtatása folyamatban, és jó úton
-
-
Aryon87
félisten
előrendelhető az harapott Xalma
Utolsó mondaton besírtam: Az iPhone 8 nem túl rózsás eladásai miatt mégis úgy tűnik, sokan készek türelmesnek lenni, hogy csirkés vagy kakis animojit küldhessenek szeretteiknek.
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #46270 üzenetére
De nem is szép dolog.
Meg nem is jó: azt se tudod milyen világon vagy, bármi bajod lehet, mert gondolom a haverok sem színjózanok, másnap pedig a gyötrő kínok másnaposság néven
Mi értelme volt akkor a dolognak? Pláne ha nem is emlékszel semmirew333: nemcsak ocsmány, vicc. kár volt megcsinálniul, inkább a 8-asra feküdtek volna nekik, és inkább másolták volna le az S8-at..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #46273 üzenetére
-
nrg_52
addikt
Most hogy igy olvasgatom a hsz-eket kezdem azt gondolni, hogy lemaradtam valami kakaskodasrol.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Lacy6
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #46270 üzenetére
Nem alkoholizmus, nem is mondtam hogy az.
Azt írtam, hogy nem látom értelmét.
Meg a nagy mennyiségben bevitt alkohol iszonyatosan megterheli a szervezetet, olyan mintha szándékosan lemérgeznéd magad.
De ha másképp gondolod akkor meghallgatom, hogy milyen előnyei vannak annak hogy földig iszod magadÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #46275 üzenetére
Amennyiben az en elvarasomnak meg fog felelni a Samsung (kb soha) akkor nyitott vagyok ra. A Note8 megtetszett, de mivel tudom amit tudok, igy nem akarom.
S7edge kifogott velem, de nem kizzart hogy az S12- nem lesz majd nekemXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #46280 üzenetére
Lehet meg meno is lenne. Nem a nevvel van bajom, hanem ami mogotte van, azon belul is csak egy opciojaval
-
Lacy6
senior tag
válasz winery #46267 üzenetére
Hát igen, köretként próbáltam ki én is nemrég.
Amúgy nemrég vettem pár csomaggal, csak még nem jutottam odáig hogy kipróbáljam mindet.
Kaja
P9-el csináltam, ahhoz képest egész jó a minőség.
Vagyis annyira mégse így második ránézésre[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Aryon87 #46272 üzenetére
Itt az a baj, hogy Te azzal jössz, hogy mi értelme meg rossz meg stb miközben 1. Nem próbáltad. 2. Ez. Nem. Alkoholizmus. 3. Értetlenkedsz, hogy ez mennyire kutyagumi és mégis mi abban a jó ha bulizunk és lerészegedünk a buliban (jelzem azt csinál mindenki magával amit akar).
Had engedtessék meg, hogy azt csináljuk amit Mi szeretnénk, ahogyan szeretnénk. Persze a pia rossz.. hosszú távon. De ennyire rossz az energiaital is.
Viszont ha már itt tartunk akkor szívesen vettem volna ha válaszoltál volna az előző hozzászólásomra és nem vetted volna semmibe mert akkor talán nem tetted volna fel ugyanazt a kérdést a dokinak/nem pocsékoltam volna rád egy hozzászólást. Ne az apádból és a budapesten lévő hontalan emberekből indulj ki akiknek az egyetlen lehetősége a pia. Ennyire elzárkózni valami elől nem normális/egészséges dolog, pláne ha emiatt másokat nézel le. Csak egyszer gondold át és hihetetlen érzést fogsz tapasztalni az unalomba dőlő védekezés és elutasítás után amit saját magad táplálsz egyes dolgokban/emberek ellen.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #46284 üzenetére
Ne pazarold rám a hasznos kommenteket, fölösleges.
Hogy ki mennyire vedlik, ahhoz hogy jól érezze magát engem nem izgat. Nekem nincs rá szükségem, jól vagyok anélkül is. Pár kortyot én is ittam, de nem éreztem hogy nekem ez kell.
Ha csontra lerészegedés kell egy jó bulihoz úgy hogy még oda se ér az illető / vagy még nagyon fiatal az idő a buliban, számomra az már szánalmas (így is úgyis szal mindegy, ha mértéktelenség van benne). Ugyanez érvényes a droggal kapcsolatban is.
Itt jön képbe Lacy irománya, hogy mértékkel. Ennek hiányában van az is mikor vége a bulinak, a sok matuka meg nagynak hiszi magát, és kötözködni kezd, majd balhé van.. A kérdésem még attól ugyanúgy él, de Doki felé.Ennyi.
-
Lacy6
senior tag
válasz philoxenia #46286 üzenetére
Sokaknak jut eszébe a gyümölcsről az itthon vadon is növő lícium, a Lycium vulgare is. Sajnos, az általában ördögcérnaként vagy sefűsefaként emlegetett, de szintén a burgonyafélékhez tartozó növény nem helyettesíti kínai rokonát, a török idők óta tartják honosnak. (Neve még: sefűsefa, elevengát, szopóka, folyó fűzfa, boszorkányheg). Apró levelű, messzire kúszó, vékony tövises hajtásaival áthatolhatatlan bozótot képező, cserjeszerű növény. Magról is újul, így ha valahol megveti a lábát, rövid idő alatt kellemetlen és nehezen irtható gyom válik belőle. Támaszték (például fa törzse) mellett 4-5 méteres magasságot is elérő, többtörzsű fává is fejlődhet. Ilyet láthatunk pl. Debrecenben, a kollégium előtt. A termése jellegzetes megnyúlt piros bogyó, kellemetlen, emberi fogyasztásra többnyire alkalmatlan ízzel
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
mark!
őstag
éjszaka asszem stranger things s02
>
-
nrg_52
addikt
válasz philoxenia #46277 üzenetére
Dehogy is, en bekeszereto ember vagyok. ☺️
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #46297 üzenetére
Lelki lazitas. Ez jooo
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz gerner1 #46290 üzenetére
Szívesen
Köles, bulgur, hajdnia, basmati rizs, Quinoa ez mind jó, mert alacsony glikémiás indexű, gazdag az ásványi anyag tartalma és rostban gazdag. Ezekkel könnyebben megy a zsírégetés is.
Amit még érdemes megnézni a maca gyökér, mert arról is csupa jót lehet olvasni.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest