Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz alvaro #48048 üzenetére

    Komoly darab mindegyik ! Ráadásul savmentesek, úgy látom. Ez is egy vagyon már, főleg úgy hogy kooprocik is figyelnek. Elszálltak az árak, 286 lapok is drágultak, úgy értesültem hogy az eredeti XT konfig is elment 100000 Magyar valutáért.

    Citygate : kár hogy rendetlenkedik, alaplapi vezeték nincs lekarcolva ? A leggyorsabb CPU, Harris25
    Headland : elég is a 2.5 MB ram. Win3.1 elfut komótosan, de itt inkább a dos játszik
    XT : Ez is már modern, kisméretű lap, lehet hogy SIPP a foglalat de én sem tudom milyen módon lehet 640 feletti címeket használni itt, a 8088 fizikailag 1M címtartományt lát, a V20- nak nem néztem utána
    486SLC : nem gond ha foltos a CPU, csak működjön :)
    386SX : régi melóhelyemen volt egy, kooprocival, lehet megkérdezem kidobták-e ?
    UMC 486 : itt épp az igazi retro a jumperelgetés ! , tiszta izgi. OldMan oldaláról régebben letöltöttem egy csomó 486 beszkennelt könyvét, lehet ez is köztük van. A legújjab SIS 486 lapom leírása is ott van
    5ALi61 : elég jó SS7 lap, úgy mondják
    P5 A-B : ilyen van az P1MMX gépemben, jó kis lap
    VLB 386/486 : asszem pont ilyenem volt, még zöld hűtős Cyrix486DX40- et is hajtottam benne, kár hogy nem maradt meg, K5- re váltáskor eladtam.
    Kisebbik 386DX lap : hasonló kategória van nekem is, amit már blogoltam, szintén DLC- vel + kooproci, az ilyen kisméretű integrált lap már régen is legenda volt. Hhaaj, most nézem, nem hasonló, ugyanilyen a lapom !!, csak a DLC felirata picit máshogy van és a kooprocim más, melyet később szereztem be, bár azóta van olyan IIT is mint a Tiéd, és még sok más típus.

Új hozzászólás Aktív témák