- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz darvinya #40350 üzenetére
Nem tudom, szerintem ne menjünk bele. Nem a színekről van szó (nagyon nem vagyok színtévesztő), bár a színváasztás is egy kalap k@ki hanem úgy az egészről, nem átgondolt, nincs normálisan pozíciónálva, nem megfelelő a betűtípus választás és nem alkot egy logót.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
darvinya
titán
válasz blakey #40351 üzenetére
nincs normálisan pozíciónálva, nem megfelelő a betűtípus választás és nem alkot egy logót.
moderálva
Mutass egy csak.számodra megfelelőt, mert már kivágtam CE logót p…ba, főleg jogdíj megfizetése nélküli használat utáni összecsapott valami MB zabáló pacát.
LE még egyedi volt, de ez a ⊂∋ valami borzalom.
Már azt hittem EU minősítő rendszer logó, aztán kerestem listában.syler123
Más logóját még, ha nem védett, nem jó használni.
Több.konfliktus táptalaja.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
syler123
veterán
Vagy csak simán MIX a Libreelec logóval. Vagy Libreelec logó önmagában, nem hiszem hogy az a 40kb nagyban lassítaná a boot folyamatot, bár nem értek hozzá.
Ha minden igaz így lehet bemásolni a logót?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz darvinya #40352 üzenetére
Tudnék mutatni rengeteget, de nem ez volt a célom, hanem annyi, hogy nem szép a logó. a CE logóval nincs semmi jogi gond, bármennyire is azt hiszed.
A logód azért nem szép, mert semmilyen átgondolt logikát nem követ, nincs normálisan összerakva, nem felel meg a logótervezés szabályainak, hiányoznak belőle a minimum kötelező dolgok.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ztsoft
őstag
válasz ztsoft #40271 üzenetére
Volt egy kis időm, gondoltam tesztelem tovább az új CE-t. Próbálkoztam a beállítások módosításával, elsőnek a cache méretét módosítottam (nem tudom, hogy mennyi az alap, de az kevés, Wiki szerint 20 MB az LE-nél), így már a korábban említett telefonos 4K-s felvételt is szépen viszi. Jelenleg ennyi módosítás van az advancedsettings.xml fájlban.
<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>314572800</memorysize>
<readfactor>6</readfactor>
</cache>
</advancedsettings>Egy dolog azonban nem változott, az a magas CPU használat (beállítások módosításával sem sikerült csökkenteni). Ami még feltűnt, hogy nem mindegy, hogy éppen mi van kijelölve, azaz, ha egy film, sorozat, kiegészítő van kijelölve, akkor 40 % alatt marad, ezzel ellentétben nem megy 50 % alá (inkább közelebb a 60-hoz). Természetesen ez rossz hatással van a box hőmérsékletére is, sokkal jobban melegszik.
Képek a top-ról.
Film kijelölve.Sajnos a képernyőképet nem tudom ide feltölteni a mérete miatt, így külső megosztó oldalt használok, film, üres.
Még egy érdekes tapasztalatot szereztem, egy h265-ös, FHD-s filmet indítva a fájlkezelőből (mivel a két példányban létező "Jurassic World", egy sima, és egy 3D-sből csak az utóbbi került be az adatbázisba), a CPU használat egyből 30 % alá esett. Megállítva a filmet, vissza lépve a fájlkezelőbe, azonnal 60 % fölé emelkedett. Valami nagyon nem jól működik.
Találtam egy témát a CE fórumán a magas CPU használat miatt, [link], van is egy megoldás rá (3. hozzászólás), de egy másik hibát elő is idéz.
Kipróbáltam amit ajánlottak, RSS nélkül a kezdőképernyőn 22 % alatt marad a CPU használat, de már csak az RSS bekapcsolásával 55 % fölé emelkedik. Az említett többi helyen javulás tapasztalható.
Ismét az előbb említett film, lejátszás közben (25 % alatti CPU használat) a codec info-t előhozva (35 % alatti CPU), folyamatos "döccenés" tapasztalható. A feliratoknál is tapasztalható "döccenés".Összességében, még nagyon nem alkalmas napi használatra. Ahogy a képernyőképeken is látható, a CPU terhelés nagyban függ az aktuális FPS-től, ez pedig a nem létező hardveres támogatás következménye.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
blakey
titán
válasz ztsoft #40355 üzenetére
Nyugodtan megemelheted 500MB-ra is a memória méretét, ha gondolod. 4K-nál jól jön ha előpufferel, simán elbírja, Android alatt már sok lenne, sajnos ott a rendszer sokat felhasznál így ott a 300MB a maximum ami még jól működik.
A readfactor miért 6? Mondjuk sokat nem számít és 5-n használom.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
darvinya
titán
válasz blakey #40354 üzenetére
A logód azért nem szép, mert semmilyen átgondolt logikát nem követ, nincs normálisan összerakva, nem felel meg a logótervezés szabályainak, hiányoznak belőle a minimum kötelező dolgok
Sorold mester, milyen szábálynak és kötelező dolgok kellenek lennie.
-
ztsoft
őstag
válasz blakey #40356 üzenetére
Nyugodtan megemelheted 500MB-ra is a memória méretét, ha gondolod.
Nem tudom, hogy milyen módon függ össze a cache memória mérete a használhatósággal, de 300 MB fölött már érezhetően hat a rendszer sebességére (lassul). 133 - 150 között érezhetően pörgősebb (itt lenne az ideális), de még kevés a 4K-hoz (akadások tapasztalhatók).A readfactor miért 6? Mondjuk sokat nem számít és 5-n használom.
Ha a barátom (Google) jól fordított, akkor ez egy szorzó szám, azaz, a stream sebességét szorozza fel és ennyivel próbálja olvasni a forrásból a memóriába a tartalmat.
A Wiki oldalon a 4. példánál 20 van megadva, itt már érezhető volt, hogy nagyon fogja a hálózatot (de olvasási sebességben nem hozott többet), így egy kicsi emelés mellett maradtam (4 az alap).De még akadt egy furcsaság, amire még nem találtam megoldást. Induláskor lefut a videó tár frissítése, nos, ez Wi-Fi-n (5 GHz, RX/TX: 150.0 Mbit/s, 40MHz, MCS 7, Short GI) sokkal gyorsabb, mint kábelen (1 Gb). Még arra gondoltam, hogy hibás a dtb, pedig ugyan azt a nevű fájlt másoltam át, mint LE alatt, ott a kábel a gyorsabb. De majd csinálok sebesség tesztet.
(#40358) DoItYourself
Igen, azon tesztelem (S912, 3/32-es box, 16 GB class 10-es kártya).Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
ztsoft
őstag
válasz syler123 #40353 üzenetére
Ez mind szép és jó, de van egy gond. Nincs megadva a képpel szemben támasztott követelmény.
Az Android alatt a boot logónak komoly követelményei voltak (amikor még én is cseréltem). Mivel itt is azt használják (AOSP), így gondolom nem sokat változott a helyzet.A másik, hogy Csicsóka által módosított kernel nem használ boot logót (szöveges módban indul), szerintem így felesleges bármit is oda másolni, nem fogja olvasni.
-
ztsoft
őstag
válasz darvinya #40362 üzenetére
Én nem a "bootanimation.zip"-ről írtam, ez már a kernel után, az Android betöltődése kor fut le. Amúgy itt is voltak megkötések (interlace nélküli png fájlok). Az animációt a "desc.txt" fájlban kellett megadni és alkönyvtár(ak)ban elhelyezni a képeket (ez még a 4.4-es verzióra volt érvényes, azóta nem tudom, hogy változott-e, azóta nem foglalkoztam módosítással).
A "desc.txt" fájl tartalma:
480 800 20
p 1 0 part0
p 0 0 part1Leírása:
"480" az animáció szélessége
"800" az animáció magasság
"20" az animáció kívánt sebessége (fps)"P" határozza meg az első animációs rész
"1" az animáció hányszor fusson le (ebben az esetben - egyszer)
"0" a szünet határozza meg az animáció után (max. 10, "0" szünet nélkül)
"Part0" a mappa neve, ahol az animációs képek találhatók az első animációs rész"P" határozza meg a második animációs rész
"0" határozza meg, hogy végtelen ciklusba (amíg android kezdődik)
"0" határozza meg a szünet
"Part1" az a mappa, a második animációs rész.Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
darvinya
titán
válasz ztsoft #40363 üzenetére
Én még GB-n csináltam.zip-et, ami elintézett mindent, nem kellett ilyenekkel.szórakozni.
Váltosorozás egyértelműen csak net-hez való.Bootloader-be is legjobb PNG nyers formátumba, JPEG -el voltak gondok.
-
korcsi
veterán
Fordítottam belőle egyet, még nem próbáltam!
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
ztsoft
őstag
válasz ztsoft #40360 üzenetére
Meg csináltam a sebesség tesztet a NAS és a box között CE alatt. Elég érdekes lett az eredmény.
Wi-Fi:
NAS a szerver, box a kliens:
[ ID] Interval Transfer Bandwidth Retr
[ 5] 0.00-10.04 sec 131 MBytes 109 Mbits/sec 0 sender
[ 5] 0.00-10.04 sec 130 MBytes 109 Mbits/sec receiverbox a szerver, NAS a kliens:
[ 4] 0.00-10.00 sec 134 MBytes 112 Mbits/sec 80 sender
[ 4] 0.00-10.00 sec 130 MBytes 109 Mbits/sec receiverKábel:
NAS a szerver, box a kliens (itt még engedélyezve volt a Wi-Fi):
[ 5] 0.00-10.05 sec 130 MBytes 108 Mbits/sec 0 sender
[ 5] 0.00-10.05 sec 129 MBytes 108 Mbits/sec receiverUgyan az a felállás (Wi-Fi letiltva!)
[ 5] 0.00-10.04 sec 1.10 GBytes 937 Mbits/sec 90 sender
[ 5] 0.00-10.04 sec 1.09 GBytes 935 Mbits/sec receiverbox a server, NAS a kliens:
[ 4] 0.00-10.00 sec 1.09 GBytes 936 Mbits/sec 0 sender
[ 4] 0.00-10.00 sec 1.09 GBytes 935 Mbits/sec receiverMiért is használja a Wi-Fi-t élő kábeles kapcsolat mellett, miközben a beállításokban azt írja a Wi-Fi-re, hogy "idle" (a vezetékesre meg, hogy "online")?
Kipróbáltam a laptopomon is, de ott csak addig használta a Wi-fi-t, amíg nem volt vezetékes kapcsolat (3.19-es kernel). LE 8.2.2.3 alatt is ugyan úgy működik, mint a laptopommal, nem kell tiltani a Wi-Fi-t, mindig a gyorsabb kapcsolatot használja.
-
ztsoft
őstag
válasz darvinya #40364 üzenetére
Nekem ezek kellettek a kernel boot logóhoz, kernel kibontása, csomagolása, kép konvertálása.
(#40367) darvinya
Valószínű box-on elsődleges WiFi és annak portjáról működik kábel.
Akkor az LE alatt miért működik jól (mint írtam is), minden ugyan az?WiFi-et mértél?
Nem, a NAS volt a szerver (iperf3 -s), a box meg a kliens (iperf3 -c nas.ip.címe), így olyan kapcsolatot használt, amilyet akart.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz darvinya #40359 üzenetére
Szerintem ez nem az a hely ahol kitárgyalhatnánk. A múltban már tartottam előadásokat és nem kizárt, hogy a jövőben is fogok így szívesen látlak és bevezetlek a tervezés rejtelmeibe, lesz benne szó a logó tervezésről is.
(#40360) ztsoft
Na igen, mindennek megvan a hátránya, S912-n meg főleg.
A readfactor nálam 5-ösön vált be, de megnézem 6-oson is, tudom, hogy gyárilag 4, egyébként 10-en ls 20-on is kipróbáltam.(#40362) darvinya
72 DPI, nem 72 PNG[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
darvinya
titán
válasz blakey #40369 üzenetére
Aki szakmában van érti felbontássűrűség elhagyásával is.
Szívesen elmegyek arra, csak beillesztetted Csicsóka boot folyamat alá a képet? (Gondolom nem, mert akkor már más lesz)(#40368) ztsoft
Ha most visszarakod LE-t, s minden alaphelyzetben próbálod, akkor is jobb lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz syler123 #40353 üzenetére
Igen így, de nem az ext4 verziókba. Onnan kiirtottam a boot image-ból a ply-image binárist is, és az init skriptből mindent ami kezelte a splash-t. Sima LE-vel ki lehet próbálni mert ott benne van a lehetőség a kép kirakásra.
Részlet az init-ből:
load_splash() {
local set_default_res=no
local vres
if [ ! "$SPLASH" = "no" ]; then
progress "Loading bootsplash"
# load uvesafb module if needed
if [ -f "$MODULE_DIR/uvesafb.ko" -a ! -e /dev/fb0 ]; then
progress "Loading kernel module uvesafb.ko"
insmod "$MODULE_DIR/uvesafb.ko" && \
set_default_res=yes || \
progress "... Failed to load kernel module uvesafb, skipping"
fi
if [ -e /dev/fb0 ]; then
# Set framebuffer to a custom resolution and/or fallback to default resolution (1024x768-32), if required.
if [ ! "$SWITCH_FRAMEBUFFER" = "no" ]; then
if [ "$SWITCH_FRAMEBUFFER" = "1080" ]; then
SWITCH_FRAMEBUFFER="1920 1080 1920 1080 32"
elif [ "$SWITCH_FRAMEBUFFER" = "720" ]; then
SWITCH_FRAMEBUFFER="1280 720 1280 720 32"
fi
# Try setting a custom framebuffer resolution
if [ ! "${SWITCH_FRAMEBUFFER:-yes}" = "yes" ]; then
fbset -g $SWITCH_FRAMEBUFFER 2>/dev/null && set_default_res=no
fi
# Set a default resolution if required
if [ "$set_default_res" = "yes" ]; then
fbset -g 1024 768 1024 768 32
fi
fi
# load splash
if [ -f /splash/splash.conf ]; then
. /splash/splash.conf
fi
# Select splash image based on current native resolution
if [ -z "$SPLASHIMAGE" ]; then
vres="$(fbset 2>/dev/null | awk '/geometry/ { print $3 }')"
if [ -f /flash/oemsplash.png -o -f /flash/oemsplash-1080.png ]; then
if [ -n "$vres" -a -f /flash/oemsplash-$vres.png ]; then
SPLASHIMAGE="/flash/oemsplash-$vres.png"
elif [ -f /flash/oemsplash-1080.png ]; then
SPLASHIMAGE="/flash/oemsplash-1080.png"
else
SPLASHIMAGE="/flash/oemsplash.png"
fi
else
if [ -n "$vres" -a -f /splash/splash-$vres.png ]; then
SPLASHIMAGE="/splash/splash-$vres.png"
else
SPLASHIMAGE="/splash/splash-1080.png"
fi
fi
fi
if [ -n "$SPLASHIMAGE" -a -f "$SPLASHIMAGE" ]; then
ply-image $SPLASHIMAGE > /dev/null 2>&1
fi
debug_msg "Framebuffer vertical res: $vres"
debug_msg "Framebuffer splash image: $SPLASHIMAGE"
fi
fi
}Ebből látszik, hogy ha az SD FAT partíció gyökerében ott a oemsplash-1080.png, akkor azt használni is fogja.
-
blakey
titán
válasz darvinya #40370 üzenetére
Aki meg nincs az ne akarjon érteni hozzá, mindegy, hogy szakmában van valaki vagy sem, úgy kell leírni, hogy mindenki megértse.
-
Csicsóka
őstag
A vita tompítása végett, inkább nézzétek meg hogy mutat a MIX logo a boot alatt.
Vissza raktam bele a splash kezelést.
Ez a s905_autoscript pedig tisztán csak logo módban indítja el, nem lesz boot üzenet a spalsh képen.
Nem véleményezem, hogy ez így jó e vagy sem, mert engem totál hidegen hagy az egész logo téma.
-
ztsoft
őstag
Ha most visszarakod LE-t, s minden alaphelyzetben próbálod, akkor is jobb lesz?
Nem kell semmit vissza rakni (pláne, nem alaphelyzetbe)! Az LE 8.2.2.3 Ext4-es verzió van a belső tárhelyen (data-n), ez van napi használatban.
A CE 8.90.3-as van egy 16 GB class 10-es kártyán, jelenleg csak teszt jelleggel, amikor az időm engedi tesztelgetem.Ma volt időm tesztelni, így írtam az általam tapasztalt hibákról, problémákról, megoldásokról. Az említett Wi-Fi hiba (probléma) is a tesztből adódott (LE alatt tökéletes, gyors a kábeles kapcsolat, holott nincs tiltva a Wi-Fi, nem is használja), feltűnően lassú volt az adatbázis frissítése, ezért végeztem méréseket. Ennyi. A hardvernek semmi baja, a teszt szoftverben van valami gubanc (valamiért a Wi-Fi-t használta a vezetékes kapcsolat helyett).
-
blakey
titán
válasz Csicsóka #40378 üzenetére
Nem találom a lejátszás szinkronizálása a kijelzőhöz opciót, vagy ez már nincs is a CE-ben? - nincs, de nem az kell a frekiváltáshoz.
-
darvinya
titán
válasz ztsoft #40377 üzenetére
Akkor vedd számításba azt is, hogy CE tesztelésed SD kártyán van, míg LE Belsőn, már ennek kettőnek sebesség különbsége van.
Akkor lenne releváns, ha mind2 ugyanott tesztesztelnéd.Nálam is gyorsabb Android belsőn, mint SD-n lévő LE/CE.
-
blakey
titán
Nem értem mit kéne beillesztenem. Nem használok emmilyen Mix-et így beilleszteni sem fogom. Nekem jó az OSMC és a 7-es LE.
-
dugesz77
őstag
Biztos volt már róla szó, elnézést érte, de nem találtam meg a keresővel .
LibreELEC-S905.arm-7.0.3.012l_8.2.3.1_mix_ext4 szeretném eMMC-re telepíteni. Mi rá a legegyszerűbb megoldás?[ Szerkesztve ]
-
-
ztsoft
őstag
válasz darvinya #40380 üzenetére
Akkor vedd számításba azt is, hogy CE tesztelésed SD kártyán van, míg LE Belsőn, már ennek kettőnek sebesség különbsége van.
Akkor lenne releváns, ha mind2 ugyanott tesztesztelnéd.Ebben tökéletesen igazad van! De, itt nem a két rendszer sebességbeli összehasonlításáról, teszteléséről írtam! Amit ma írtam, az mind a CE 8.90.3-as rendszeren történt tesztelés eredménye volt (nem összehasonlítás).
A net sebesség tesztje ugyan azt hozza mind két rendszernél (keress rá, korábban már leírtam itt az LE és az Android net sebesség tesztjét), mivel nem fájlba írunk, hanem memóriába (azonos hardvernél közel azonos értéket kell produkálnia, nagy eltérés csak szoftveres hiba esetén lehet).
Csak gondolj bele, egy class 10-es kártya jó esetben hozza a 10 MB/s-es írási sebességet, ez ~80 Mb/s-nek felel meg. Még 100 Mb/s-es hálózatot sem lehetne rajta tesztelni.Ahonnan ez az egész indult, itt észleltem, hogy valami nem jó, idézem magamat (felesleges, zárójeles adatokat kivettem).
Induláskor lefut a videó tár frissítése, nos, ez Wi-Fi-n sokkal gyorsabb, mint kábelen (1 Gb). De majd csinálok sebesség tesztet.A tesztből (amit CE alatt csináltam) az derült ki, hogy valamiért a Wi-Fi kapcsolatot részesíti előnyben a kábeles helyett. Amit nem igazán értettem, és ezért ellenőriztem le, hogy hogyan viselkedik hasonló körülmények között a laptopom és az LE. Egyedül itt volt összehasonlítás, de itt is csak a működési elv, és nem a sebesség.
Remélem így már érthető (tudom, a fogalmazásom csapni való ).
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Ezt a hangot milyen beállítással lehet lejátszani? Idáig ezzel a beállítással minden gond nélkül ment, de ennél csak ilyen idegesítő zaj van. Hangtovábbítás kikapcsolása után van hang.
-
blakey
titán
válasz pinnacle #40387 üzenetére
Az első sorban a HDMI helyett PCM-en hagyd, utána lehet PT, stb .
-
pinnacle
nagyúr
válasz blakey #40388 üzenetére
Köszi! PCM-el sincs hang. Beelink MXIII II-m van, 8.2.3.1 LE-vel. Meg tudnád nézni ezt a felvételt, hogy nálad van-e 5.1-es hang?
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Jó rég jártam erre utoljára, de örömmel látom, hogy él és virul a topik.
Csak egy gyors kérdés: Beelink Mini MX-re van valami különösen ajánlott verzió, vagy mehet rá a legújabb LE a megfelelő dtb.img-vel megspékelve?
Köszi!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
korcsi
veterán
válasz interstate76 #40391 üzenetére
Csicsóka ext4-es 8-as LE verziója, kiváló szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz pinnacle #40389 üzenetére
Van AC3 5.1 hang minden eszközön és minden LE verzióval és OSMC alatt is.
Ma kipróbáltam az Le 8.2.4.2-es verziót S905X-en és nagyon szépen "szalad", fürge, nincs első felirat esetén röccenés, stb.
-
pinnacle
nagyúr
válasz darvinya #40390 üzenetére
Köszi, blakey-nek is! Most vettem észre, az a gond, hogy ennél a filmnél a TV-ből is jön hang, és az adja ezt az idegesítő hangot, csak tegnap nem tűnt fel, mert halkan mentek a hangszórók. Ez mi a fenétől lehet? Úgy emlékszem régebben hangtovábbításnál, a TV is szólt, de az utóbbi időben már nem. Csak ennél a filmnél jött elő, ráadásul, csak zajt ad.
Nem a 8.2.3.1 volt az utolsó LE?[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Hogy lehet rávenni CE 8.90.3-at, hogy film képfrissítésére váltson?
Mert most bármit csinálok fix-en 60-on van.
White listbe összesen 3db ami beállítható, de filmé nincs közte.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
blakey
titán
válasz darvinya #40395 üzenetére
Ugyanúgy ahogy eddig, Lejátszó/Képfrissítés gyakorisága.
-
korcsi
veterán
Whitelist-ben bekapcsoltam minden elérhető felbontás, frissítés kombinációt, így vált nekem frissítést.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz interstate76 #40398 üzenetére
Nincs belinkelve az összefoglalóba, Csicsóka hsz-ei között keresd az utóbbi két hónapban "ext4" keresőszóval.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest