-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
www.flickr.com/csari
-
fattyu
veterán
válasz KelemenUhr #40153 üzenetére
+1
new hope szerkóhoz a kék kard menne.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
szaki1986
tag
válasz KelemenUhr #40153 üzenetére
Köszi
Igen, jogos. Kék kard kéne zöld helyett, Obi Wan mester elvégre azzal tolta . Ki is javítom.https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/
-
torzo
őstag
válasz Fotonhámozó #40161 üzenetére
Hisztogramot nézem. És amióta Canon, azóta kicsit túllövöm. Szóval ja.
Nikonnál alá kellett lőni inkább. Meg átmenetes ND szűrőzöm többnyire. -
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Kezdő "fotós" volnék, és természetesen a nehezebb úton kezdtem el, azaz Nikon D50 + m42 menetes optikák. Váltani nem szeretnék a közeljövőben, érdekes játék a kézi fénymérés, de van úgy, hogy lemaradok egy-egy pillanatról, a linkelt kép is ennek az eredménye, nem sikerül mindíg eltalálni helyesen a fókuszt
https://www.twitch.tv/csehla
-
r.levente75
addikt
válasz Fotonhámozó #40164 üzenetére
Nekem tetszik, köszönöm!
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek erről a két képről.
Fotonhámozó: Épp amielőtt még kiraktad ide, már teccikeltem flickr-en. Nekem nagyon bejönnek a völgyben úszó ködfoszlányok(?) talán a narancssárgából vennék vissza. Kicsit már túl sok nekem. Persze csak amatőr vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz r.levente75 #40166 üzenetére
Köszi! Esetleg észrevétel, kritika?
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
torzo
őstag
Első ránézésre mondom, mi ez a giccs? Második ránézés, nem is rossz.
Harmadik: rendben van ez nagyon is.Nem a legjobb képed, de szégyellned sem kell.
-
r.levente75
addikt
válasz Fotonhámozó #40170 üzenetére
Számomra kiegyensúlyozott kép, jó napszakban, szeretem az ilyen hangulatú képeket. Köszi még egyszer.
-
gergo5991
őstag
válasz r.levente75 #40172 üzenetére
Ezeket a jó képeket elnézve már nem bírom kivárni azt a 2 hetet hogy megjöjjön a fényképezőm ááááh. Gondolom akik szervizbe adják azok is így érezhetnek
-
gergo5991
őstag
válasz r.levente75 #40174 üzenetére
évekkel ezelőtt a d7000 re csorgattam a nyálam, de ameddigre eljutottam odáig hogy meg is valósuljon ez a dolog már a d7200 van a piacon, szóval azt rendeltem meg, beszerzési időre 220voltnál KB másfél hetet irtak, + 1-3 nap a szállítás, durván 2 héten belül itt kéne hogy legyen.
Végre eljön az idő amikor nem kell unatkoznom egész nap lesz elfoglaltságom.[ Szerkesztve ]
-
g.killer
aktív tag
Szerintem jó! Nagyban nekifeküdtem, hogy kritikát akarsz akkor keresek valami bele kötni valöt de rá kellet jönnöm, hogy ez igy jó ahogy van!
Torzo: Miaz dobtad a sárgát? Vagy ez egyéjszakás kaland a lilával?
Ákos: +1 a mozgólépcsősre
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
sixpak
nagyúr
Hi, ez mennyire gáz?
Vazze, olyan rég jártam itt, hogy elfelejtettem a Flickr képpel való linkelését....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
-
torzo
őstag
válasz randras_83 #40186 üzenetére
-
Fotonhámozó
senior tag
Köszönöm mindenkinek! Nem ilyen kép miatt indultam el otthonról, de ha már hajnali párás volt a táj, akkor lőttem róla pár képet. Obit is tudtam így erős ellenfényben tesztelni. Falra azért nem tenném ki. Végül mire eljutottam oda, ahová eredetileg indultam, túl kemények lettek a fények. Legalább fél órával korábban kellett volna indulnom otthonról...csak az a fránya 4 órai kelés...
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
espista
senior tag
Ismeri valaki a polarr fotó szerkesztőt? Most csak 99 cent.
Romani ite domum!
-
DonaTTT
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő fotós vagyok, és most ismerkedek a fotózással.Szeretném ha véleményeznétek pár képemet.
______________________________________________________Linkek javítva. Az összefoglalóban van két leírás is a flickr linkelésről. Az alapján szúrjátok be a képeket. - vond
[ Módosította: vond ]
-
Saccco
nagyúr
-
fattyu
veterán
-
marcitp
őstag
válasz fattyu #40196 üzenetére
Az epresnél nem tudom, mi lehetett a gond. Zárseb mintha rendben lenne, nézd meg a vízcseppeket. Inkább az élesség (kiesett az élességi tartományból, vagy az üveg rontott volna rajta optikailag?
Vagy vakus kép ---> a víz fröccsenését megfogta a vaku, eprekre nem jutott elég a derítésből/mozgásra, ezért életlen?
off:
érdekes ez a vakus dolog is, viszonylag nagy leképezésnél is elvoltam 1/200-addal, vaku megoldja alapon.
Viszont itt kevés derítést használtam a természetesebb fények miatt, és rögtön bemozdult. Telibevágtam volna, full jó (na nem a fények) lett volna.
Próbáltam múltkor, 1/6 sec-en. Vaku a témára, zárseb meg a háttérre. Durván megtekertem a gépet expó alatt, téma éles, háttér durván mosott, és helyes volt az expó.Olyan buké lett, hogy ihaj...[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
matyi012345
őstag
válasz DonaTTT #40194 üzenetére
Kimerevített splash fotóra akkor van esélyed ha a vakud teljesítményét leveszed, itt még nem villant elég rövidet. Milyen vakud van? Ha folyamatos fénnyel készült akkor a záridőd hosszú. Amúgy elég laposra is sikerült a világítás és a kidolgozás is eléggé hanyag. Az első tetszene de az a nagy levél mindent borít, nem elég letisztult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs