- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
Nocsak.. Alakul az samsung s6102 ára is..
-
lor
tag
Hello
Szeretnem lecserelni a meglevo samsung d780-am
kineztem a HDC A9100-et
felhasznalas:
telefon sms
elerheto legyek mindket szamon
/azt nem tudom hirtelen ezek hogyan is mukodnek a mostani samsungon ill az uj gepeken. de ha becsorog mikozben a masikon beszelek az nekem eleg. ha fel is lehet venni a masik bejovot az a tuti/
azon kivul pdf fajlok megnyitasa es olvasasa /muszaki szabvanyok eloirasok/
ezert inkabb a nagyobb felbontast preferalnam 480x800
ha zenet is jol jatszik le es a gps iranytu mukodik akkor meg inkabb orulni fogok.ilyen felhasznalasra hasznalhato a fent emlitett modell?
vagy vmi mast?
ha nem aftermarket modell az sem baj. pl van vmi motorolla samsung lg ilyesmikoszi udv, lor
pityputy
-
mistercox
csendes tag
Hali!
Érdeklődnék,hogy akik samsung b7722-őt használnak náluk milyen a kihangosítás mert nálam egyszerűen szőrnyű!!!
-
fornettisuti
veterán
HDC A9100
ekkora kijelzőhöz önmagában is kevés az 1300mah akku, dual simesnél pedig pikk-pakk lemerül, ha tapicskolsz.szerintem ez nem aktív dual simes, igy valoszinüleg ennél is ha éppen telefonálsz az egyik kártyán, letiltja a másikat, ergo egyszerre a két kártya alapból csak készenlétben van.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
indigo
aktív tag
válasz fornettisuti #756 üzenetére
Hát, ha Nokia akksit tesz bele, akkor nem fog az olyan könnyen lemerülni.
Persze duál standby, nem aktív, de be lehet állítani, hogy hívásértesítőt kapjon, ha keresték a másik számról. A többi szempontoknak (pdf, gps, stb.) lazán megfelel.
Egyébként elég népszerű telefon, szerintem van egy pár custom ROM is hozzá és javítás is, ha kell. -
lor
tag
ezt a nokia akksit hogy gondoltad?
amelyik belefer egy atalakitoval vezetekeljem oda?
/epitessek egy szakival?/gondolom a gyari akksinal nem a kapacitassal van elsodlegesen gond hanem azzal, hogy amit rairnak az nem felel meg a valosagnak illetve nem olyan jo minosegu.
azota emeltem a tetet ha szukseges.
a zte u960 es tarsai jo minoseget kepviselnek?
ez az a zte aki a blade-t is gyartotta?
arrol anno jokat irtak.pityputy
-
lor
tag
azt a makot!
jo tehat azert tovabbra is bizhatunk a "kinai" minosegben akksi teren.
ha masolat akkor tudnak szornyut csinalni.a dual sim dual standby csak az jelenti amit ertek belole, hogy csak nyugalmi allapotban aktiv mindketto sim? hivaskor azonban csak egy lehet aktiv.
van olyan ami dual aktiv is?
vagy amikor ilyeneket irnak, hogy Dual Sim Dual Standby G+W G+G az jelentene ezt?tudom-tudom sokat kerdezek /meg beszelek neha/
koszi lorpityputy
-
fornettisuti
veterán
1.: azt jelenti
2.: van (relative ritkább, leginkább kínai gyártmányok ezek is MTK alapokon)iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
indigo
aktív tag
Van olyan, hogy dual aktív: egyelőre ZTE U960. Fentebb leírták a tapasztalatokat róla.
G+W = GSM+WDCMA - tehát ebbe a SIM foglalatba tehetsz olyan SIM-et, amellyel telefonálhatsz GSM hálózaton és tehetsz olyat bele, amellyel internetezhetsz WDCMA hálózaton - nálunk UMTS (mobilnet).
G+G = GSM+GSM - tehát ebbe csak olyan SIM-et tehetsz, amivel GSM hálózaton telefonálsz, mobilneteset nem. -
lor
tag
koszi az infokat!
amiket itt irtak az u960-rol azt olvastam.
a negativ velemenyek annyira nem zavartak meg kiveve a szamkuldes hianya az egyik kartyanal.tegnap ota kicsit enyhultem, mert ratalaltam a galacy ace duos-re kicsit olcsobb lenne, mint az u960 de kisebb orajel meg kijelzo /felbontas is persze/
ki kene probalni az a meretet es lehet akkor maradok a samsung markanal.
meg feldobok par penzermet is :-)pityputy
-
ktamas55
tag
Üdv,
Én is A9100-t használok. Említed, hogy van hozzá pár costum ROM és javítás. Hogyan lehetne hozzájuk jutni. Időnként akadozik a gépezet. A WIFI nehezen talál párt magának. Időnként se kép se hang, de aztán nyomkodásra csak életre kel. Nem tudom mit tegyek vele. Köszönök minden ötletet. -
indigo
aktív tag
válasz ktamas55 #764 üzenetére
A9100-ból van egy pár fajta (TOPS, GT, HDC, X19i), ami nem mindig jelent azonos belsőt. Én egyébként erről az oldalról tájékozódom. Beütöm a fenti címet google translate-be Ha esetleg HDC A9100-ad van, akkor ahhoz a HDC is adott ki javított ROM-ot, amit máshonnan is le lehet tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
smirdex
tag
[ Szerkesztve ]
-
ktamas55
tag
Szia,
HDC A9100 telefonom van. Irod, hogy ehhez van javított ROM. Légy szíves egy címet adni, hogy honnan tudmám letölteni. A ROM frissítése nem igényel valami spéci tudást? Én sajnos nem vagyok ismerője ennek a területnek. Tudnál segíteni? Milyen címet kell beütni a google foedítóba?[ Szerkesztve ]
-
kofy
tag
Sziasztok! Ha valakit érdekel, eladóvá vált a fél éves Lenovo A60-asom. Részletes leírás a hardveraprón.
-
-
kofy
tag
válasz janakbacsi #771 üzenetére
Szia!
Bevált, nagyon szeretem, nincs baja, csak tovább szeretnék lépni nagyobb felbontásra. ZTE u960 vagy Lenovo a750 lesz az utód, még nem döntöttem. -
lor
tag
sziasztok.
amikor egyes online boltokban kiirjak a kovetkezoket:
Flash player 11 v11.0.1 ( +US$1.99 )
Multi-language keyboard ( +US$1.99 )
Skype ( +US$2.99 )
Unlocked and Rooted ( +US$3.99 )
Android Market ( +US$2.99 )azokat erdemes megvenni vagy magamnak is fel tudom ra tenni?
gondolom a market az elsodlegesilletve mit jelent az unlocket rooted?
a friss telefonrol lehet-e ill. erdemes-e egy mentest csinalni?
a rajta futo progikrol opercios rendszerrol?pityputy
-
janakbacsi
őstag
Etotalk-on vásárolt, főzött rom-mal üzemelő G11pro készülékem eladósorba került. Magyar nyelvű menüje nincs, de akinek ez nem fontos, annak kitűnő választás lehet. Akit érdekel keressen meg pm-ben!
http://www.etowalk.com/att-g11i-pro-incredible-s-multilanguage-3g-wcdma-android-dual-sim_p2675.html
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
imiadmin
őstag
Hali,
mikor egyszerre megjelent indiában az y meg az Ace duos, majdnem rendeltem egyet...
aztán meglepődtem, hogy a normál ACE-hoz képest le lett butítva... és így már nem tűnt annyira jó választásnak 70e-ért... (kb. ennyibe jött volna be)És ha ugyanúgy kezeli a két sim-et mint a kistesója, akkor végképp felejtős...
-
süti5
őstag
válasz janakbacsi #778 üzenetére
Miért adod el?
8 mp-es autofókuszos a fényképezője? Videót milyen felbontásban vesz fel?
Akksija meddig bírja?
Ez milyen gyártmány? HTC? -
janakbacsi
őstag
Veszek egy drágábbat, szintén az etotalktól, amelyikkel lehet skype videotelefonalni. A linken meg tudod nézni a specifikacioit en nem nagyon fotoztam vele. Akksit az ilyen keszulekekhez hasonloan minden este toltore kell rakni ha tenylegesen hasznalod a nap folyaman. Nem eredeti htc hanem az incredible s kinai masolata.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
kofy
tag
A legtöbb kínai telefonhoz beszerezhetők az infók a rootoláshoz és a markethez az interneten keresztül, de kicsit nehezen (általában kínai és orosz fórumokról). Ha a kényelmed és az időd megéri az árat, akkor ezt a kettőt kérheted. A flash a skype és a multi billentyűzet a marketről beszerezhető...
-
gtr323
tag
Szintén e kettő között gondolkodom én is!
A750 mellett szól a márka megbízhatósága, a 2000 mAh-os akksi.
A ZTE nekem kicsit "kínaibbnak" tűnik (az itthon kapható modellek minőségéből ítélve), viszont 0,3 collal nagyobb a kijelzője és a tényleges Dual Standby azért nem lenne hátrány. Az ár tekintetében a Lenovo kicsit olcsóbb, úgy érzem, ez lesz nálam a befutó, ha lehet majd rendelni. -
süti5
őstag
Lehet hogy kivárom mire lemegy a gigabyte teló ára. Nekem bevált az s1205, nem hibátlan, de pl. az akksi nekem teljesen megfelelő. Aktív használattal is kibír nálam 2 napot, de gyenge használattal simán elmegy négyet is. Most pl. szerda este töltöttem fel és most van 70%-on....
Engem nem zavar, hogy nagy az új teló, én is nagy vagyok így nem néznék ki hülyén vele. A nagy kijelző szintén plusz pont, a fotó 5mp és már leddel illetve autofókusszal. Csak ne 75-ért kezdene..... Olyan emberesnek néz ki, nekem ez nem tetszik se a galaxy y duosban se az alcatelben, hogy túlságosan lekerekítettek. -
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Találtam egy kínai oldalt [link], ahol kedvező áron vannak Lenovo telefonok. Az A60 hihetetlen olcsón van fent, már-már gyanúsan olcsón. Írtam egy levelet a tulajnak, szépen válaszolt is, azóta több levelet is váltottunk, percekkel később már kaptam is a válaszokat, de felmerült bennem, hogy esetleg ez egy kamu oldal, és pont az olcsóságával húzza be a vásárlókat. Furcsa a yahoo-s e-mail cím is.
Vagy elképzelhető, hogy tényleg ennyiért adják már ezt a telefont?
Összehasonlításként a HTC-k reális áron vannak, de van iPhone szemtelenül olcsón, és nem létező iPhone 5 is.
Mit javasoltok? Merjek rendelni? Elvileg megbízható csatornákon lehet fizetni, nem tudom, ez számít-e valamit a biztonságban, ha esetleg nem kapnék semmit.[ Szerkesztve ]
-
-
indigo
aktív tag
Nem vagy béna, nekem is furcsa volt elsőre
Én elsőnek, ha jól emlékszem, a "MT65x3 USB drivers.7z"-t csomagoltam ki és telepítettem fel. Azt írta sikeres, de az Eszközkezelőben nem volt rendben. Ezután a v1.0-t telepítettem és jó lett, helyesen ismeri fel a Windows. Ha még így sem menne, akkor az Eszközkezelőben levő kérdőjeles tétel illesztőprogram frissítését kell választani és megkeresni a könyvtárat, ahová az "Android_Phone_usb_driver.rar"-t kicsomagoltad. Onnan kiválasztja magának a fájlokat, bemásolja, frissíti és kész. Ezután az Eszközkezelőben az Android Phone-> Android Composite ADB Interface-t kellene látnod. -
hhjani
csendes tag
Sziasztok!
Le akarom cserélni a telefonomat egy androidosra. Ezt néztem ki:
http://www.ebay.com/itm/HD7-ANDROID-2-3-4-3G-CAPACITIVE-GPS-MAP-SMARTPHONE-4GB-/160750621403?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Other_Phones_ET&hash=item256d7bd2db#ht_10906wt_1403Mi a véleményetek róla?
Van-e valami jobb ár-érték arányú, ami hasonló képességekkel bír?Üdv,
hhjani
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest