- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
Jó, de mi van ha vki ilyedtében bofánrugja a csajt, hogy visszaessen? Spec nem láttam a filmet és lehet csak röhögtem volna...
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #27855 üzenetére
Hát az egyik nőci értetlenkedve nézte, a kopasz pedig röhögött egy jót
A film ajánlott. Először az eredeti japán verzió.
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #27858 üzenetére
Az amerikait lattam. Az meg tureshataron van. Varom az uj reszt, erdekes lesz. Meg durvabb is
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #27858 üzenetére
Kösz nem. Horror filmekre nem vagyok vevő....kisgyerek koromban láttam vmi felzaklató filmet és csak úgy tudtam fölékerekedni, hogy a jelenet mögé odaképzeltem a stábot is. Ilyedős és erős fantáziával vagyok megáldva
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #27860 üzenetére
Én is olyan vagyok, hogy egy horror után 3 hétig félek a sötétben, de mégis késztetést érzek, hogy ezeket megnézzem.
Mondjuk én is évente jó, ha egyet látok.Éppem nézem az original kört. Elég para
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
válasz Dr. 444Hertz #27861 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #27862 üzenetére
Nem kellett volna megnezned mi?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #27864 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
Jaj ma jót nevettem....egyik bérlő kiscsaj mindég vesz vmi használt telót és csodálkszik ha baj van velük. Persze nem innen hardverapróról, hanem pl jófogás és persze nem 2-3 hónaposat. Szóval volt neki g4,szifon,sony,stb....ma azt mondja nekem: ááá ő csak már iphonet vesz, mert az ijapánharcosban neki 1 óra alatt kicserélnek bármit a szifonban, többször járt már ott. Nem vesz ő mást, mert mindenhol arról panaszkodnak, hogy pl a samunak leadott telefont is 1 hónapig javítják, és mindenhol ez van, kivéve az előbb említett keleti harcosban......wtf? mondom azért ez nem így van. Mire ő de de, ismerőse is bevitte javíttatni a tréhez és 1 hónap múlva kapta vissza a telóját. Mondom: na itt rontotta el a dolgot....miért nem a szervízbe vitte....de hogy így meg úgy, neki nincs kedve járkálni....ó hogy szomorodj meg könycsepp el lett morzsolva.......válasz részemről:
- ja bocs én nekem nincs tapasztalatom, mert még egyik telómat sem kellett szervízbe vinnem!
A szerencsétlenje meg cserélget, aztán visszacserélget és az i5-öt úgy kapta vissza, hogy teljes keret+ kijelző csere kellett, mert a delikvens olyan xarul ejtette le(kb 50 rugó volt a javítás!), hogy mikor kerestük rajta az üvegfóliát kiderült a kijelzőt szedte fel.....Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
válasz Quqesz #27866 üzenetére
Úgy volt egy hét anno a szerviz, hogy a T intézte, mert kényelmesebb volt. A Biztosítási csere volt két hét, a rettegett TMX intézte, a sima szervizt a Cordon. A Cordonból visszajött telefonhoz kaptam ráadásul előlapi, hátlapi gyári fóliát is. A TMX-es cserekészülék pedig zsír új volt, azon is rajt volt minden. Szerencsére nálunk van privát szerviz is, a csapatot barátként ismerem, így a kisebb problémákat, ha lesz elég gyorsan meg tudom oldani. A többire ott a biztosítás.
A szereléssel kapcsolatosan amit ők mondanak, hogy két telefont utálnak szervizelni, a HTC-t és az iPhone-t. Mindkettő szétszedése sérülésmentesen egy rémálom.
Pár éve még volt külön a szolgáltatóknál is szerviz, de ismeretlen okok miatt ezt valamiért mindenhol felszámolták, és központ szerviz van helyette. Így a piti hibák javítása is jóval hosszabb időt vesz igénybe. Anno, mikor tönkrement a mikrofon a telefonomban, megvárhattam a cserét, most ez egy hét, a szolgáltatónál, és két nap az ismerősnél. (alkatrésztől függően, hogy mikor kapják meg) Igaz, egy hátlapra már lassan az ötödik hete várok, az még nem jött meg. De ettől még működik a cucc, csak esztétikai hiba. De, ha ez miatt beadtam, volna a központi szervizbe, akkor máris ott az egy hónap várakozás. -
Blackmirror
őstag
válasz Quqesz #27866 üzenetére
Van azért sötétség arrafelé ... ez két mondatból kiderül és rájuk kell hagyni.
És sajnos a jofogason jellemző az ilyen vevő , elég sok dolgot eladtam már, ha véletlenül a jofogason hirdetek akkor felkészülök mindig az okosokra. De szerencsére azért ott is vannak normális emberek, gyors kiszűrés után úgyis egy olyannak adom el a cuccot.Volt aki ezer forint szállítási költségen alkudozott, úgy hogy már engedtem az árból...emellett csak csörgetni tudott mert nem volt a kártyáján pénz)) írtam neki hogy elnézést az enyémen sincs pénz,nem tudom felhívni
iPhone X@R, iPad Pro
-
törölt tag
válasz Blackmirror #27873 üzenetére
Az ilyent egyszerű megoldani. tiltólistára tenni, se hívni se SMS-t küldeni nem tud. A rejtettek pedig alapból tiltva vannak.
Többek között ezért nem vásárlok jófogásról. Olyan mint egy virtuális lomis piac. Az eladók nagy része is olyan, kevés kivétellel. -
Aryon87
félisten
Allitolag az LG lesz akkora balf.sz, hogy s821-el adja ki a G6-ot.. a Mi6 az megvarja mig az s835 megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
kengyel
nagyúr
válasz Aryon87 #27879 üzenetére
Csak nem, elég sokan számítanak a " változásra ".
A Samsung elhabzsolja az S835, lehet ezért nem kap a G6. Kell az S8-hoz
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Quqesz
nagyúr
válasz kengyel #27882 üzenetére
Ha ez igaz, akkor ott már kifejtettem a véleményem... Amúgy nem hiszem hogy ez lesz, mert ugye most kuncsorog a samu aksiért az LG-nél, azt ha megteszik jó pofára esés lenne ha az LG meg a V30 miatt nem adna nekik aksit.....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz kengyel #27885 üzenetére
Ja láttam már ilyen eladó telefont is a hardveraprón (persze akciós áron)! Be is rakta az eladó a képet, ahol látszik a csík. Ezek szerint ez már nem egyedi eset lesz.......
de pssszttt!!! tudod itt az amoled az isten, még árulással fognak megvádolni!
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz kengyel #27882 üzenetére
Amúgy még vmit erről a chippes dologról:
Tehát az S8 nem lesz kiadva kb áprilisig, akkor addig minden gyártó szopatva van és nem kap S835 procit???
Ugye itt az MWC 1 hónap múlva és minden telefont csak S821-el lehet max kiadni? Jön a nokia,xiaomi,sony,lg, stb új telefonnal és semmi új chip?! Azt nem hinném.........inkább negatív kampány akar lenni ez, vagy tényleg csak az lg-t szopatja meg a konkurencia......Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
őstag
Nya, idén lesz Note8. Hogy a francba fogom én eladni jó áron az emagos s7-et úgy, hogy ne kelljen sokat ráfizetni :/
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Kasya
nagyúr
válasz vodrosjozsi #27892 üzenetére
Azt sehogy. S7 ara mar most is lent van, amit az S8 csak lejjebb nyom majd. A Note meg szinte tuti, hogy irrealis aron jon majd...200 felett.
Szerintem 80-ert eladod, talan, es 240-ert talan talalhatsz Note-ot
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
ma átköltöztem a Nexus 6P re.. kíváncsi leszek mit produkál...
Kasya : nagyon lent van az ára S7E nek.. és gyorsan itt lesz a S8....
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...