Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Lalaland #74104 üzenetére

    Ez tök jó, legalább látom mennyit karcol egy C2Quaddal :C ...szép kártya !

    (#74105) KROK640 : fejből nem is emlékszem a verziókra, van pár db régebbi és újabb is. Kényelmesen optikáról szoktam futtatni, Hirens boot CD/DVD- ken rajta van (mondjuk nem teljesen legális egy gyűjtemény, de mindenki használja, jó kis szervízpakk, a jogállássával meg már a kutya sem törődik sztem), szépen menüből indítható, de meg tudom nézni a pontos verziót is, ha gondolod.

    (#74106) FF23
    + All :

    Ja, én is annyit teszteltem hogy most egy kicsit gamézni is kéne. A Tua- val eljutottam nagyjából egy alapig, bár még pár cucc kell rá, a legalapvetőbbek már működnek :

    Egyelőre 1100- on hagyom, evvel nagyjából imitálni tudom a legnagyobb órajelű Copper teljesítményét, bár a Tua mag gondolom gyorsabb a Coppernél, a chipset viszont sztem is lassúbb mint a BX, ahogy Fenyő is mondja, úgyhogy sacc/kb egál lehet.
    Mértem a driveket, az IDE-SD az elméleti 25- ön megy, a vinyó lassúnak tűnik a 30- al, de még kell előkeresnem 80 eres kábelt, az utóbbi még 40 eresen van. Az elöl levő UDMA- s kábel sztem rossz, nem ismerte fel a Maxtort. Lesz tennivaló :) , retrozással lehetetlenség kategória az "unatkozás" :DDD .

Új hozzászólás Aktív témák