- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Faxa, gyujthetek uj BT fulesre hamarosan eltorik
[link]
Fekete resz ket oldalan a repedesek
Kb 1 eve van meg..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Kasya
nagyúr
Nokia 6 egy perc alatt elfogyott...
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #27602 üzenetére
Pff, es meg nem is lenne kompati a G5-el
Akooos, innen vettem szal semmi papirom ninvs, meg sztem gari is lejart.
Alirol tudok rendelni ilyent..
Majd nyaron[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Arcképgyáros
válasz no more #27607 üzenetére
Tudom
Viszont nem 2016-ban volt először ez a jelenség, és várhatóan a jövőben sem fog változni...Más: kíváncsi vagyok, Trump tényleg bevezeti-e a nagyvállalatok import adóját vagy mi az, mert ha igen, az Apple készülékek ára a jelenlegi többszörösére ugorhat.
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #27609 üzenetére
Es meg ugyis meg fogjak venni...
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #27612 üzenetére
Az tuti. Na erre kivancsi vagyok. Ha van eszuk (csak nincs) akkor nem veszik az apple. Akkor bedol(ne) az apple
-
no more
veterán
Lol, a tökéletes, stabil szuper iOS! Sry, telóról vagyok.
http://techlabor.hu/3-karaktertol-osszeomlik-a-legtobb-iphone/
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
kengyel
nagyúr
Egy kis LG G6-hír, lassan szivárog az infó.
Folyadékhűtéses S8 Télen mehet majd bele a fagyálló
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #27622 üzenetére
Valos kepeket kene betenni. De egyebkent kulsore majdnem olyan mint a G5. Mintha a kavak csokkentek volna..
Hardveresen nyert ugy, a kamerakrol nincs meg info. Amugy 100% hogy G6 a kovi telom.
S8 is szoba johet, de az sztem irdatlan draga lesz.
Emellett meg ott a P10, a Mate9, Honor 9, + a HTC10 utodja. Lesz valasztek boven, csak kerdes mik kerulnek be a Telenorhoz. Na meg hogy at kellene igazolni a Telekomhoz, de ott meg ugye pluszba kaucio is kell...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #27624 üzenetére
Allitolag joval okcsobban kezd mint a G5, de fenntartasaim vannak azt illetoen.
Sebaj, egyelore mutassak be.
Lehet augusztusban lesz egy nagy nyaralasom, addigra tuti nem fogom kibirni, es kihozom a G6-ot. Csak nem akarok megint beta teszter lenni.. Mert decemberben akarnam kihozni, csak kerdes a G5 kibirja addig?
ket gyorskepet tettem a fotos topikba, nezzetek meg pc-n.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kengyel
nagyúr
válasz Aryon87 #27625 üzenetére
Ha tudsz, tegyél már be képet, én nem vagyok fent az FB.-n.
Itt a kép a G6-ról. Mondjuk tok takarja, de nagyjából kivehető.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Aryon87
félisten
Na a Sonynal is hibakkal van tele a Nugat..
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #27623 üzenetére
Ha IPS kijelzővel fog jönni akkor felejtős !
Illetve ahogy látom szinte ugyan az mint a G5, így nem lesz sikeres !
HTC 10 -nek ha jól tudom akkor nem lesz utódja !
(#27631) Aryon87
Bármilyen rendszer van a Sony telefonokon az mind hibákkal van tele !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Aryon87 #27631 üzenetére
Érdekes, hogy a Samsumg telefonokon nincs hiba a nugáttal
Szeretem, hogy mindig azzal jönnek, hogy a huawei meg a nemtom milyen gyártó előbb dobta ki a fridsítést és tele van buggal. Várni és tesztelni kell, nem egyből a jónép elé, hogy tessék itt vanSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #27633 üzenetére
A legnagyobb újdonságok is a Samunál érhetőek, szvsz. el ez is dicséretes !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
no more
veterán
Nem vehetik túl sokan a Sony telefonokat... 450 dolcsi az XZ (200 dollárral lejjebb vitték az árát), 350 az X compact (100 dolcsi mínusz). Nem semmi, milyen durván veszítettek az értékükből.
http://pocketnow.com/2017/01/20/best-buy-sony-xperia-xz-x-compact-deals
(#27633) vodrosjozsi: Még emlékszem hogy gúnyolódtak a Nougat béta cikk alatt, hogy a Samsung rendszere akkora szar, hogy bétateszt kell nekik, míg a Sonyé mindig mekkora király...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
Sony az Sony marad, az mar nem mossa le magarol a hulyesegeit..
1 honapot kellene kibirni mar csak a bemutatokig, de en mar turelmetlen vagyok
Off azboffban:
Kaptam 5 perc ejnye - bejnye-t egy veletlen miatt jo hibaztam is egy kicsit, de az apron nincs talalt ra, en meg kerdeztem a totyikban. Aztan priviben folytattam..
Nagyon kemeny lett a szabalyzatrendszer, hirdetesnek utalo dolognak sem szabad mar lennie, mert azonnal tiltanak (sulyossagtol fuggoen :/ )
Vagyis ha felteszel egy kerdest hogy "valakinek van e xy elfekvoben, az keressen priviben", mar annak minosul. Csak hogy tudjatok ti is, nehogy belefussatok ilyenbe.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz vodrosjozsi #27633 üzenetére
Samsung is meg kemenyen betaban van. Csak hazdtak egy jo nagyot es Official-re keresztelték
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #27643 üzenetére
Hogy tetszik, az nem kifejezes..
Azt hiszem szulinapomra meglepem magam vele, meet pont akkor jar le a 2 eves rabsag is es azzal egyutt a hivatalos G4 elofizets isMarciusban a boltokban lesz, 4 honap alatt mar csak elojonnek a nyugok.. Igaz a G4nek 8-10 honap kellett...
G5nek komolyabb baja meg nincs, de a kijelzovel 2-3 honap utan voltak bajok, es nem en voltam akkor az elso[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #27646 üzenetére
O az alap
Viszont az lenne a legjobb ha vegre a titan verziot is lehetne kapni majd a telenornal, vagy akar feherben, feketeben (persze ha lesznek ilyen szinek).Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest