Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz Suineg #17966 üzenetére

    Egy dolgot szerintem itt nagyon sokan figyelmen kívül hagynak. Fogyasztótársadalomban élünk.
    Bármennyire is istenítjük -jelenleg- itt a Minixet/Zidoo-t/HiMedia-t/stb...playákat, évek múlásával ezek is elfognak tűnni a süllyesztőbe. Nem azért, mert egyre hibásabbak vagy sz@rabbak lesznek, hanem mert ez a vonal egy idő után baromira el fog avulni (erről meg még + tesz a gyártó, amikor megszünteti, a ma még naprakész frissítéseket. Ugye ismerős a szitu?)
    Pont valamelyik nap akadt kezembe egy Dune (Solo Lite) Unalmamba rátettem egy Pana 4K-s TV-re és ott röhögtem, hogy mennyire szánalmas már ez a "több évtizedes" menü. Pedig nem is olyan rég még éltem-haltam érte (Dune HD 53 Lite), de egy Android box paraméterezhetősége mellett (itt főleg a Kodi kinézetére és a JukeBoxra gondolok) elszégyelhetné magát.
    Ma még csak pár játékot akarsz rajta nyomni, holnap meg már torrentezni, miközben Youtube-ot is szeretnél rajta sasolni (ezzel nincs is semmi baj, neked is, mint nekem a technikai haladással együtt növekszik az igényed)
    Sajna ebben a játékban mindig a fogyasztó lesz a vesztes, pedig mi még mindig azt hisszük, hogy mi diktálunk a multiknak.

Új hozzászólás Aktív témák