Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Frawly #73103 üzenetére

    Kivárok egyelőre, meglátjuk hogy alakulnak az árak. Meg tudnám venni, nagyon feltörtem a szegény rétegbe :DDD , van megtakarításom, de azért 200k- t nincs kedvem elfüstölni rá (csak újonnan veszek már ilyen szintű kártyát, használt szóba sem jöhet nálam). Ha átenném az 580- ast, akkor további cserék, vetésforgó szerű variálás alakulna ki, semmi kedvem hozzá. Valamint megszoktam az FX- ben a 1060- at, gyorsítja a VP9- et, az 580- as meg nem. AV1- et nemtom, de mindegy, mert a Ryzen mellé tuti olyat veszek amiben már arra is van hardveres API.
    - a 340- es driverrel teljesen jól megy a 8600 Win10 alatt
    - mint említettem a lapot ajándékba kaptam, de haraptam a manualra egyből :D , mivel :
    " *64 bites Windows 7 operációs rendszer támogatásához 2. generációs AMD Ryzen™ vagy 1. generációs Ryzen™ processzort kell beépíteni."
    - az 1600AF pedig lényegében első genes, de második genes csíkszélességgel, Zen+, hivatalosan már összességében 2. sorozati kiadás.
    - hű, mondtam, ez kell nekem, menni fog a Win7. Amúgy éjjel fel is köszörültem (természetesen másik SSD- re, a Win10- es SSD- t le is húztam a telepítés idejére), igaz még offline, de nem volt vele semmi gond, simán felment, a laphoz mellékelt CD- n pedig a driverek Win7/10- hez, egykattintásos telepítő, aztán automatán megy is fel minden ami kell.

    (#73104) FF23 : egyelőre én is tesztekhez használom, véglegesre nem építem be. Ha netán kipusztul egy HDD, akkor azt fogom csinálni hogy felküldök egy telepítést SD- re, aztán a konvertert lehúzom, SD kártya zacsiba + ráírom hogy melyik géphez való. Így 1600HUF/db áron lényegében bármennyi HDD tartalom elfér egy pici dobozban is.

    (#73108) snake1977 : Genius 5.1 5000- esem nekem is van, az enyém még szerencsére hibátlan, ja hát ez olyan általános, az áráért nemrossz, a front szatellitek is tűrhetően adják, fadoboz jobb a műanyagnál.

Új hozzászólás Aktív témák