Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • barobag

    csendes tag

    válasz cossie023 #1225 üzenetére

    Szia Cossie023!
    Én már 3 hete nyúzom a ZOPO ZP100-at, nagyon jó. Nekem ez az első androidos telefonom, de tanult (képzett) kollégáim szerint is, akik már legalább 2 éve androidisták, szuper a cucc.
    A bluetooth-al kapcsolatban megjegyezném, hogy a kihangosítóm (nokia) úgy megy vele, hogy még a nokia telefonnal sem volt ilyen hangminőség. Ja és a 2. kártya is ugyanolyan hangminőségben megy mint az 1-es.
    Egy dolgot észrevettem, mivel a vágottszeműek nem küldték meg a kifizetett EU-s töltőmet(az írták rendeljek még valamit, aztán akkor pótolják - normális????) ezért vettem egy IPHONE töltő szettet, de ha ez be van dugva (1000 mAh) akkor bizony megbolondul szegény egy kicsit, cserébe viszont gyorsan tölt. Tehát ha be kell dugnom tölteni és használni is akarom a telefont, akkor marad az számítógép USB.
    Mindezekkel együtt tudok élni, és kedvelem a kicsikét (4,3 coll). Remélem sokáig fogom tudni használni, mivel kiböjtöltem a 4,3 coll, android, 1 GHZ proci, dual sim készüléket (legalább 1 éve várom, hogy valaki piacra lépjen vele)
    Én is szívesen olvasgatom a fórumot, főleg HUNGOBUNGO írásai hasznosak, bár soxor nem is értem miket ír, de ez csak attól van, hogy nekem magas egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák