Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz FoxiestFox #75610 üzenetére

    Chipset driver akkor gondolom fent van rendesen, ha a DMA pipa restart után bentmarad akkor elvileg az jó. Videodriver melyik van fent ? 61.76 vagy a 66.94 saccra ami jó lehet GeF2- höz 815- ös lappal.
    Bár a P4+6600GT+XP alatt a 67.03 lett nálam a leggyorsabb. Lehet hogy aztán az 5x.xx sorozatból kell választani. A 815- ös konfigok még el vannak temetve a piramisban, a 4GHz P4 konfigba, melyen W98 van, pedig Radeont tettem, így most nem is emléxem melyik a nyerő W98/nV driver.

    Tualatinos lappal irgatmatlan stabil a 98, hasonlóan mint BX- en. Asszem az ST6- on van betyár egy 98, majd ha kész lesz a VH6T tesztsora, utána kiemelem, és megmutatom mi minden van rajta.
    98 a maga idejében : telepítési hibák, korai driverek, hardverek gyengélkedései. Emiatt alakult ki a népi hiedelemben hogy instabil, de természetesen nem az.
    Manapság pedig a magas órajelű procira is azt mondták már a telepítés előtt, hogy az úgy nem fog menni, aztán mégis megy 4GHz Prescottal is, ez is valami legacy babona maradványa lehetett. Azért mert W98, valaki kitalálta hogy úgysem lesz jó.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák