- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Na, vissza is érkezett a Boxba nem kiszállított rendelés jóváírása a számlámra. Ez igen gyors volt. Teljesen korrekt, általában nem nagyon merek előre fizetni, ezután az Alzán bátrabb leszek.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
alza-nál ha több mindent rendeltem, de egy dolgot szeretnék visszaküldeni, akkor simán csak azt visszapostázom, és majd annak a terméknek az árát küldik vissza?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Chaser
legenda
válasz csababarca #1503 üzenetére
igen, és levonják a discountokat ha igénybe vetted - jogosan -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
totyak
aktív tag
válasz csababarca #1505 üzenetére
Ha még 14 napon belül vagy, küldd vissza az egész rendelést, mindent, ami a lappal jött és rendelj új lapot, ugyanazokkal a dolgokkal.
14 napig szó nélkül elállhatsz a vásárlástól. Én is így tettem egy memóriánál, ment vissza minden és vissza is utalták a teljes összeget.
-
KutyiHU
tag
Aki posta pontra rendelt az alzáról, az csak e-mailben kapott értesítést, hogy átvehető a csomag, vagy sms-ben is?
-
Chaser
legenda
válasz csababarca #1505 üzenetére
vagy vissza minden, ahogy mondta más is
milyen lap ez?
és mért nem előtte olvasol utána? előtte-utána érted :d álmos vagyok ( :nézem ezt ps plus csomagot, ha jól értem ez multi és havi kettő darab játékot be lehet zsákolni?
olyat nem tud mint az ms gp, hogy kb 100 játékkal korlátlanul lehet játszani, de nem kerül tulajdonba?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz csababarca #1510 üzenetére
ph-n kívül is létezik élet, newegg nekem mindig bejött, bár nem sok review van, de elég megosztó
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
válasz KutyiHU #1507 üzenetére
Elvileg e-mailben és SMS-ben is. De volt, hogy csak az egyik jött meg, illetve volt, hogy egyik se, pedig a csomag már napok óta ott volt a célállomáson. Most utoljára valamikor éjfél környékén jött az értesítés, hogy megjött a csomagom, viszont a nyomkövető rendszer szerint már előző nap reggel óta ott volt a PostaPonton. A posta rendszere néha nincs a helyzet magaslatán.
-
törölt tag
válasz csababarca #1510 üzenetére
Voltak ilyen alaplapjaim, nekem semmi gondom nem volt velük, illetve az új gazdáiknak sem. Tuningról meg hasonlókról nem tudod nyilatkozni, mert azzal én alapból nem foglalkozom, de működés szempontjából hibátlanul tették a dolgukat, RAM-okkal se problémáztak. Hűtött VRM, 7.1 audio, Gigabit-es LAN, USB 3.1, SATA3, M.2, Aura Sync RGB csatlakozó, van minden, mi szem-szájnak ingere.
-
Imilenni
addikt
válasz csababarca #1515 üzenetére
Volt már olyan, hogy valaki két csomagkövetési számot kapott egy csomaghoz?
Ez most valami baki?Press "F" to pay respects.
-
pn4hvq
senior tag
Biztosan működik benne, mert a gyerek ilyen alaplapjában ilyen cpu van.
-
szupi92
tag
válasz maj-viktor #1497 üzenetére
Köszönöm.
-
törölt tag
Ha csak annyi a kérdés, hogy fog-e menni benne alapból BIOS-frissítés nélkül, akkor igen. A honlap szerint a 3000-es Ryzeneket is kezeli alapból: "AMD Ryzen 3000 Desktop Ready"
https://www.asus.com/hu/Motherboards/PRIME-B450-PLUS/overview/ -
csababarca
őstag
-
törölt tag
válasz csababarca #1522 üzenetére
Egy átlag felhasználó igényeit bőven kielégíti az az alaplap, de még túl is szárnyalja.
Meg egyébként is az ajánlott alaplapok között említik (Összefoglalóban):
https://prohardver.hu/tema/milyen_alaplapot_ilyen_arban/friss.html[ Szerkesztve ]
-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Volt itt bárki olyan, aki "kuponozással" vett valamit az Alzánál, majd a személyes átvételt választotta, és elhajtották a Róbert Károly körúti üzletből, hogy trükközött?
-
zolee1984
senior tag
válasz csababarca #1522 üzenetére
Vegyél msi b450-et.
Abszolút probléma mentes lapok.
Mondjuk egy b450 gaming plusüdv Zoli
-
Mr.Csizmás
titán
utoljára s775 érában tuningoltam (najó egy X3-at négymagosítottam), tegnap unatkozásból rátettem 41x szorzót a 2600-ra, ramokat 3333/cl20-ra, benchmark bírta, chrome meg bedőlt 60 oldal után a gmail megnyitásával, ramokat visszavettem, most net+film alatt passzív a gép.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Snowy_owl
őstag
Hülye kérdés:
Ha tegnap este rendeltem készleten lévô terméket, mikorra várható?🙄 Vidék
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Gabor343
tag
Üdv!
Ma délután rendeltem egy pár PS4 játékot az alzán összesen 13ezer Ft-ért amire ráaktiváltam a kiegészítős kuponkódot a 190Ftos UTP kábelnek köszönhetően.
Le is vonta a 4ezret és 9ezret írt ki áfás végösszegnek.
Na viszont most érkezett email-ben számla amiben 13ezret ír áfás végösszegnek, ránézem az alza weboldalán a rendeléseimre ott is most már 13ezret ír, az email érkezése előtt csak 9ezret írt.
Személyes átvétellel és fizetéssel rendeltem a cuccokat, lehetséges lenne hogy a kuponkódos akciót levették a rendelésemről?
Szerintetek érdemes lenne lemondani a rendelést és megrendelni újra online bankkártyás fizetéssel?
Megnéztem még mindig engedné aktiválni rá a kupont ha újra megrendelem. -
LógaGéza
veterán
válasz Gabor343 #1532 üzenetére
Az a tapasztalat, hogy bankkártyás fizetéssel tán kevésbé szórakoznak. Ha személyesen fizetsz, ott ránéz egy ügyintéző legalább, és ha ő kiszúrja, vagy olyan kedvében van, akkor simán megtagadhatja a kiadást.
Ha kifizeted előre, akkor végigmegy full automatán a folyamat, csak néha szúrnak ki 1-2 dolgot.Mondjuk haveromnak mondtam, hogy van ez a kuponos dolog, raksz be egy-két dolgot, kupon rá, stb. Ő fogta magát, elment a Róbert Károly körútra, odament a pulthoz, és mondta az eladónak, hogy kérné ezt a monitort UTP kábellel, szivecskés lufival, ezekkel a kuponokkal - a pult mögött álló csajszi csak mosolygott egyet, mondta, hogy tudja mire gondol, de nem adhatja ki, üljön le oda, és rendelje le. A sarokban lévő PC-n megrendelte, majd kiadtak neki mindent.
Szóval ez is múlhat az ügyintézőn is nagyon."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
draco31
veterán
Volt egy olcsó xbox rendelésem, amihez a 3 játék van, ami 42e kuponnal. De ez a rendelésem hibás volt, mert fizetés közben kiesett a kosárból. Töröltem a rendelést, már a pénz is visszajött.
Ez után megrendeltem a fifás változatot, ami egy 10-essel drágábbra jön ki. Most jött meg a csomag, és a dobozán a 3 játék szerepel, nem pedig a fifa. Akkor most így jártam?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
GuruZone
őstag
válasz Imilenni #1516 üzenetére
nálam még a postás matricákat is összecserélték a két csomagon.
Ez azért mókás, mert a PS4 Pro-t kihozhattam volna ingyé' a postáról.A másik csomag egy nagy buborékos tasak volt, abba volt a kőműves simító, a pingponglabdák és az NHL 20. Arra kértek 88000 Ft utánvét fizetést
Persze nem voltam köcsög és átvettem azt is.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
törölt tag
Nekem meg a 15ezer Ft-os A320-as Asusom is tudja (Prime A320M-K), mert azon is van a hűtött VRM-et leszámítva minden más egyéb, még M.2 csatlakozó is.
Az említett Gigabyte lapod se rossz, olyanom is van, de azon csak 2 db RAM foglalat van, és a ledes hűtő fényeit sem tudja rendesen vezérelni, mert csak színeket tudsz váltani/kikapcsolni, ezzel szemben az említett B450-es Asus különféle effekteket is tud akár, és még a hallgatott zene ütemére is villoghat a ledes hűtőd.
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #1527 üzenetére
Jó alaplapok a Steel Legendek, csak kár, hogy mindössze 2 év a garancia rájuk, és pont az Asrock az, aki nem a túl hosszú életű termékeiről híres (alaplap/VGA). Ár/érték arányban viszont jó választás.
-
Chaser
legenda
válasz #24845312 #1542 üzenetére
jah, csak 2 dimm, kevés is 32gb manapság ( : és a zenek arról híresek, h szeretik a 4 modult
rgb nem tudom mit tud, ilyen hülyeségből kinőttem, de van rajta
gyanítom az említett b450-es asus nem br 19e ft - nem kuponozva, úgy az enyém 15 körül van, én még teljes áron vettem - ( :
csak és kizrólag design miatt cserélem ha cserélem, b450m msi gaminget szerettem volna, de az eltűnt
mugen 5-tel és a nitro 590-nel már kb semmi nem látszik ki belőle, szóval mindegy :d
steel legendeknél úgy láttam csillivilli' köntös megy, de a vrm-ek nem a legjobbakdraco31
így van, nekem még nincs ( :
átvetted már a csomagot? akkor ott kell legyen a fiókban a játék, akkor is ha még a kódot nem kaptad meg hozzá, ha nincs, hívd az üfsz-t, akár ma_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest