Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz MaddeNNNN #38787 üzenetére

Megnéztem pár játékkal, a legmagasabb érték 65 fok volt a CP2077-nél, egyébként 60 fok körül állt meg (a többi játéknál). A zárt előlapban igazad van, de hát ez a ház tetszett nagyon :B, amint kinyitottam az előlapi ajtót, 4-5 fokkal lement a hőfok, vagyis CP 2077 60-61 fok, a többinél 55-56. Ami érdekes, hogy a nyitott ajtó mellett a házventiket is felcsavarva maxra már nem hozott különösebb érdemi javulást, mínusz 1-2 fokot csak.
    Ugyan így, böngészés közben ha nyitva van az előlapi ajtó az szintén hoz ~1-2 fokot. Valamint azzal nyertem még ~2-t, hogy az energiasémát áttettem kiegyensúlyozottra az AMD Ryzen Balanced-ről, így akár 35-36 fokra is lement sima böngészés alatt. A házventiket maxon járatva itt még annyit se hozott mint a játéknál. Aztán persze az is lehet hogy a pasztázás se teljesen tökéletes (MX-4 egyébként).
    Na meg akkora a ház, hogy nem sok hely marad az asztal alatt: hátrafelé 120mm, felfelé 60mm maradt el. Meg persze jobb oldalon 35mm.
    Azon gondolkozom, hogy esetleg elölről az egyik ventit felülre rakva nyernék-e valamit. Egy óra játék után már kellemes meleg volt a ház teteje, és a levegő :) hátha segít, hogy az is húzza kifelé onnan.

HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák