Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dondiridonna

    újonc

    Sziasztok!
    Én régebben ruhákat rendeltem az Aliexpress-ről és teljesen korrekt volt a dolog.

    Ezúttal USB kulcsokat és micro SD kártyákat vásároltam és egy része már meg is érkezett, de sajnos több, mint a fele hamisítvány.
    Először nem is vettük észre, csak az írási sebessége volt fura, aztán fájl másolással teszteltem és akkor derült ki, hogy az adatok egy része csak elméletileg van az eszközön. Végleges eredményt a tesztprogramok hoztak (FAKEFLASHTEST és h2testw).

    Egy 64 GB-os és 3 db 16 GB-os USB és szintén 3 db 32 GB-os kártya tartozik ebbe a kuka kategóriába.
    ezek összesen 4 szállítótól vannak.

    Mivel bizonyítékkal kell szolgálni, ezért a tesztek screenshot-jait csatoltam. Két eszköz esetében indítottam eddig vitát (teljes visszatérítést kértem) és az egyikre válaszoltak is - történetesen azt, hogy törjem darabokra a cuccot és küldjek képet róla -, de az a helyzet, hogy most valamiért nem enged képet csatolni a rendszer az üzenetekhez.
    Próbáltam már több böngészőben, több képfájl típust, több méretben, egészen kicsiben is.. de nem enged. Töröltem a cookie-kat de az sem segített.
    Ez jelenik meg:

    Valakinek esetleg van/volt ilyen tapasztalata?
    Elég kellemetlen, hogy nem tudok képet küldeni, amivel bizonyítanám, hogy összetörtem az eszközt.
    A másik vitás kérdésben még nem is válaszoltak...

    Szóval a tapasztalataim meglehetősen vegyesek, és majd az is döntő lesz, hogy a még meg nem érkezett eszköz jó lesz-e (egy 32 Gigás usb 3-as pendrive van, ami nem érkezett meg) illetve, hogy a vitás esetekben vissza kapom-e a pénzem.

Új hozzászólás Aktív témák