- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaffau
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy h1n1 v5.5 után vissza akartam rakni a gyári backupomat, de sajnos miután feldobom azután bootloop-ol a teló... ha visszarakom a v5.5öt akkor simán elindul. mitől lehet ez? Előre is köszi a segítséget. -
törölt tag
válasz imi0424 #10753 üzenetére
Tudom.. Azért is javasoltam, hogy keresse inkább a no-frills-t,mielőtt úgy jár,mint mistercheese, aki a tweakedbe a 3-as verziót tette bele,ami fizetős
Kaffau: melyik cwmet használod? Nem lehet,hogy be van flashelve a cwm?(bár elvileg a backup a boot-ot is átírja..).CWM-ben megvolt az összes wipe és format?
[ Szerkesztve ]
-
Ricsi200
tag
Összeszedtem pár linket a telefonhoz, ha valakinek van ötlete, linkje, amivel bővítsem, az privátban nyugodtan közölje.
-
Heavyrain
őstag
A telefonnak le lehet valahogy operálni(sérülés nélkül) az előlapját,mert az első kamera már annyira poros,hogy nem lehet normálisan használni,és ráférne egy tisztítás.
(a hátulján látom,hogy vannak csavarok,de az gondolom csak a hátulsó részét veszi le)
-
törölt tag
válasz Heavyrain #10760 üzenetére
Hátlap leszed,csavarok kicsavar,fekete akkutarto hátlap leszed,szallagkábel csatlakozók kipattint,hangerő-panel kipattint(könnyen repednek..),szenzorpanel kipattint,elö és hátlapi kamerapanel és ledpanel kipattint.Ezek szallagkábellel vannak egymásba fogva,könnyen szakadnak.A műanyag fülek ridegek,törnek.Meg lehet csinálni,de marha óvatosan.Hangerő panel kétoldalas ragasztóval rögzítve van,hosszú lapos szike kell hozzá.
Soroljam tovább?Ricsi: a clean 2.3.6 az a US kivitel, ki kéne próbálni,hogy egy bootloader függetlenített 2.3-as eu kernellel mit szólna /Nem akarok tippeket adni, hogy sok-sok sör Bagyusznak ,hátha megcsinálja /
[ Szerkesztve ]
-
kaffau
csendes tag
-
pucz
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele. De nekem nagyon merül ez az 5.8a! Csak én vagyok így ezzel? Meg néha-néha "beakad". Értem én ezt úgy, hogy csinálok valamit (pl lapozom a mappakat) es megakad picit. Csak tegnap este óta csinálja ezt. Procit nem húzom.
-
berczy77
csendes tag
Nálam is akadozott az 5.8a, játékok fc-ztek. Visszatettem a jól bejáratott 5.3-mat, nekem az érzésre gyorsabb és nálam stabilabb is.
-
enzahobi
aktív tag
Nekem 5.8a tökéltesen megy, trial xtreme 3 -mal és CM Swattal játszom, sose fc-zik, nagyobb játékokat nem próbáltam. Akkuidőm is elég jó, és a gps is hideg indítással 10 sec alatt talált jelet, (Primo-t használok).
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
alxza
csendes tag
Sziasztok. Még új vagyok 2 hónapja vettem Ot 995-ös készüléket. Valahogy nem jön össze az ics rootja ( most 4.0.4 van a készüléken). Megcsinálom amit a leírásban van,de amikor rákattintok a boot_recovery_ics.bat-ra akor viszont kiírja,hogy waiting for device, és a telefon nem csinál semmit sem. A telefonra rámásoltam azt a két fájlt amit megírtatok,de semmi. Valakinek valami ötlete esetleg lenne felém? Nagyon szépen köszi a válaszokat!
LG G4
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
valakinek van tapasztalata az 5.8a GPS-evel?
A kov. a problemam. Nalam csak es kizarolag az 5.4-es H1N1 GPS-e mukodik normalisan. Minden egyeb H1N1 a kovetkezot csinalja:
Egy darabig megy szepen, viszont egy ido utan (fel ora kb) ha inditok egy GPS-t hasznalo progit, (terkep, iranytu, idojaras widget, barmi...) bepozicional, majd kikapcsolja a GPS-t (ergo pl navigacional nem követ)
A gondot egy ujrainditas megoldja. (de ez nem megoldas)
Estere kiprobalom az 5.8a-t, ha ott is csinalja akkor lenne arra ra mod (es itt elsosorban Bagyuszt kerdezem) hogy az 5.4 alapjan ezt a dolgot valahogy orvosolni lehessen? A tobbi feature nagyon jo az ujabb H1N1 verziokban, nem akarnek csak ez miatt lemaradni....
[ Szerkesztve ]
-
alxza
csendes tag
Mármint igen, az van telepítve Még nem vagyok toppon ezekben a szakmai szavakban...
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
törölt tag
Majdnem 100%,hogy driver problem miatt nem megy.Próbáld először úgy,hogy telo kikapcsol,majd nyomod a hang le+ bekapcsolo gombokat .Amikor az alcatel(vagy telenor) logo megjelenik,akkor elengeded a bekapcsolo gombot,de a hang le gombot még 4-5 mp-ig nyomod. Utána dugd rá az usb kábelt a telora és a gépre. Ekkor fel kéne ismernie a telót,mint uj ezközt.
-
Milo629
aktív tag
Múltkor láttam egy screent 6900-as antutu score-ról, nekem az 5.8a-s H1N1-el éppen hogy sikerül elérni a 6000-et, CPU 1950Mhz/Performance, GPU 320Mhz, SD class10. Valaki linkelne egy 6900 körüli benchmarkot, hogy lássam hol maradok le? (Próbáltam a 2D render ki/bekapcsolását és még a rendszer sincs tele semmi szemétel, 3 app van az antutu-n kívül)
Szerk.: Kép nem esik szét nálam a GPU OC miatt, szval. bírja szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
alxza
csendes tag
Backup-nál is van egy hibám... megcsinálok mindent ahogy írva van, Recovery módban ezt kapom miután rálépek a backup-ra... Can't mount backup path.
Itt is segítenétek? Légyszives[ Szerkesztve ]
LG G4
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok! Hogy tudnám vissza rakni a gyári ICS romot? GB bootloaderes vagyok, nincs időm 2 hetet várni OTU ra..
-
pucz
senior tag
válasz Toncsiii93 #10796 üzenetére
Szia!
Ha GB loaderes vagy, hogy volt neked gyári ICS-d? Itt valami nem tiszta. Ha hivatalosan frsisítettél ICS-re, akkor ICS loaderes vagy. Ám ha így van, akkor meg is magyaráztam a kérdésedet: másik cwm-et kell használnod.
Kicsit többet kéne tudni a helyzetről. Kifejtenéd bővebben?
-
pucz
senior tag
válasz Toncsiii93 #10798 üzenetére
Ha nem frissítettél ICS-re, csak feltetted, ahogy írtad, akkor GB-s vagy.Ha gyári ICS kell, azt ajánlom nyomj egy restore-t GB-re, és hivatalosan frissítsd fel (gondolom csak fent van még a szerveren). Ha nem, akkor szívás, mert azt nem tudom megmondani hogy tudnál Fota, és Otu nélkül gyári ICS-t. De azt ajánlom, hogy GB-vel add tovább, aranyat ér, főleg hogy nem lehet visszaálni GB-re, ha frissítetted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest