- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
válasz Zotyipotyi #1746 üzenetére
Ez kuponnal 37 alá levihető, ez jobban megéri, nem?
+ 2TB - 8ezer Ft mellette gyorsabb, mert 7200es.Simán önmagán a HDD-re rátehető a kiegeszitok kupon amugy, bar nem mindegyikre. Ezt most fedeztem fel.
-
grafnet
veterán
Audiovideo-ban mi a legolcsóbb, amit elfogad?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Benhill
senior tag
-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Ha egy Alzától való, online és kiszállítással rendelt dolgot eladnék, akkor a garancia hogy működik?
Papírokat nem adtak hozzá, de a számlát természetesen le tudom tölteni a fiókomból, viszont azon nem látszik, hogy mennyi garancia van a termékre.[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Azt hol látom a fiókomban, hogy egy adott terméket mikor vettem át és így meddig küldhetem vissza? Csak a rendelés időpontját találom, de hogy mikor szállították ki, azt nem. A 14nap meg elvileg onnan indul, ha jól gondolom.
-
LK
addikt
Srácok, kicsit beijedtem. Vettem egy videokártyát bővített garival. Megkérdeztem két Alzást, hogy megy a gari intézés, teljesen különböző helyen, és mindkettő megerősítette, hogy 3! szervizen futtatják át a hibás garanciára váró terméket 3X30napig. Az egyik azt ajánlotta, ha erre kerül a sor, egyből a fogyasztóvédelemhez kell fordulni. Ez igaz? Mert az elég durva. A hazai törvények nem 30 napot írnak elő? Ráadásul nem gondolhatják komolyan, hogy valaki nem használja a gépét 3 hónapig. Ha van tapasztalat, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Pioneer
őstag
válasz Mr.Csizmás #1763 üzenetére
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pioneer
őstag
válasz temporello #1768 üzenetére
Rákerestem. Csak a sárga olcsóbb 4-5e Ft-al, ráadásul arra még rájön 2e Ft szállítási költség és azokra csak 1 év gari van...
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Egy Xbox one s 49990 plusz egy kontroller lenne 11990 ért vennék.
Tudnátok segíteni hogy tudnèk lefaragni legjobban?WoT:jimmbo
-
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Az miért van, hogy nem bírok kombinálni kuponokat? Csak 1db-ot fogad el utána már hiba üzenetet kapok, hogy másik kuponnal nem összevonható. Természetesen a keretösszegeket figyelembe vettem.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #1776 üzenetére
Azért kell patch kábel mellé, hogy 12K fölött legyen.
The Truth is out there...
-
Mr.Csizmás
titán
alza appból eltűnt az utólag fizetés?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
raven12
senior tag
Ezen lehet még faragni?
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
válasz Because #1712 üzenetére
Megkaptam tegnap a csomagomhoz a fuvarszámot, ami csomagkövetésnél még ma sem hozott eredményt. Felhívtam az ExpressOnet, ahol az ügyintéző hölgy a következőkkel örvendeztetett meg:
Ma nem jön a csomag biztosan, a fuvarlevélszám pedig téves, ugyanis az alza.hu tévedésből küldte azt meg. Majd ha jön email tőlük, azaz az expressonetól, akkor lehet valamire is számítani.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Guszti
aktív tag
Sziasztok!
Kártyás fizetésem nem akar valamiért összejönni, szokott ilyen lenni, próbálkozzak később vele?
Új céges regisztráció, céges K&H bankkártya.
Minden megy, rendben, megjön az SMS a hitelesítő kóddal, azt beírom, majd a végén azt mondja, hogy sikertelen fizetés. Kártya nem járt le, pénz van rajta, limit jó stb...
Ötletek? Jah, és emilben jött valami, hogy hogyan utaljak, de kártyás fizetést választottam, fel is ajánlja, meg azt is írja a megrendelések fül alatt, és ott az online fizetés gomb.
Köszi! -
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Ezt a Corsair memóriakit-et meddig lehet levinni a kuponokkal? [link]
Nekem kb 34.000-ig sikerült. -
Llew
senior tag
Elkúrtam. Rendeltem egy Xbox kontrollert+kábelt kuponoztam, aztán a visszaigazoló emailnél láttam, hogy olyan kábelt dobtam be figyelmetlenül ami nincs raktáron. Módosítottam a rendelést, cseréltem egy ugyan olyan árúra, most várom, hogy mi lesz.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Gergi
senior tag
köszönöm!
-
jimmy74
őstag
válasz Mr.Csizmás #1776 üzenetére
Köszi.
Külön rendektem a kontrollert.
A Xbox gephez ami 49990 Ft mit ajanlanál hogy a legjobban jöjjek ki?
Vmit olcso tételt hozzacsapni és két kódot így beírni?![ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Pár napja még tudtam így kuponozni, ma már azt írja, hogy nem kombinálhatom a kuponokat. Rájöttek valamire vagy én szúrok el valamit?
Igazából az UTP kábel és a kieglszítős kupon mellé mást nem enged betenni, pedig a kosárba kedvezmény nélkül bőven 50 000 felett van az összeg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest