- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
He?
-
Light Yagami
junior tag
Gondoltam lassan 1.5 év után frissítem az rx570-et... Megint megszivatott az AMD a sz*r drivereivel. Leszedtem a 21.6.1-et, mert arra azt írták, hogy stabil. Elindult a telepítés, erre letörölte fullra a drivert, minden beállításommal... Újraindult a gép (kérte, hogy indítsam újra, hogy folytatódjon a telepítés) és most sehol semmi. Hihetetlen, hogy 2021-ben is ilyen amatőr szinten vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz Light Yagami #45605 üzenetére
Hihetetlen hogy 2021 ben nem eleg a 32 es betumeretű kiírás arra hogy szeretned e mimden korabbi beallitas torleset a telepitessel.
Hihetetlen de ha tuning oldalrol van szo akkor mar jopar eve van lehetoseg profilt kimenteni es betolteni. -
MaddeNNNN
őstag
én is most frissítettem újra. DDU-val legyalultam teljesen a régit, restart aztán felraktam az újat. a régi beállításait pedig importáltam az újba és minden rendben volt.
azóta volt időm játszani a szokásos játékaimmal(FIFA21, Warzone, Ghost Recon Breakpoint, Far Cry 5, NFS Heat) és nem fagyott ki egyszer sem, nem crashelt szóval szerintem ott nálad lehet valami probléma.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Lacccca87
addikt
válasz Light Yagami #45608 üzenetére
En biztos nem fogok. Nalam tobb eve mukodik a telepites. Mindig ratelepitem, a win10 is mar vagy 3-4 eve ugyanaz es no gond. Rx480 al.
-
Lacccca87
addikt
válasz Light Yagami #45610 üzenetére
25e ert szivesen megszabaditalak tole. Viszont arra meg jocskan ra kellene fizetni a 1060 ra
-
törölt tag
És ezért nem vásárolunk másfélszeres fogyasztású, bugos driveres AMD videokártyát.
(figyeld a veszett kutyákat, hogy rám fognak ugrani ezért) -
bobalazs
nagyúr
válasz Mans20 #45612 üzenetére
mert nem jegyzi meg.
Ajánlom az OverdriveNTool-t, set it and forget it módban működik, magyarul egyszer beállítáod, elmented, a következő drájver installig megjegyzi a beállítást. Csinálj egy keresést ebben a topikban volt már róla szó mi hány méter a progival kapcsolatban.
-
TIT
veterán
válasz #55525888 #45615 üzenetére
Milyen másfélszeres?
Érteni kell hozzá és nem fogyaszt annyit,nekem az 580 megáll 130-nál,most 80-90W-ot eszik,persze játéktól függ,driver meg 16 éve nem bugos nálam,nv se jobb nyugi,ők csak a kártyát tették tönkre 1x.
Az nv képéről nem beszélve,a drivere meg butább,a karik meg túlárazottak...nem most. -
MaddeNNNN
őstag
válasz Light Yagami #45624 üzenetére
Azzal a vgaval szerintem valami nincs rendben. Kisebb orajeleken nézd már meg vagy nagyobb feszültséggel
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Light Yagami
junior tag
válasz MaddeNNNN #45625 üzenetére
Semmi baja a VGA-nak, a driverek sz*rok szokás szerint. Ha megint csinálja, visszarakom a 20.11.2-t, aztán azon fog megrohadni. Nagyon elegem van, hogy minden frissítésnél szétrágom a kezem, hogy vajon kell-e órákat DDU-zni majd meg telepítgetni meg, meg "tiszta telepítgetni", meg törölgetni... Vagy 3 éve van meg a kártya, 3x frissítettem, mindháromszor 200-as vérnyomásom lett.
-
bepken
veterán
csak egy tipp: segíthetne a probléma feltárásában, ha leírnád azt is, hogy mi váltja ki ezt a hibaüzenet.
nekem is volt nemrég ilyen probléma, AC Origins alatt jött elő (ismert bug) - a megoldás ott egészen pontosan egy driver downgrade volt
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Light Yagami
junior tag
válasz bepken #45627 üzenetére
Csak bekapcsoltam a gépet, ennyi volt a bűnöm. Amikor betöltött a driver (kirakta tálcára a kis ikont) lefagyott a gép és villogott a monitor, aztán kiírta ezt. Próbaképpen nyomtam egy restartot, hátha pillanatnyi volt a probléma, de nem. Ismét előjött. 20.11.2-t visszaraktam és meg is szűnt a hiba, hála istennek.
-
helgi
aktív tag
Nekem két éves rendszerem van, anno egyből a 19.12.2.-őt tettem fel, egy Win7 és Sapphire nitro+ RX570 8gb-re. Nincs problémám vele, hacsak az nem az, hogy ritkán be kell töltenem az elmentett beállításokat. (vCore és ram fesz+mHz)
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Attól még lehet problémás a vgad - érzékeny a driverekre - a driver miatt gyakorlatilag lefagyott, nem válaszolt.
Ezért nem hibáztathatod se a drivert se az amdt egyszerűen peched van.
Emlékeztet arra mikor sehogy se tudtuk OCzni a 480at, akármit modositottál rajta csontá fagyott hamarosan. Ez is ilyen, csak ez az alap órajellel -fesszel se bír. -
bepken
veterán
válasz Light Yagami #45632 üzenetére
nézd.... meggyőződésem, hogy ez a topik (és sok más, akár ennél is jóval forgalmasabb platform is) tele lenne a tiédhez hasonló hozzászólásokkal, ha az egész egy rakás kaki lenne, ahogy azt te leírod.
tekintettel arra, hogy ez nyilvánvalóan nem így van, esetedben a problémát jó eséllyel (értsd: kétséget majdhogynem kizárva) más okozza, nem pedig a driver frissítés.
mint mondtam, nálam is volt nemrég hasonló probléma és ott is kiderül, hogy sokkal inkább a kedves játékfejlesztő hibájáról van szó.... mivel lassan egy év alatt, több tucat játék kipróbálása/végigjátszása alatt egyetlen egyszer volt bármilyen problémám, ami driver eredetű.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bobalazs
nagyúr
válasz Light Yagami #45632 üzenetére
MIért lenne vicc? Nem viccből írtam.
Nem egyformák a drájverek, nyilván nem, különben ugyanúgy viselkedne mindegyik alatt. De ahogy írod van amelyikkel stabil volt sokáig. -
bepken
veterán
válasz Beretvás #45634 üzenetére
alapvetően szerintem még ezzel sincs baj, mert nem feltétlenül van meg mindenkinek a türelme a hibakeresésre (vagy épp nincs rá ideje) - meg hát le is írta, hogy rühelli ezt a kártyát és nyilván innetől már inkább érzelmek vezérlik az embert, mennyire motivált egy probléma megoldásban.
vagy páldául magamból kiindulva: nekem is mondhatsz bármilyen szépeket egy márkáról, amiben már csalódtam, kevés az esélye, hogy megváltoztatod a kialakult negatív véleményemet róla. (csak hát a topiknak alapvetően nem is ez a célja...)viszont nálam annyi a különbség, hogy én az ilyesmit így le is zárom magamban és elengedem a dolgot, más meg random felkeres egy topikot a neten, kikészíti a kis testápolóját meg a zsepit az asztalra és bedob egy ilyet egy szakmai topikba: #45615
[ Szerkesztve ]
-
Light Yagami
junior tag
válasz Beretvás #45634 üzenetére
Tipikus nem ért hozzá
Világosíts fel, mit csináltam rosszul, azon kívül, hogy frissíteni mertem? Mi volt ezzel a baj? A VGA dobozára nincs ráírva, hogy CD-ről tedd fel a drivert, aztán ne merj frissíteni, mert valamelyik kártya "nem szereti a frissítést". Régen volt egy 1050ti-m, azzal sosem volt baj. Havonta lefrissítettem és pont. Nem kellett DDU-zni, meg drivert válogatni, meg alulfeszelni, meg felülfeszelni, ilyenek. Feltettem a legújabbat mindig és annyi.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Light Yagami #45638 üzenetére
Akkor cseréld vissza egy 1050ti-ra
-
bepken
veterán
nem tudom, hogy direkt ignorálod e azt, amit írtam vagy sem....
hidd el, hogy nem írnám neked, hogy működött nálam minden közel 1 évig, folyamatos driver frissítések mellett is, majd csupán egyetlen konkrét játék miatt kellett most ideiglenesen visszatérnem egy 2020-as driverre, ha nem így lenne! (értsd: nem vagyok fanboy)
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Rajtad nem lehet segíteni mert ignorálod az infókat/ eleve trollkodni jöttél ide. Ha annyira utálnád nem lenne már meg..
-
TIT
veterán
válasz Light Yagami #45642 üzenetére
Azok 21.6.1 nem 9.1 diszleksziás vagy?
Feltettem a 21.9.1-et 580-ra és megint nincs baja,hogy a fene egye meg,mintahogy 16 év alatt 1x se.
Miért írsz 1060-ra? Eladni akarja nem cserélni,add el,mindenki megveszi,én is 30-ért.
Amúgy a 1060 meg az nv egy vicc a 3 és 6gb-vel mert kevés mind2.
Amúgy ha 33-ért vetted akkor az használt,ergo bányász is lehet és már nem a kari szar,hanem az eladó,aki cseszett visszatenni a biost és szivat téged.
Havernak se volt gond soha frissíteni,pedig még a gépet se tudja bekapcsolni valamikor.
Eleve ddu után marad még pár mappa,azokat lekapni és net nélkül telepíteni és ddunál csökkentett mód.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz Light Yagami #45645 üzenetére
De sikerült mert miért egy 3 hónapos drivert teszel fel,ne mfog tetszeni a codnak.
De kevés a 6gb mert a resinek is 8 kell,főleg,hogy az amd meg 8-al operál.
Azért mert fél éves volt még lehet bányász. -
Mizol29
senior tag
válasz Light Yagami #45647 üzenetére
Minden játék annyira nyújtózkodik vram terén amennyi van, ha lenne 8GB akkor már más lenne a helyzet.
-
Danecay
addikt
Nem tudom hová fut ki majd ez az egész, de gyanítom, hogy a többség dönt és az lesz a végszó, hogy egy ilyen kártya nem lehet rossz, egy ilyen kártyával nem lehet baj, mert amennyiben rendellenesség van, az biztosan user error. Nekem egy RX580-om van, mindig a legfisebb driverrel megtámogatva és nem szokott bajom lenni vele, egészen addig amíg nem tiszta telepítéssel akarom felrakni az aktuális driver-t, mert akkor összeomlik. Próbáltam többször is, ugyanaz lett a vége, ugyanakkor pont nemrég meg azt írta valaki, hogy neki csak tiszta telepítéssel megy fel a driver, máskülönben nála úgy jön a hiba. Na akkor most kettőnk közül pl. ki a béna felhasználó, kinél kell keresni a user error-t.
Eléggé lehangoló és illúzióromboló amikor valaki idejön és leírja a problémáját, majd a keménymag ráveti magát mint a véres húsra. Nem kell általánosítani egy VGA-val kapcsolatban, viszont azt is el kell fogadni, hogy lehetnek, léphetnek fel egyedi hibák, problémák.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik