Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz *Ropi* #23615 üzenetére

    Mindkettőnek van létjogosultsága.
    A RT régebbi verziójával pár éve pár kedvenc képemet sikerült összehoznom. Az újat ellenben most letöltöttem és olyan kegyetlen sok opció volt, hogy elvesztem közöttük, feladtam.

    Ha az ember baromira ráér kísérletezgetni, és ebben örömét is leli, akkor tök jók ezek. Vagy ha talál egy olyan közösséget ahol ezeket használják sokan, és van kitől kérdezni.

    A legtöbb közösségben (pl itt) ellenben a Zadób termékeket használják jellemzően, ezért ha valaki elakad, ezekkel kapcsolatban könnyebben, gyorsabban kap segítséget.

    Abszolút privát vélemény: én örülök a havidíjas előfizetős rendszernek. Oké hogy ha megveszed a dobozos licencet, akkor az örökre a tiéd, de lássuk be, hogy pár év alatt azért jön újabb-szebb-jobb. Pár verziót kihagy az ember, nem vált minden verzióváltáskor, de olyan, aki még mindig CS2-t használna, szerintem elég kevés van. Ilyen alapon pedig nem "örökre" veszed a licencet, hanem pár évre. Oké, az upgrade olcsóbb mint a full verzsön, de mégiscsak fizetsz a programért pár évente. Ugyanakkor egy full dobozos verzió nem is olyan rég még nagyon, nagyon, ismétlem, nagyon sokba kerül(t). Rég néztem, de hatszámjegyű összegre emlékszem.
    Sokkal kevésbé fájdalmas egy ilyen havidíjas rendszer, ahol eldöntheted mennyi időre fizetsz elő, egy sokkal könnyebben kinyöghető összegért; és mindig a legfrissebbet használhatod.

    Az ingyenes alternatívák kellenek, ld. a fenti eseteket, illetve hogy mégse maradjanak teljesen versenytárs illetve alternatíva nélkül a fizetős változatok...

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák