- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
válasz ScomComputer #8149 üzenetére
Persze, hogy nem értek hozzá, akit nem socomkompjúternek hívnak vagy valamit máshogy csinál az hülye
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
válasz ScomComputer #8152 üzenetére
Épp most vagyok benne, ami szemet szúr elsőre, hogy HDR-ben ugy komplett szebb a kép mint 3080+10700K-val, plusz ugye ott minden ultra és dlss-el volt kb 60-70 fps 1440p-ben, most 50-60 van dlss nélkül sugárkövetéssel.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
-
ScomComputer
veterán
Toljatok egy WDL benchet lássuk a képet...gaytracing On és OFF is jöhet...
-
Krisz0418
őstag
válasz ScomComputer #8155 üzenetére
Kiakadna az fps szamlalo, biztos toljak?
hd texture pack gondolom nem kell ügye?
[ Szerkesztve ]
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
pRoject22
őstag
Én vga cserénél mindig újra rakom a drivert DDU-val, lap vagy cpu cserénél meg a komplett wint amit amúgy is 3-4 havonta legkésőbb újrateszek viszont nincs is fagyásom meg crash-em sosem.
Felőlem úgy csinálod ahogy akarod, a srác kérdezte én meg válaszoltam neki, válaszolj neki te is ,hogy jóvanazúgy, akár mehet NV driverrel is
¯\_(ツ)_/¯
-
MPowerPH
félisten
-
ScomComputer
veterán
Egy kérés!!
A HWiNFO v7.01-4415 Beta,meg van valakinek itt??
Ha igen töltse már fel valahová nekem....köszi és jöhet a link ! -
Krisz0418
őstag
válasz ScomComputer #8155 üzenetére
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
MPowerPH
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz ScomComputer #8163 üzenetére
RT nélkül nagyon jó, de RT-vel a 42 avg nem vmi combos. Jó lenne ha kicsit ráfeküdnének szvsz tudnának még csiszolni az RT teljesítményen driveres szinten.
-
Pro!Petya
addikt
válasz Pro!Petya #8166 üzenetére
ScomComputer + Krisz0418
Reportot nem tudtok bedobni hogy könnyebb legyen összevetni?!
Már jojózik a szemem
(Ahogy nézem a lila grafikonos "oldalon" mintha felfele kerekítené a számokat? A reportban meg már alacsonyabbak a számok..)[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Ez azért fájt...
Mikor az ember azt hinné hogy 1440p Ultra alatt hamarabb fogy el a gpu mint a 8magos cpu, erre a játék beközli :Ahogy elnéztem nálatok csak a max fps a több nyílván a több mag miatt, viszont minden más kevesebb hozzám képest.
Nektek mit ír ott ahol bekereteztem pirossal? (bench/ impact rész bal felül)[ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
-
Chalez
őstag
Tolok be én is két mérést... Hát ahogy HDR-ben kinéz a 65-ös OLED-en, az döbbenet Mondjuk nem RT-vel fogom tolni az biztos...
Ehh, nem állítottam át ultrára a textúrát
Meccs után jövök újra...propetya: ultrára állítottam globál, hát a textúra miért nem lett az?
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
válasz Pro!Petya #8176 üzenetére
Sokat nem is várok, ubisoft. Bármennyire imádom szinte az összes játékát, optimalizálni nem nagyon akarnak\tudnak. Talán a div2, valhalla ami normálisan megvan csinálva.
Az ac odyssey-t még ryzen 3600 4,2ghz+3080al kezdtem el. A benchmark dobott 85-87fps-t.
Most hogy 10900kf van, 5,1ghz-en+6800xt szintén ennyit dob a játék Pedig 4mag 8szállal több van.AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Pro!Petya
addikt
válasz MPowerPH #8179 üzenetére
Az derék...
Komolyan megkérdezném a készítőket mégis mit kéne akkor alárakni mikor az őáltaluk ajánlott gépigény a cpu-ra :
"4K (Ultra) CPU - Intel Core i7-9900K / AMD Ryzen 7 3700X
2K CPU: Intel Core i7-9700 / AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz"
#8180Krisz0418
Ugyanilyen az AC Origins meg még jó pár ezenkívűl, nem az erősségük az optimalizálás.
-
BeZol
őstag
válasz dominating #8182 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz Pro!Petya #8188 üzenetére
Na igen, így már más kicsit bár mondhatni a max. az kb érdektelen, mert ha jól megnézed, azok csak fps tüskék. az average és a min. az érdekesek. alakul az a 100+ avg.
#8189barabasb sajnos itt csak körbe-körbe versenyek vannak és egy ún. playground játékmód, ahol különböző trükköket kell bemutatni a magasabb pontszámokért. Szóval ha pl ilyen F. Horizon játékmenetre gondolsz, akkor az nincs benne
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Trollok komolyan
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest