- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee1984
senior tag
válasz zolee1984 #1400 üzenetére
rasotamas:
2-be rendeld
Proci
Lap+ram
Én mindig elsőnek rakom az ingyen szállítást amúgy és ha már kuponozás után nincs meg a 25 akkor is átmegy
De ha kupon előtt a rám és a lap is 25 felett van akkor 3-ba is mehet csak előre tedd az ONLINEFIZETES kupont[ Szerkesztve ]
üdv Zoli
-
nagyúr
Most írjon mindenki, akinek a mama törölte ki kakkanás után mindig! Csak írjátok le, hogy semmi kedvetek ezzel vacakolni, rakjátok be a termék képét és valaki már ugrik is lekuponozni!
(nem azokról beszélek, akik csinálják, de elakadnak valahol vele)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Baltazár123
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1397 üzenetére
Milyen nyereségre gondolsz? Ahhoz hogy még egy kupont beaktiváljon valaki a kontroller és kieg mellé (elé) fel kell menni 29e rendelési értékre, akkor meg jobban jár, ha megbontja. Sehogy nem áll össze a matek.
1403 ubyegon2: már itt is elkezditek? A BB topikban volt/van egy csomó hőbörésző, hogy miért kérnek kuponhoz segítséget a zemberek. Megunták a modik, elsősorban a sok idióta veszekedést meg hisztit, ezért kithoszták onnan a kuponozást. Erre átjöttök ide, megint a hisztit kezditek generálni. Mi legyen, kérni kéne szerintetek egy külön alzás kuponos topikot az alzás, hogy lenyugodjatok végre, mert nem tudjátok nyugodtan olvasni az alzás topikot? Röhej,[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Baltazár123 #1404 üzenetére
hol írtam hogy újabb kupont rakjon be?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Vettem egy ps4 kontit 4k-s kuponnal, aztán a megrendelésnél törölték a kupont. Nektek hogy áll?
Üdv.: Levente
-
Baltazár123
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1406 üzenetére
A kontroller 12e, bármit teszel be mellé, az teljes áron lesz. Mit nyerne azon?
-
atee_13
őstag
Alzáról robot porszívóban van valami kihagyhatatlan ajánlat?
Nagyon nem vagyok jártas a robotporszívókban, általában a Mi Vacuum-ot szokták mondani, mint legjobb ár/érték arány.
Ha az a legjobb akkor az elvileg -13,500 nál csökkenthető jobban vagy az a vége?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Baltazár123 #1409 üzenetére
pl. anthem, nioh, xbox 3 hós kártya, ami akciós az kis plusszal el tud menni hardveraprón. ergo az egyenlege több lesz a kis plusszal. lemezes játékoknál meg kijátssza, és elpasszolja akár árában, ergo ingyen kockult vele.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Gyuri27
félisten
"Egyes kereskedők nem számítják fel Önnek az áru visszaküldésének a költségét. Ellenkező esetben azonban előre (a rendelés előtt) tájékoztatniuk kell Önt arról, hogy az áru visszaküldése esetén annak költsége Önt terheli. Ha a kereskedő nem tett eleget tájékoztatási kötelezettségének, akkor neki kell állnia a visszaküldés költségét. Önnek csak azokat a költségeket kell fizetnie, amelyekről tájékoztatást kapott."
"A kereskedőnek a vásárlástól való elállás közlésétől számított 14 napon belül vissza kell fizetnie Önnek a vételárat, amennyiben kézhez kapta a visszaküldött árut vagy az igazolást arról, hogy Ön visszaküldte azt.
Ha Ön szállítási költséget is fizetett a vásárláskor, a kereskedőnek a vételáron felül azt is meg kell térítenie. Abban az esetben azonban, ha Ön nem szokványos postai kézbesítést (hanem pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kért, a kereskedőnek jogában áll ennek a költségét felszámolni. "
Velem vitázol garis ügyben? Ne mán.
Ezt a linket meg felszámitom, dulván és dágán.Amd - Radeon - Ryzen
-
Baltazár123
senior tag
válasz Baltazár123 #1409 üzenetére
levmen: így jártam én is, aztán bedurciztam és a feleségem nevében is rendeltem egyet. Elméletileg már készítik össze. Vettem 1-1 db-ot így, összesen kettőt.
Másodikat se enged venni egy accra, szívatott a kártyával is, 50 perc csúszással jöttek a kódok, volt izgalom, de aztán láttam, hogy elég sok van készleten, úgyhogy bekértem alza pontra, aztán szép napot nekik. Házhoz azért nem szeretem, ha hozzák, mert várhatom egész nap a cuccot, véletlenszerű időpontban jön a postás.
Mr.csizmás: valami infót kihagysz, mert ennek így semmi értelme. a kieg kupont 12e forintra is megkapja, kontroller + utp, nem kell mellé venni semmit. Ha meg bármit hozzáteszel, arra nincs kupon, mit nyer rajta vagy van valami akció, ha kontrollert veszel?[ Szerkesztve ]
-
Levmen
tag
válasz Baltazár123 #1414 üzenetére
Köszi a választ. Én eddig mindig posta pontra kértem és sosem törölték a kuponokat róla, most kértem személyes átvétellel és bumm, kupon eltűnt. Akkor megpróbálom más accounttal.
Üdv.: Levente
-
-
tPedro_
őstag
Futott bele valaki hasonlóba?
2 kupon hozzáadva, a 3.-hoz kevesli az összeget. A kiegészítő termék darabszámát növelem, amíg el nem érem a szökséges összeget, elfogadja a 3. kupont.
Ezután elkezdem csökkenteni a kiegészítő termékek darabszámát, de a kupont nem törli ki, marad a max kedvezmény.Tovább engedett fizetni is, igaz a konkrét fizetést nem befejztem be.
-
ToXeN
tag
Az létezik, hogy szó nélkül kivették nekem a kuponomat? Az első emailben még ott van, hogy végösszeg 8500. Után lévő emailekben, meg a weblapon és a számlán is 12500 és nyoma nincs a kuponnak. Nincs kifizetve, szóval maximum nem veszem majd át.
"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
totyak
aktív tag
Vett valaki PS4 Pro 1Tb-ot? Egy kolléga privátban érdeklődött kuponozásról és végül azt mondta nekem, hogy le tudta nyomni 56k-ra az árat. Csak a kíváncsiság hajt, de az hogy jöhetett össze 94-ről? Én sima 500-as slimet vettem és 52-re tudtam lenyomni. Ha tényleg Pro 1Tb megy valahogy 56-ért, akkor rossz vételt csináltam.
-
bbsofficial
aktív tag
Van valakinek esetleg egy felesleges Xiaomi kódja?
-
-=Jam=-
őstag
-
Imilenni
addikt
Volt más is aki több dolgot rendelt külön-külön és a postát választotta?
Igazából az érdekelne hogy egy napon lehet hogy csak 1 csomagot kézbesítenek?
Mert tegnap 3 csomagom ugyanakkor érkezett a depóba, de csak az egyiket hozzák ki maPress "F" to pay respects.
-
rizso
addikt
Szerintem arra gondolt, hogy ő a PRO, hogy levitte a slim árát 56k-ra
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
veterán
válasz Silent77 #1439 üzenetére
Ez érdekes, most jött vissza amit előre kifizettem 2db rendelés ára revolutra.
Kontroller
spider man, és days goneKérjük várj
A terméket biztosítjuk. Amint további információ áll rendelkezésünkre, küldünk egy e-mailt.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tomazin
veterán
megrendelés törléséről jön mail? (én kezdeményeztem a linken keresztül)
[ Szerkesztve ]
-
Pacee90
tag
Sziasztok ! Tudnátok nekem adni egy kupont Playstation 4 Pro-hoz ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest