Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Sziasztok!

    Ismét vannak ingyen* vihető gépek. Hála a topiknak, már néhány gép szerető gazdira talált innen :)

    Most egy PIII és egy AMD K6 masina keresi gazdiját.

    A PIII gép egy Celeron 1000A, ram és HDD nélkül, ellenben van a házban egy CDROM meg egy CD író / DVD olvasó kombó, meg egy 1.44 FDD. Illetve van hozzá AGP-s videókártya, hangkártya és LAN kártya.

    Az AMD K6 egy Fujitsu desktop masinában lakik (még csak simán Fujitsu, Siemens nélkül!). Ebben van egy nagyon tuti ISA slotos ESS AudioDrive hangkártya, IDE slottal, tehát egyben ez egy IDE vezérlőkártya is, gondolom én (csudába, a kártyát még lehet, hogy megtartom... majd eldöntöm). Lakik benne 2×8 MB EDO ram is még.

    TOVÁBBI KÉPEK ITT!

    Személyesen Pécsen lehet átvenni (érte kell jönni), vagy - ahogyan korábban egytől egyig csináltuk másokkal - futárral tudom küldeni, melynek díja 1090 Ft háztól házig, így se nekem, se neked nem kell mászkálnod a nehéz csomaggal.

    * ingyen vihetőek, de elfogadok cserébe olyasmit, ami meg nekem lehet érdekes. Nem kell értékes dolgokra gondolni...most pl. kellene nekem 8 vagy 16 GB-s MicroSD kártya, értékegyeztetéssel. De ez csak opcionális, alapvetően tök ingyen vihetőek! SD kártyát inkább csak úgy keresek jó áron, ha netán épp van valakinek, akinek meg kellene valamelyik (vagy mindkét) gép. Értitek, na.

    A gépek abszolút teszteletlenek, úgy kerültek hozzám jelenlegi állapotukban, működésükről, állapotukról nincs fogalmam, ennek megfelelően hibásként "hirdetem" őket!

    Kérem a tisztelt érdeklődőket, hogy privátban keressenek meg, a topikot csak nagyon-nagyon ritkásan olvasom...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák