Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz quailstorm #33421 üzenetére

    Ilyen az én desktopom a nagygépen: (amd x6 4ghz, 16gb ram, SSD...)

    A tálcáról gyorsindítón érek el mindent, vagy far-al. Nem igazán kell a start menü csak ritkán.
    Far manager számomra a mai napig a legjobb filekezelő. Colorer plugin baromi jó, de van ezer másik is fent.
    Tud FTP-t, ezerféle tömörítőt, és sokan fejlesztik. Természetesen megy mai win-eken is, mivel januári a legfrisebb stabil verzió. [link] (64 bitest is felrakhatod, bár nem tapasztaltam előnyt, valószínű bonyolultabb pluginoknál adhat valamit)

    FARból egyszerre több is szokott megnyitva lenni a melósgépen ami szintén szarrá van butítva. (az egy i5-4570-es hagyományos vincsivel de mégis lassabb használatra mint az x6 ssd-vel)
    Win7 valóban furcsa néha a témákkal, win8 meg alapból egyszerűbbet rak fel emiatt talán gyorsabb. Aero nem érdekel, másnak beálítom de magamnak inkább legyen egyszerűbb. Háttérképet meg legutoljára win98-nál használtam azt amit nemrég bacsis felrakott. [link]
    Ja még mielőtt megkérdezné valaki a tesztmód azt jelenti hogy akár milyen félkész drivert fel lehet rakni, kellett az XP-s cuccokhoz. Alapból elmondható hogy a win8 is megzabál még win2000-es drivereket is, csak kicsit segíteni kell neki. :DDD (inf-eket átírni, 64 bitessé is erőszakolni lehet drivereket...) Benne vannak ezeréves megoldások.

    Ja a T41-ben elhalt a vincsi (kékhalál unmountable boot...csak kerreg), az egész napos munkám azért eredményes lett mivel megvannak a driverek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák