- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
őstag
Jófogás arcok.. azok nagyon durvák . Házhoz is jönnek ha kell. Ha nem.
Dr.444Hertz: ha eladósorba küldöd szólj nyugodtan, azonnal megveszemAryon: nem, áá őrülök, hogy nem csak én írkálok pár gyártó oldalára krvnyjb elküldős dolgokat
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #27551 üzenetére
En csak normal kommentet irtam a nagyszeruen elkopott angol tudasommalXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #27551 üzenetére
Majd ha úgy adódik, téged kereslek meg először
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #27546 üzenetére
Grat az ujdonsaghoz. Hallottam rola hogy anno, sot ma is versenykepes fotozasban
Mi a tipusa pontosabban?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #27555 üzenetére
Azaz. Fotosba neha felbukkan a neve, hogy azzal kivalo kepeket lehetett csinalni akkoriban.
Formailag de idetlen jesszusom
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Én most leálltam vásárlással. Megvárom az mwc-t.....az a baj, túl jó alap a G4 és nem akarok gyengébbet venni, inkább kivárok.H8 nagyon tetszik, de zavar az ois hiánya(még ha nem is olyan vészes a hiánya).
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #27556 üzenetére
Írt az ember, hogy egy-két hét múlva jön föl Pestre.
Tudok addig várniAzért izgat a teló, mert kíváncsi vagyok, a 1/1,2"-os 41MP-es szenzor és a PW technológia miként tudja felvenni a versenyt az 1"-os, 21MP-es szenzoros Lumix kamera ellen.
Vannak összehasonlítások a neten, de én is akarok csinálni egy tesztet...
A CM1 teszt remélhetőleg kész lesz a hétvégén.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Blackmirror
őstag
válasz Dr. 444Hertz #27555 üzenetére
Régen is elég ritka volt a 808.
Már-már gyűjtői példány 1020 több vaniPhone X@R, iPad Pro
-
Kasya
nagyúr
válasz Blackmirror #27560 üzenetére
Mindegy melyiket valasztja, mindketto halott rendszer alatt fut
-
Arcképgyáros
-
Kasya
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #27562 üzenetére
Gondoltam
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #27563 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #27567 üzenetére
Jah, nem nehez engem felismerni
-
Arcképgyáros
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #27569 üzenetére
Rosszabb................
Inkább leírom, hátha kevés a szmájli: viccelek
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
A két nagyágyú, röpke összehasonlítása.
kengyel
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #27572 üzenetére
Ha ezek a specifikációk valósak,nem várom meg a decembert a G6-al, hanem az már augusztusban a szabadságom előtt már meglesz...
Érdekes, hogy nincs Exynos verzió feltüntetve a Samunál..
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz Aryon87 #27573 üzenetére
Elég erősnek ígérkezik a mezőny, kíváncsi leszek mindkettőre. Szó- szót követ, lehet erős ellenfél lesz a G6.
Akkor, te ezt feljegyezted ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #27574 üzenetére
Ahogy elnézem, 7.1-el érkezik, remélem nem alapfeature-k lesznek benne, valamint a kamera is ütős lesz. Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy milyen kamera lesz benne.
Remélem a széleslátó az min. 13mp lesz, és lesz legalább egy auto focus benne..
Na megy egy normális szoftver, ami nem keni szét a képeket, ahogy a G5 teszi..Fel bizony Várom is mint a messiást.
Facebook posztjukhoz még írtam is.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Néztem a samu frissítési tervét és az A5 nem kapna nugátot?! A3 meg igen???
-
kengyel
nagyúr
válasz Aryon87 #27575 üzenetére
Most már hamarosan kiderül, nem kell sokat várni. Jó lesz ez az év, jönnek a finomságok. Ami a motorháztető alatt van annyira már nem érdekel, azok ütősek lesznek, a kamera annál inkább.
(#27576) Quqesz
Szerintem, ott valami nem kerek, érdekes lenne. Mondjuk, a 2016-széria, biztos megkapja.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #27577 üzenetére
A belso az ertelemszeru higy egyre erosebb, bar a G6 a G5tol is szinte duplaeros lesz.
A kamera ami meg titok, es sehol nem lattam rola infot a GSAMarena irt 16+16 hatso kamerat..
Kivancsi lennek ra hogy valos-e az adat..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
őstag
Néztem ezt az új Gear s3-at.. nem dobtam hátast ááá.
De az árától se. Kijön az s8 és fogadjunk, hogy új előfizunál hozzád dobják az s3-at. De akkor tökönszútom magam
Valaki használ gear s/s2-t?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #27581 üzenetére
-
no more
veterán
jujjjjj
(#27573) Aryon87: Az Android Authority amcsi csapat és náluk Amerikában Snapival jelennek meg a Samsung telefonok, mindenhol máshol Exynos (hála istennek). Elvileg azért van, mert az Exynos nem támogat valami hálózatot náluk... Ugye nekik saját szolgáltatóik is vannak, pl. Sprint, Verizon.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Arcképgyáros
-
w333
félisten
válasz Quqesz #27576 üzenetére
Itt a teljes lista ... természetesen megkapja !
(#27574) kengyel
Fúúú de utálom az ilyen keskeny és hosszú telefonokat !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz no more #27588 üzenetére
Azt eddigis tudtuk, hogy az Exy verzio jobb mint a Snapis..
Nah, vasarnap nalam lesz a Mi5, hat kivancsi vagyok ra nagyon..
De meg nincs is nalam, mar a Mi6-ra koncentralok[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz no more #27591 üzenetére
Nezd meg teljesitmenyileg is mennyivel erosebb. Rohogve lealazza a Snapist, nem veletlen akarna az europai ember azt, de ide csak a Snapis jon.
Kivancsi vagyok az S8 is ketfele verzios lesz-e.
De legfokepp arra, hogy melyik lesz a jobb iden. G6 vs S8?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #27590 üzenetére
Ma volt a kezemben egy mi5. Pofás darab, bár tokban volt. Sztem rendben volt.. A csajnak inkább annyi szoftveres gondja volt, hogy ami rajta volt rom néha hívás után lefagy(nov óta 3x volt csak ilyen). Nem fólia hiba, az rendben van. Sebesség rendben volt.
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #27595 üzenetére
Errol a hibarol olvastam. Amugy ez a jelenseg a G4-nel is fennall, szal sztem szoftveres gond. G5 eseteben ilyen mar nincs. De ez a resze se izgat, mert havi 1x ha telefonalok
Multkor volt egy link az OIS hibajarol, az se izgat, mert van gyogyir ra, es videozgatni se szoktam.Mintha ma lattam volna en is egy Mi5-t egy csaj kezeben, de pont pofazott rajta, igy nem vagyok benne biztos, de kb a formavilag arra utalt..
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #27597 üzenetére
Biztosan meg akarod venni? Inkább nézz utána alaposabban, nekem úgy tűnik több hibája van, mint jó tulajdonsága...
(#27596) Dr. 444Hertz: Szerintem ez a 2016-os év legjobb kérdése! Biztos félnek, hogy a csúnya Sony és Google ellopja a nagy hamburgerzabáló, virsli ujjlenyomatukat!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest