Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .DLL

veterán

válasz tjb007 #33389 üzenetére

Sajna nem nagyon vannak hozzá főzött ROM-ok. :/
    Nekem nincs bajom a gyári megoldásokkal, ezek a tabletek már bőven olyan erősek, hogy az én 600MHz-es telefonhoz szokott szememnek és igényeimnek akár egy gyári rom is megfeleljen. Csak éppen ez az egyetlen egy kis dolog hibádzik ebből a készülékből.

Én nem vitatom a szakértelmet, hovatovább, hogy a szakértelmet meg kell fizetni, és az sem vitás, hogy nekem sem Linux sem másmilyen programozói tapasztalatom nincs.

Vegyük azt az esetet, hogy bemegyek a teszkóóóba megveszem ezt a kiváló tabletet, amivel természet nem megy az áhított funkció. Szabadidejében puszira itt a fórumon senki nem fog; nem tud segíteni, mert lehet hogy bele lehet varrni sokmindent házilag a kernelbe, de ehhez bőven kellene a fentebb említett programozói előélet, amit senki nem fog tudni itt megtanítani.

Ezt úgy összességében mindenkitől kérdezem aki olvassa: kihez tudnék fordulni személyesen, hogy nyilván némi pénzmag fejében -ha megoldható egyáltalán- megoldja ez a gondot, hogy a Canon DSLR-eket USB-n nem hajlandó felismerni ez a rendszer, miközben a többi meg igen.

Ennyi lenne, köszönöm szépen! :B

(P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák