Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Sziasztok!
    Javítással kapcsolatos topic nincs, viszont tudom, hogy itt a topikban sokat szoktatok mókolni (régebben én is topiklakó voltam).

    Szóval olyan ragasztót keresnék, ami műanyag szilárdságúra (vagy annál keményebbre) köt. A száradási idő mindegy, de a minél hamarabb jobb. :DDD

    Az történt, hogy testvérem barátnőjének a laptopja ejtőernyőzött, de nem nyílt ki az ernyő... Így az egyik kávának a tartója széttört. A csavarok egy fémgyűrű menetébe csavarhatóak be, ezek a fémgyűrűk a monitor házának műanyagába volt beleolvasztva alapból.

    Egy ilyen epoxy ragasztóval próbáltam megragasztani, de ez sajnos rugalmasra köt... Hiába írják, hogy ultrastrong, ez egy kalap kaka, ugyanis 24H-t hagytam száradni az előírt 5 perc helyett, de ahogy a csavarokat finoman csavarom bele felemelkedett majd teljesen kijött. Pedig jól összekutyultam a két komponenst. Egy helyen azt találtam véleményként erről a ragacsról, hogy rugalmas a kötése, de ezt már sajnos csak a ragasztás után olvastam róla.

    Tehát tudnátok olyat ajánlani amivel helyére tudnám ragasztani műanyaghoz a fém menetgyűrűket és a csavar csavarozása közben nem engedné el?

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák