- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz Csupingo #32156 üzenetére
Viszonylag új RX580 tulajként tapasztaltam én is, hogy a VRAM órajele feladatok nélkül is beragad maximális órajelen. És tényleg a 144Hz miatt. 120Hz-en már működik a dinamikus vram sebességállítás. Sose gondoltam volna... Így 6-7W kisebb a desktop teljesítményigénye a kártyának, wattman szerint.
Ha esetleg valakinek van tapasztalta erről, lehetséges, hogy van olyan driver, ami 144Hz-en is visszaveszi a VRAM tempót, ha nincs terhelve a VGA?
Kettő drivert próbáltam már, de egyik sem hibátlan ebből a szempontból.Jevons paradox
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy rx 480 nitro + vga-t.
Ugye van rajta bios kapcsoló.
A SILENT BIOS-BA input lag van egér mozgatás közben.
Fps-el nincsen baj de akad a kép amikor mozgatja az egeret.
Másik bios-ra kapcsolva 20 sec 3d megjelenítés után fekete képernyő fogad.
Nem kapcsol ki a monitor hanem eldobja a képet.
Mitől lehet ez?[ Szerkesztve ]
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Mans20
addikt
Sziasztok!
A Pulse ITX ventije mennyit forog terhelve? Próbálom rávenni magam radeonra, de a topikot olvasva elmegy a kedvem.
-
Dnalorr
tag
Sziasztok,
itt az aprón vettem kb. 2 hete egy Asus Expedition Radeon RX570 OC-t, tudom nem a legjobb típus, de eddig semmi problémám nem volt vele, Heavent is eresztettem rá, játszottam is elég sokat, viszonylag jó hőmérsékleteket produkál, bár kicsit hangos.
Namost... Az imént Control játék alatt elsötétült a kép, nem is kapott jelet a monitor, hang ment tovább. (Épp mértem is a sarokban a hőmérsékleteket, 76-78 fok körül volt a GPU, szóval arra talán nem fognám, hogy túlmelegedett.) Nyomtam egy restartot, de három sípolás után biosig már nem jutottam el. Na mondom, ennyi volt, meghalt, vége.
Lekapcsoltam áram alól a gépet, majd vissza, és mintha mi se történt volna. Annyit megjegyzett a sorokban a Radeon szoftver, hogy a rendszerhibát észlelt, ezért a Wattman beállítások visszaálltak az alapértelmezett értékekre. Viszont én nem módosítottam semmit, teljesen gyárinak hagytam mindent mindenhol ami a VGA-val kapcsolatos.
Valakinek valami tippje, hogy mitől lehetett ez? i3-10100 mellett van, és a táp egy FSP Hyper Pro 450W, elvileg elég kell legyen...[ Szerkesztve ]
-
Dnalorr
tag
Kifutottam a szerkesztési időből... Annyit fűznék még hozzá, hogy nem gondolnám, hogy bányász kártya volt. Dobozostól, telepítő cd-vel, az utolsó papírig, mindennel kaptam meg a kártyát egy régi fórumtagtól, aki általános célokra használta.
-
Mizol29
senior tag
Na hogy itt a kakaskodást kicsit megtörjem egy kis érdekesség. Múltkor ugye panaszkodtam a freesyncre, hogy nem jól működik. Neten kutakodtam egy kicsit és találtam egy olyan posztot ahol ugyanez a problémája volt a csókának mint nekem. Röviden, gép bekapcs után játékot elindítva jól működött, de egy idő után microstutter volt jelen. És akkor itt jön a lényeg amin megakadt a szemem. Azt írta, hogy nála akkor hülyült meg a freesync, amikor a windows nincs aktiválva vízjel megjelent a jobb alsó sarokban. Aktiválatlan windowst használt. Miután beaktiválta a rendszert a probléma megszünt. Mivel az én winem se volt aktiválva így tettem egy próbát és bejött. Mióta aktiváltam a rendszert a freesync tökéletesen működik. Ezért imádom a pc-t Gondoltam megosztom veletek, szerintem roppant érdekes.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Lépjünk tovább.
-
minimumgame
tag
Sziasztok! OverdriveNTool-al csináltam alulfeszelést, ami rendben van, de valamiért így is mindig elfelejti. Látom a Radeon szoftverben is, hogy leköveti a beállításokat, aztán indítok egy játékot és utána ellenőrzöm, visszaáll gyárira minden érték. Hogy lehet normálisan beállítani ?
-
bobalazs
nagyúr
válasz minimumgame #44843 üzenetére
AKKOr szokott visszaállni ha nem stabil.
-
-
qukesz
senior tag
Uraim!!
Egy általános jellegű kérdésem lenne. Azért írom ide mett rx580 a vga.
Miért lehet az hogy ha vga-ra van dugva a monitor akkor a BIOS nem jön elő????Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest