Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz frescho #21268 üzenetére

    "Hogy miert a 2.4-hez tarsitod en sem ertem"

    Talán mert az NW 2,8-as lazán veri a Barton 2800+ cpu-t egyes vélemények szerint. Gondoltam azonos teljesítményűt hasonlítsunk már össze, ha az árkülönbségre vagyunk kíváncsiak.
    Nézd meg ezt a nem PH! tesztet [link], mind játékokban, mind szintetikusban az NW@ 2,8 alázza a 3000+ -t is.

    Persze az Athlon 64-el már majdnem paríban van, de eredetileg te mondtad Thorton-al való összehasonlítást, amiből lett Bartonnal való összehasonlítás. Aztán végül eljutottunk az Athlon64-hez, mert az előzőknél nehezen volt igazolható az eredeti felvetés.

    -----
    Azt azért belátom a felhozott érvek alapján, hogy nem volt túl nagy különbség a konkurensek között (max 1-1,5év), és azt is, hogy egy magánszemélynek racionális választás volt az AMD cpu, a foglalat váltások ellenére is.
    De úgy tűnik ez az állapot mostanság vége szakad, az olló még jobban kinyílik, és az intel az alacsonyabb árszegmensben is versenyképes CPU-kat terítet.

    (#21274) tpower Egyetértek az egy érdekes szál lett volna. Mintahogy az i7-eknél is érdekes eredmények születtek a HT kikapcsolásával. Néhány játék még gyorsult is. Persze ez már teljesen más helyzet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák