- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kasya
nagyúr
Ah, nem rossz, de nem is csucskategoria, azonban utazáshoz es adattabla kezeleshez tokeletes lesz.
HP PROBOOK 440 G4 (I5-7200U, 8GB ram, 256GB SSD)Kivetelesen szabad kezet kaptam benne. Nem konnyu a laptopok kozt valogatni, mert valahol mindig van kompromisszum. Lett volna egy szuper ThinkPad, de csak HD felbontas...a fHD meg borsos felar.
Jelenleg egy Dell Inspiron laptopon szenvedek, ami HDD-s. Konkretan mar feladtam vele a munkat, mert agyhalal, mire jutok vele valamire Igy inkabb asztalit hasznalok.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Otthon nekünk is dell van, nem rossz, de mivel 2009-es modell, azért belehúzott azóta a technológia.....meg újra kellene húzni 6 év után
Asszonynak céges hp van, nem is olcsó, de néha bebszná a sarokba....bár nem a türelméről híres a csaj
S7 nougat
Fordítás: Pofa be, Kussolj v vmi ilyesmi lesz[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
Egyre jobb renderkepek kerulnek elo az S8-rol, es igencsak tetszos nekem. Hm, lehet megse G6 lesz az utod?
Kasya, sztem ez hibernalo mod lesz, akkor ebred mikor szukseg van ra. Legalabbis gondolom en.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Az meg hagyjan, de hogy meg a jardan sincs eltakaritva a latyakos ho, na az a durva.. legalabbis a Bikas-parknal.
Szerk: ha nincs egybol 8-10 szifon korulottem az M4-esen, akkor nyar van..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #27114 üzenetére
Tucatfon.... ezért sem veszek szifont, lassan minden lóvárinál is az van. Asszony bent volt a Huaweinél tárgyaláson. Persze mindenki kicsapta a telefonját az asztalra, nála meg a céges huawei p8 lite-on kívül a G4 szokott lenni. Persze legtöbb vezetőnek szifonja van, és a tárgyalópartnerei mikor meglátták a G4-et elismerően hümmögtek egyet. Annyira azon a szinten megszokott a szifon, hogy még a nagy vezetőknek is tetszett a másság(asszony nem használna almát, pedig simán lehetne, sőt többször én is felajánlottam neki hogy vegyen)
Na nekem most jön jól az, hogy nyáron a saját autómmal toltam egy edzést a drivingcamp(vezetéstechnikai) pályán. Tudom meddig mehetek el és mit enged az autóm. Ajánlom mindenkinek! Nálunk a vizes latyak a menő, de volt útközben, ahol ennél több is volt. Most azt várom mikor fagy le.....
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #27115 üzenetére
Persze hogy tucatfon.
Hehe, annal jobb nincs mikor egy "kivulallok" elismeroen hummognek, plane a szifonosok.Most razenditett a ho, gyonyoru. Nem biztos hogy ez lefagy, bar ami kesik, nem mulik..
Ez a Xiaomi nem akar lemerulni. Ill akar, csak fele olyan lassan mint az LG
Viszont teny hogy a Redmi 3s az jobban birja.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
"Ha minden extrém jól megy (sosem szokott...), az sem kizárt (de ettől még nem valószínű...), hogy már ezen a hétvégén váltani tudunk (...), ami több órás leállással jár együtt (na ez viszont tényfaktum, bármikor is lesz végül!)."
Remek, pont mikor majd fotocsomaggal keszulok a fotos topikba
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #27119 üzenetére
-
no more
veterán
A Samsungokat be lehet kapcsolni Jedi Erővel! Tényleg működik, kurva nagy!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Arcképgyáros
-
no more
veterán
válasz Dr. 444Hertz #27125 üzenetére
A hsz-em célzás volt arra, hogy nem lesz több CM.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
[link]
Érdekes hír.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #27117 üzenetére
Logisztikai cégnél(DHL) dolgozik és egy tenderen indúltak a huaweinél.....
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
[link]
Oled kijelzős sony mobilok várhatóak.
Na, erre kíváncsi leszekHasznál valaki alternatív facebook-os appot, Messenger és Facebook helyettesítésére? Most lett tele a hócipőm velük, energiazabáló helyzabáló hulladék a két eredeti. Kéne valami jó alternatíva. Amit most próbálok az egyesíti a hírfolyamot és az üzeneteket, a Lite Facebook app, de nem az igazi, nem mindig dobja fel rendesen a hírfolyamra, amit fel akarok tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
Aryon87
félisten
Kivancsi leszek nagyon, mikent fog a tobbi gyartonal szerepelni az OLED.
Redmi Pro eseteben tokeletesnek mondanam, meg nem egettem be, pedig nincs kimelve a telo. Napi 6 ora SOT boven van, gondolhatod, es az akksi meg nem allt be teljesen.
Bar most lecserelem egy Mi5-re, ha sikerul
Aztan meglatom miesz a G5 sorsa. Az azota is pihen, bar most hasznalni fogom a fotozashoz.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Annyira nem lesz veszes. Ipshez szoktam amugyis
Na citadellan fotozni keptelenseg. Pro alapbol bukik, de hogy a G5... Manualisban ugy szetkente a fotokat, hogy siralom nezni.. kapott frissitest.. megy vissza a V10e verzio ra. Tonkrevagjak azt is ami jo volt
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #27142 üzenetére
Pedig jobban járnál vele ... friss S6 képek szerintem nagyon jó !
Ez láttad már ...
Tényleg ilyen gyengus telefont akarsz venni ?
Szerk.
70-80k -ért már kapsz olyat amire még garancia is van !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #27144 üzenetére
Hát azok durván 100 és 120k között vannak ... az Edge 150k !
S6 vs Mi5 kamerateszt és kamerateszt !
S6 vs Mi5 sebességteszt
Szerintem egyértelmű hogy melyik a jobb választás !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz no more #27148 üzenetére
Ezt lattam. Tores az mar irreallis, egy ilyent hol fogsz eloidezni? Melegitozsebbe semmi baja nem lesz.
Masodlagosnak boven megtenne. Samu meg mindig nem tudom. S7e tetszik de ennyi.
S8 varos h milyen lesz.
Asszem V10 lesz belole ha kifogok egyet..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest