Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Ilyen lehet a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

    ma Renderképek mutatják meg a Samsung júliusban megjelenő új felső kategóriás okosóráját.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz S_x96x_S #63871 üzenetére

    Bocs, de megint olyanokba lovalod bele magad ami egyreszt lenyegtelen, masreszt pedig vakuumban nezed ezeket.

    Mester terv meg faek egyszeru? Ez semmit nem jelent, ez csak az leirva amirol valaki almodozik. Ebbol (almokbol) tomenytelen van vilagszerte. A lenyeg hogy valami legyen is belole a vegen vagy hogy ertelme legyen ahogy el lesz erve es itt vannak a problemak. Hogy ketseges hogy egyaltalan lesz belole valami es hogy mennyire kell majd az nemhogy mondjuk egy ev mulva hanem mar most. Es az egy ev mulva ugy lenne hogy minden a terv szerint megy es semmi problema nem lesz, ami naiv feltetelezes lenne. Ahogy Mike Tyson mondta "Everybody has a plan until they get punched in the mouth". Es itt sok sok lehetoseg van bekostolni valami, legyen az szoftver teren vagy hardware. Nem jon ossze valami, jon ki jobb megoldas mastol nagy jatekosok alltal tamogatva. Nem lesz eleg rizikomentes a megoldas, elfogy a penz, elfogy a tamogatas, az AMD beszol hogy nem tetszik ez nekik mert meiscsak inkabb a draga DC termekeket szeretnek arulni es lehetne meg ezt itt sorolni.

    Teljesen leragadtal az A6000-nel, az csak egy pelda volt hogy az amit el szeretne erni mar most elerheto hasonlo aron ugy hogy out of box mukodik minden szoftverrel ami az iparban letezik es ugyanaz vagy jobb sebesseget hoz.

    Arra hogy mennyire komoditalodott ez nem is tertem ki. Egy rakat szolgaltato van mar ahol barmit berelhetsz potom penzert. Csak hogy a ket nagyobb emlitsem, nezd meg mit kapsz a Runpod-nal [link] vagy ha az nem volt eleg sokkolo ami az arakat illeti akkor nezd meg a Vast-nal mi van [link]

    Hogy ne kelljen sokat szamolnod, egy dedikalt/private/secure doboz amiben 8xA6000 van $4400 egy honapra. Es ezt termeszetesen nem komplett honapra berled csak annyi idore amig a training megy. AMikor nem megy akkor nem berelsz kapacitast. Na es persze berelhetsz gyorsabb vagy lassabb gepeket attol fuggoen milyen a feladat es mennyi a budget.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák