Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz prokxy #15888 üzenetére

    Nekem pl eléggé fontos volt az a topik, mert pár napja behalt a gépem, és hirtelen kellett ilyesmire pénzt költenem. Igenis fontos volt számomra, hogy várjak e még pár hetet a 3. generációig, vagy jó lesz az is, ami a piacon jelenleg kapható.
    Nem volt konkrétan kérdésem, de sok olyan hasznos információ is elhangzott, amire később szükségem lehet. Az információszerzés, ami a beszélgetések közben alakul ki, sokszor hasznosabb, mint a direkt kérdezz-felelek, mert ha nem vagy jártas egy témában, nem tudod, hogy mire kell rákérdezni.
    Amúgy meg, kellene egy szűrő, amit az userek bekapcsolnak, és az offtopik hszeket szűri, illetve láthatatlanná teszi, aztán ennyi. Problem solved. Nem kell ezt túlgondolni, nem ma fog betelleni az internet.
    Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy bárkit is büntetni kellene, csak mert picit elkalandozott a témában.

    palfitom
    Teljesen rossz irányból közelíted meg a kérdést. Teli az internet szakmai része a Ryzen 3rd gen megjelenésekkel, akkor az is felesleges? Pedig az is csak találgatás, de az előzetes becslések, éppen ugyanúgy a téma részét képezik, mint a megjelnés utáni tesztek, vagy vélemények.
    Itt a PH-n is született már rengeteg olyan cikk, ami várható megjelnésekről, előrejelzésekről szól, keress rá bátran.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák