- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
törölt tag
válasz no more #27194 üzenetére
Szubjektív, mint minden. Amióta van normális fényképezőm, csak vigyorgok a telefonos képeken. Olyan szinten nem fotózok már mobillal, hogy furán nézek rá, ha rákényszerülök. Mármint, ha nem munkáról van szó, mert ott csak a mobillal fotózom, ott is többnyire doksikat, és egyből PDF-be, mintha szkennelném. meg adott helyszíneket, ahol a munkavégzés folyamatát kell rögzíteni.Egyikhez sem kell nagy felbontás, sőt kell is a kicsi, mert sok mail cím a mai napig nem szereti a nagy méretű fájlokat. arra pedig gyk. bármilyen mobil megfelel, nem fogják pixelről pixelre elemezni, a képeket.
A hajlított kijelző nem jön be. Szerintem ballépés, ha nem ad ki a Samsung normál kijelzővel csúcsmodellt. A feature megint csak play áruház és társai. Szinte mindegyik csúcskategóriás készülékben megtalálhatóak a azok a feature-ök, amik a Samsungban is. De mondhatnék olyant ami a mai napig nincs benne, de parttalan vitának tartom. Jópofa, hogy van pulzusmérő, de akivel beszéltem, egyszer kipróbálta, és azóta sem, mert ott vannak a smart band, vagy smart watch féle megoldások. Akinek meg rendszeresen kell mérni,az nem mobillal fog játszani, hanem mellkaspántot fog használni.
Jó telefon, de nem az egyetlen, jó néhány van a csúcskategóriában, ami bőven olyan jó.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Quqesz #27207 üzenetére
Az építő kritika szerintem jó dolog Nálunk a cégnél amúgy mindennapos, hogy egymást ugratjuk a telefonokkal, mert mindenkinek más típusú cucca van. De mindenki tudja, hogy csak vicc az egész. Ezeket a túlzóan szélsőséges megnyilvánulásokat egy termék felé nem is tudom máshogy értelmezni, mint táptalajt egy kis viccelődésre. Egyébként semmi bajom egyik készülékkel sem. Azaz van, éspedig az összes létezővel egyenlő mértékben. Ugyanis olyan készüléket még nem gyártott senki, ami számomra az ideális eszköz lenne. És sokáig nem is fognak, mert magasak ám azok az elvárások
-
no more
veterán
válasz #96302336 #27206 üzenetére
Telefonos berkekben az S7 csúcs fotózásban, szerintem egy ilyen kategóriájú telefon simán kivált egy gyengébb kompaktot. Pláne, hogy állítgatni sem kell, csak kétszer klikk a Home gombra és lehet lőni a fotót. 99%-ban tökéletes lesz a kép. Nem is beszélve a tárgykövetésről. Szerintem telefonok közül csak S6, S7 tudja. A kijelző pedig nem lehet szubjektív, objektív tesztekben be van bizonyítva (Displaymate), hogy az S7 kijelzője a legjobb teljesítményű és legszínhűbb. A Note 7 volt a csúcs, de tudjuk hogy végezte...
A szemkövetés feature-t pl nem hiszem, hogy le tudod tölteni.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
törölt tag
válasz no more #27210 üzenetére
Egy olcsó kompaktot biztosan kivált, de egy jobb bridge már simán lenyomja. A fényképezők is tudják a point &shoot-ot. Gyorsabban, mint egy telefon. Nem kell állítgatni, ha automatikusan akarsz fotózni, plusz kapsz egy normális zoom-ot. A Tárgykövetést a Sony telefon is régóta tudja, Sőt mosolyexponálást, pislogás felismerést is. Az ébrentartás funkciót szintén tudja a Sony is, ha ránézek, akkor bekapcsolva hagyja a kijelzőt. A Csúcsokba ezeket mindenhol belepakolják. Apróságokról beszélünk. Szerintem lesz más típus is,amikben ezek mind benn vannak, reméljük megerősítik itt a fórumtársak.
-
törölt tag
Feltűnt a Samsung egyik display reklámjában egy új telefon Lehetséges, hogy az S8?
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz no more #27217 üzenetére
Tudjuk, mindent csak az S6/S7 tud.......lapozzunk már az lg 4x hd is tudta.....sőt a g4-en van v10-ből portolt kamera app, amiben be tudsz mindent állítani manuálisa(iso,záridő,fókusz,wb)...na erre varrjál gombot
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #27221 üzenetére
Ingerültség nincs, irónia van aztán jön a szarkasztikusság olyan Dr.House módra
-
neo_xperia
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #27223 üzenetére
én pl korrupt cégtől nem veszek telefont [link]
-
vodrosjozsi
őstag
válasz neo_xperia #27221 üzenetére
Gyomorforgató az ha elsimerjük, hogy talán eddig a legjobb telefonokat a samsung gyártja? Ez miért baj?
Sose értettem, hogy ha leírom a véleményemet valamiről
(Ami nem rajongás vagy imádat) akkor miért kell azonnal fújolni?
Ha a sony lenne a legjobb akkor azt ismerném el és akkor meg az lenne a gond.
Hihetetlen.Quqesz:
Na meg a... most olvastam, hogy volt olyan G5 aminek kihúzták a belét és nem lehetett visszatolni[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #27229 üzenetére
Nyugi, csak pöckölünk titeket
Amúgy is az eldzsi a király!
Ha átmegy nagyon nyálasba az imádat(tudod olyan "csak a szifonosba"), akkor kaptok csak.... Nem akarjuk, hogy IFan helyet GFan legyen ez a táborDr.444hz
Annak még magasan van az ára ott is.....[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #27229 üzenetére
Nem írtam hogy baj. Ha jólesik fényezzétek napestig. Én is csak a saját véleményemet írtam le ennek kapcsán. Csak amikor már azt olvasom hogy ne hasonlítsunk már egy Sonyt egy S7-hez, az már nekem sok. Lehet valaki elfogult, meg hozhat fel érveket, de tartsuk már tiszteletbe ha valaki nem esik hanyatt ha azt hallja Samsung. Lehet másnak - az ő elvárásaihoz és szempontjaihoz - épp a Sony a legjobb. Hihetetlen? Az.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #27231 üzenetére
Az jo ar volt...mikor megjeleneskor is ennyiert adtak VR cuccal.
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #27204 üzenetére
De meg igy is a G4 porog a buksimba
Nekem pedig az hogy egyik héten az egyiket, a másik héten pedig a másikat fogod vinni kijelzőcserére ? szerintem inkább valami mást !
Szerk.
A5 2016 ha valakit érdekell most akcióban van 79990Ft
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
G5 kijelzojet mar nem cserelik. Multkor egyik tag bevitte, kozoltek vele, hogy vezetoi utasitas hogy a kijelzot ne csereljek, mert amit cserelnek, az is ugyanugy vegzi.. Ennyit errol. A G5 mar igy pusztul el.
Amelyik G4 atesett kijelzocseren, az meg JDI-t kapott, ami mar nem eg be. A 2016os szeriaval meg mar nincs problema, a bootloop mizeria is megszunt a topikjaban. 1-2 2015os peldany maradt, amik problemamentesek pl Quqesz teloja.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Iphone semmikepp nem kell
W333: egyelore a Mi5re vagyok ramozdulva. Ha megse jon be, meg mindig el tudom adni, es feljebb lepni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #27239 üzenetére
[link]
Sebesseggel sincs gond. -1gb ram.
Vegen kep osszehasonlitas van, engem meggyozott. Nem sokban marad el a G5-tol.
Ha samut akarok, akkor mar a legujabbat hozom ki rablanccal.Lehet mar ma elviszik a Pro-t
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #27246 üzenetére
Azt teszem
Csak meg megy az "eccpeckimehecc" effekt, mekyik legyen.Amugy megvettek a Pro-t
-
w333
félisten
válasz neo_xperia #27246 üzenetére
Az egyik legfontosabb szempont neki a kamera, így a Mi5 ki is esik !
(#27247) Aryon87
Na zsír ... akkor már vadászhatsz is új telefont !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
Vadaszgatok
Annyira nem fontos, de ha mar tud, akkor legyen jo kameraja. A Mi5 azert mar egesz jo sztem.
Egy feher mar felre van teve nekem. Egy probat azert meger a telo nem?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...