- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz paolinho #100249 üzenetére
Csinálj egy képfájlt a jelenlegi kártyáról ha nincs másik, és ha nem indul akkor vissza tudod írni könnyedén.
Ha másikkal próbálod, akkor működni fog persze ez ha visszarakod. Nem buksz semmit, mert minden a kártyán van tárolva, ha nem belső tárhelyen van a CE. Bár akkor a kártya kérdés is irreleváns.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
mikrofon
veterán
válasz gyűrű #100256 üzenetére
FireTV rendszeren is?
Próbáltad mostanában a Maven-t?
Nekem abban az a szimpatikus hogy van külön fireTV rendszerre is változata.
Bár nem tudom mi lehet a különbség a sima Android változat és a FireTV változat között. Annyi biztos hogy az előbbit kell az amlogic boxra rakni. -
gyűrű
addikt
válasz mikrofon #100257 üzenetére
Próbáltam már azt is. Nem vált be. A maven build ok legalább 3 =4 féle kodit raknak egybe. Ezért lomhák, és könnyen beragadnak. A quietvoid meg csak a hdrplus és dovi kapcsolót teszi hozzá az eredeti omegához .
Mind a négy homatics boxon, és a 4 firesticken is ugyanaz megy nálam. Még a shielden is a 64 bites quietvoid megy , pedig oda elég lenne a sima omega nightly is, mert a shield nem tud hdr10plus t.[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz vargalex #100253 üzenetére
Nem erre panaszkodott valaki,hogy CE alatt nincs wifi?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz vargalex #100260 üzenetére
Teljesen jó cucc ez a S905W2 "fillérekért".
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz vargalex #100262 üzenetére
Az NO -t rá tudtad rakni? A többi felmegy,de azt nem tölti be,csak fekete képernyő.
-
blakey
titán
válasz hunaqua #100263 üzenetére
Ha az NO-nál nem szerepel az adott készülék és/vagy a lapkakészlet, akkor sajnos nem nagyon lesz rá esély, hogy működjön, pl. az N2L sem kapta meg (eddig) az NO támogatást pedig tudná. (Indok, kevés felhasználó használja azt az eszközt)
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hunaqua
addikt
válasz blakey #100264 üzenetére
Elvileg van benne w2 dtb 2g és 4g-s is.
-
blakey
titán
válasz AiRLAC #100266 üzenetére
Szerepel a listában, csak nem kapott külön img-t.
Ezek a támogatott eszközök, egyelőre:
img-ben ott a dtb:#100265 hunaqua
Elvleg az N2L is benne van, simán belefér a Generic-be.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
válasz AiRLAC #100268 üzenetére
Mindegyiket, elsősorban a fehéret és a feketét, de ha a többi is követi (FW-ben) őket, akkor azokon is jó lesz.
-
gg72
veterán
Megjött a Nokia 8010 box. Le tudná írni valaki szájbarágósan, hogy miként tudom életre kelteni a távirányítót CE alól? Itt [link] van egy leírás, de ez nekem kínai. A korábbi boxomnál csak bemásoltam a CE mappába a megfelelő fájlokat és kész is volt, de látom itt máshogy kell, csak azt nem tudom hogyan...
-
blakey
titán
Az elég "szájbarágós", ssh-n kell létrehozni a fájlt és csak egyszer, utána menni fog. Pontosan kövesd az írást.
#100272 mexel
Mitől "ígéretes"? Mi olyat tud, amit pl. azNE
nem? (Érdeklődöm, mielőtt még mást értenél)[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Az X3 és X4 dobozaimhoz képest ugyan olyan körülmények között pont 10C fokkal hűvösebb a W2.
...nem mintha lenne jelentősége.
-
paolinho
őstag
Na, teszteltem a LibreELEC-et. Meg se nyekken a reset következtében a Kodi. Amíg nyomvatartom az AV-ben a reset gombot, sötét marad a képernyő, amint felengedem a fogpiszkálót, azonnal az Android rendszer töltődik be. Visszatéve a régi karit a reset eredménye, hogy újra betöltődik a CoreELEC-kel a Kodi rendben.
Azt hiszem ezzel az eszközzel tényleg el kell engednem a frissítés, vagy újabb operációs (Kodi) rendszer telepítésének lehetőségét. Sajnos a Beelink M18-a öregecske már az új dolgokhoz.Itt viszább említve lett egy Tanix W2, meg egy T95 W2. Ezek alkalmasak lehetnek a legújabb CoreELEC kezelésére?
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz blakey #100274 üzenetére
Az ígéretest arra értem hogy jól halad a béta verzióhoz képest hogy nem sok hiba van benne. Nem azért mert hó végén kölcsönad vagy kicseréli a tv-t.
Plusz nyilván jó lesz ha ez az egy lesz minden típusra, új kernel, 64 bit stb - ezekből biztos van vmi a NE-ben is, de az alapszín nincs ami nagyon jó -
blakey
titán
válasz mexel #100280 üzenetére
de az alapszín nincs ami nagyon jó - minden új kiadásnál (kernelnél), változtatunk, képernyőt, színt, stb. A szín egyénileg is beállítható egy tetszőleges felszínnel. "Csak" a kernel változik, a többi már azon múlik, hogy az adott doboz mennyire támogatott az új kernel által.
-
addikt
-
blakey
titán
Kapcsold be a TV-n a CEC-t és menni fog a távvezérlés a TV távjával. Majd megtudod nézni az IP-címet is.
-
blakey
titán
válasz mexel #100284 üzenetére
Egy xml fájl kell a megfelelő színekkel, bemásolod a felszín színei alá (közé) és működni fog.
-
SeezJear
csendes tag
Sziasztok. Jelenleg egy Tanix TX9S 2GB RAM/8GB ROM Android 9.0 Smart 4K medialejatszom van, sajna skyshowtime-on csuszik a hang. Van erre valami megoldas esetleg, vagy ha nincs milyen masik boxot tudnatok ajanlani ami vinne? Philips Tv-m van (65PUS6704) amihez sajna nincs skyshowtime app, ezert szeretnek valami megoldast talalni. A boxomon 9.0 andorid van. Segitsegeteket elore is koszonom.
SeezJear - SeezJear Laboratories Inc. 2001.
-
blakey
titán
válasz mexel #100289 üzenetére
Nem találtad meg az "NO"-ban? Pedig ott van, de látom, hogy már elküldték. Az jó az "NE"-hez is.
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Van egy X96 Max lejátszóm CE-el, amit vagy 4 éve nem használtam. Most összeraktam megint, de egy két felirat csúszik, meg kb 40 perc után valamiért megállnak a filmek, újraindulás után tudom tovább nézni.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes ezt még foltozgatni (gondolom 4 év alatt jött hozzá jobb CE, stb) vagy keressek egy frissebb boxot. Nem követem 4 éve a témát.
köszi
-
addikt
-
hunaqua
addikt
válasz ati888 #100295 üzenetére
Nem tudom,hogy abban mi van. Amennyiben minimum S905X ,akkor megy az új CE is. ( NG)
-
Beni2360
félisten
Sziasztok hol találom ami életre kelti az X96 max+ boxom kijelzőjet. Volt már de elkallodott. És hova másoljam?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest