- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz ScomComputer #7950 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #7952 üzenetére
Viccesek ezek a random score-ok, főleg cpu-nál, defaultban több lett
-
Pro!Petya
addikt
Az új 21.3.1 driver elég badass lett , eddig mindenben amiben mértem jobb az elődeinél!!
Az UV-s 2500-as profilom majdnem hozza a full csutka 2700-as Oc méréseket WTF
Először azt hittem szarul mérek de már vagy a 20. mérésen vagyok túl, és nem.
Cirka ~+2-4 avg fps + min fps növekedés és ez mind gpu limit mellett, szval most tényleg összerakták![ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
Én már nem is nagyon méricskélek Azóta is 2610-20mhzen megy a kártya, nem dobott ki egyszer sem. Az új driverrel meg mintha stabilabb lenne minden játék. Nincsenek akkora fps kilengések. Meg talán az átlag fps is nőtt.
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Adrenalin 2020 Edition 20.11.2 Recommended
Ez a legutolsó elvileg. Ez az?Update: megtaláltam az Asus oldalán:
Version 20.12.12020/12/09 456.75 MBytes
AMD Radeon Driver V20.12.1 For Windows 10Amúgy vicces, h a 6900-hoz fel sem ajánjla ezt a drivert, csak a non whql-t.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Krisz0418
őstag
ahh nem akarok én ott lenni előtted, én ilyen jó fej gyerek vagyok. Hagyom hogy előttem legyél Tudod, hogy ne téged cikizzenek
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
őstag
válasz Krisz0418 #7966 üzenetére
Kapom az ívet rendesen Pubg multi az mi, meg a BF3, BFV? Játékra jó a decemberi, a februári és márciusi is.
TS-re meg kinek mi, full random dobálja a pontokat, ha éppen nem fagy ki, de megnézném élőben nálatok 10-ből mennyiszer fut le
Többször kitárgyaltuk már, nálam ez fun
És picit marad még a márciusi, ismét visszaküzdöm magam a 10.helyről[ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
-
fisi
senior tag
válasz ScomComputer #7940 üzenetére
Érdekes a kicsit nagyobb pontszám ellenére nekem csak 175 + fps-t ír.
-
fisi
senior tag
válasz ScomComputer #7950 üzenetére
Néztem is először- wow micsoda gpu pontszám- már majdnem elkezdett lógni az orrom mint a bicikli lámpa...
-
Krisz0418
őstag
Most kicsit lehet magamra haragítom a népet, illetve nem megbántani akarok senkit.
Sok helyen olvasom, hallom hogy aki tuningol az csak kinyirja a kártyát, hamarabb tönkre megy stb. Ti ebből mit gondoltok igaznak? Nekem egyik kártyámnak se volt semmi baja ha nagyon a csúcson járt. A strix 1080ti is 2050-en ment, a 3080 is 2130mhz-en. Most a 6800xt is 2610-20mhzen megy gond nélkül. Nyilván hőfokokra oda van figyelve, nincs szétfeszelve a kártya (nem mintha lehetne bármelyiket is). Ha nem birja a gpu akkor úgyis lelövi magát, vagy a komplett gépet, egy restart és viszább veszed kicsit. Úgy gondolom ezeken a kártyákon már olyan VRM van amit az életbe nem ölsz meg. Nem véletlen vannak K-s intel procik, elvégre azok azért szorzózár mentesek hogy akik akarják azok kicsit húzzák a bajszát.
Én úgy vagyok vele, ha már megvettem akkor nehogy már tartalék maradjon benne (nyilván egy autónál más pl egy chiptuning)
szerk.: a bios flasht, végtelenségig kitolt p.limitet és hasonló extrém tuningot ne vegyük ide
[ Szerkesztve ]
-
NorDezs
senior tag
Ide is bedobom a kérdésem
-
őstag
válasz Krisz0418 #7975 üzenetére
Amíg rajta a sértetlen csavarmatrica kutyát nem érdekli, a gyártónak nem tétel egy-két kártya, a kínai is rakhatta össze szarul, no thermal pad v szar rögzítés, neked ezt honnan kellene látnod dobozból kivéve mikor a gyerek az asztalt veri a max fps-ért?
BeZol is jól mondja, azért van a gari, kicsi oc v nagy oc, tápot is cserélnek ha megég a csati. Persze amíg fizikailag nincs barmolás nyoma -
pRoject22
őstag
válasz NorDezs #7977 üzenetére
1440p-re bőven elég a 6800xt, kb azt tudja mint a 3080 csak olcsóbban és kevesebb fogyasztással, én is 3080-ról váltottam szóval tudom.
Viszont hosszú távra lehet jobb a 6900xt mert jelenleg árban nem sok különbség van, viszont 6800xt ről könnyebb lesz váltani rdna3 ra szvsz.
¯\_(ツ)_/¯
-
SzlobiG
félisten
Végül csak sikerült hozzájutnom egy Sapphire 6800XT Nitro Se vga-hoz a mai nap, sokat agyaltam mi legyen, de ez lett a befutó az ára végett. Teszteket még nem nagyon néztem lévén csak egy 3200G hajtja meg, jövőhéten jön egy 5600X. Nem nagyon szokott érdekelni a csilli villi rgb, de ez a Special Edition egész jól néz ki.
Ami feltűnt 3DMark alatt, hogy van CW ez a 3070-nél nem volt egyiknél sem.
-
pRoject22
őstag
-
SzlobiG
félisten
válasz ScomComputer #7982 üzenetére
Láttam, hogy nagyon pörög az e-pénisz, de 4 magos APU-val nem sok értelme van TS-t nyomatni. Szóval addig max azt nézem meg, hogy UC-val meddig stabil az órajel.
pRoject2HUN: Ahogy elnéztem a teszteket az 5600X-nek bőven bírnia kell. A 3070-et 3700X-el hajtottam ott néha azért láttam CPU limitet hiába az 1440P. Csak ez miatt nem szeretnék tápot váltani 144Hz-es monitor lévén sztem így is annyira fogom lockolni az fps-t. Viszont érdekes, hogy nagyon sok AMD vga-m volt és szinte mind adott ki CW-t, ellenben volt nálam kettő 3070 és egy 3080 is végig kussba voltak.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Laja333 #7988 üzenetére
Annó próbálkoztam régebbi AMD vga-val hogy külön tápot adtam neki, nem változott semmit a cw jelenség. 288W-ot tud egy 8 pines VGA kábel+a slot 75W ennek így elégnek kell lennie.
De jövőhéten úgy is ki kell robbantatom a lapot az új cpu miatt, akkor majd átkábelezem.
Ez a 650-es fsp táp kb 2 hétig 0/24 vitt egy 3070-et meg 2db R480-at bánya alatt szóval nekem bizonyított.
-
Krisz0418
őstag
válasz SzlobiG #7993 üzenetére
A 6ezres széria kb mind cw-zik. Nagyon ritka amelyik nem. De az 5ezres széria is cw-zett, öcsémnél mai napig, nálam is cw-s volt az 5700.
-
Sontir Fel
őstag
válasz SzlobiG #7981 üzenetére
Én nem két kábellel használom, csak eggyel, viszont itt azt is javasolta valaki, hogy próba, cseresznye, dugjam át másik slotba a tápnál a csatit és érzésre javult a dolog. Igazából szinte mindig fülessel játszok, nem hallom a dolgot
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
SzlobiG
félisten
válasz Krisz0418 #7995 üzenetére
Igen gondoltam ezt, nálam is cw-zett az 5700 na meg a Vega is, igazándiból megszokom nem probléma, csak furcsa a 3070 után.
Ubi: Ha 0/24 menne ekkora fogyasztással még azt mondom megéghet a kábel, de így kizártnak tartom.
Sontir: Anno én ezt végig zongoráztam már külön kettő vga tápkábel hátha nem fog cw-zni de ugyanúgy csinálta, ezért vagyok biztos benne most is, hogy hiába fogom külön betápolni, de mondom meg jön az új cpu ki fogom próbálni ismét.
-
Krisz0418
őstag
válasz SzlobiG #7998 üzenetére
Engem nem zavar a cw. Füles van rajtam ha gépnél ülök. Nincs hangfalam, nem is szeretem. Igy fülessel meg egyáltalán nem hallom. Magát a gépet se.
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés