Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laci1128

    tag

    válasz frescho #13181 üzenetére

    Természetesen az általad említett szolgáltatások hiányoznak a 9800-ból, ezek tényleg az újabbak előnyére válnak (a PowerPlay-ről nem is szólva, meg úgy a fogyasztás általában), ellenben szót sem ejtettem olyasmiről, hogy a 9800 tudna ilyesmiket. :U
    Az biztos, hogy teljesítményoldalról rosszul közelítettem meg a "párban van" dolgot, ugyanis az általad említett különbségek tényleg megvannak, ellenben újabb programoknál jönn(én)ek elő (amiket én tényleg nem vettem figyelembe az előbb :B , vagy éppen az SM2 támogatás miatt amúgy sem futnának a kártyán). Régebbi programok (~kb. az előbb az általam említett Oblivionig bezárólag) használata esetén azonban továbbra is fenntartom azt az állításomat, hogy nem rosszabb választás a 9800 a gagyibb HD 3650-eknél. Az viszont mindenképpen igaz, hogy a DDR2-es memóriával szerelt HD 3650 memória sávszélessége egyszerűen röhejes, ami elég brutális szűk keresztmetszetet képez a fejlettebb GPU-nak. Azért példálózok a gagyibb HD 3650-esekkel, mert AGP-s kiadásban ritkább a GDDR3-as memókkal szerelt változat.
    Egyébként pont a 4 generációnyi visszaváltás után volt meghökkentő az, hogy az általam próbált programokban nem tapasztaltam visszaesést a teljesítményben.

    akosf: Akkor dupla fail ma a tudásomnak. :D

    [ Szerkesztve ]

    "But at least the code looked good, which is the main thing."

Új hozzászólás Aktív témák