Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz imyourfriend #12292 üzenetére

    Értékelni nem tudom a képeket, de biztonságiak nem kértek tőled engedélyt, hogy metro területén fotózol? Tudom, hogy kínai turisták is szoktak, de minket kamerával már állítottak meg.

    Egy jó tanács. Csavard le azt a halszemet és tegyél fel normális obit. Amíg egy képet nem tudsz megkomponálni, addig ez csak bohóckodás és elfecsérelt idő. Ha egy normál torzítású obival már szép képeket tudsz komponálni, utána érdemes extrémebb kanyarokat venni. Lehetne szép dolgokat alkotni azzal az obival, csak fel kell nőni hozzá. De ha egyből csak azzal képelsz össze-vissza, azzal nehezen fogsz szerintem előre lépni.

    Technikai fotókra meg itt kb senki nem kíváncsi. Ha valaki meg akarja nézni hogyan rajzol egy obi, beüti gugliba. Ide kérnénk csak értékelhető képeket felrakni, ami mögött már látszik a tudatos komponálás csírája. ;)

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák