- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
van egy nemzetközi ISO szabvány ezeknek a szaroknak a mérésére.
ebben az "isóban" meg van adva, hogy pl. mennyi ideig kell sleepben lennie, idleben, használatban, gépelés, fényerő, beállitások, stb.ez alapján tudják a gyártók a gépeket mérni, tesztelni.
amennyiben Te is pontosan azt a tesztet csinálod, ami abban az szabványban van, akkor fog menni 6-8 órát.
ez a szabvány/szabály rendszer az átlag felhasználói szokásokra épül, átlagos felhasználás és környezetre.
remélem igy érthető amit leirtam.[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
YBW
csendes tag
Fogalmam sincs hogyan bír annyit, de nekem közepes fényerőn, az aksi 11%os elhasználódottságánál 5órát bír folyamatos zenével(pedig akkora képernyő sem meg el). én is alig hittem hogy még mindig még mindig és még mindig bírja szuflával(nem volt egér rákapcoslva, csak a zene ment, se wifi, bluetoot egy kicsit az elején amíg küldtek képeket).
-
Dapro
senior tag
nekem jelenleg chrome 6 ablakkal + facebookos java jatek + skype+ windows media player zenehallgatás + telepítgetés meg másolgatások mappából mappába + pokeres adatbázis fut és most van 27%-on az akksi és még 1 óra 6 percet ír
-
juve600
nagyúr
most néztem hogy amig egy asztali cpu-nak kb 70 fokig szabad melegednie addig egy ugyanolyan mobil cpu-nak 100 fokig,gondolom mivel eleve nem lehet akkora cpu hűtőt beletenni a notiba,de akko ezek szerint ha 70-80 fok körül van játék közben a cpu akko az teljesen normális
-
Mike66
csendes tag
Hali!
Egy Acer Aspire 5942G-ben szeretném a 3GB memóriát 6GB-re bővíteni. Samsung memóriakártyák (1333Mhz) vannak benne 1+2GB, és az 1GB-t cserélném egy 4esre.
Milyen memóriakártyát vegyek? Számít valamit hogy nem Samsung?
Ötleteket várnám!
Köszike!!Acer Aspire 5942G :D + iPhone 3GS 32GB :P
-
Studi22
aktív tag
Megvolt az első játékteszt az 5750G-n.
F.E.A.R. 3-al SymbianOS beállításait használtam én is,antialiasing nálam ki volt kapcsolva
CPU:max. 81C
GPU:max. 76C
3 óra játék után ez volt maximum amit kitudtam hozni belőle,pad nélkül.
Illetve felraktam a legfrissebb BIOS-t is, mert csak 1.10 volt rajta...Nálam eddig hibátlanul teljesít!
[ Szerkesztve ]
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
nono0327
csendes tag
Sziasztok, abban szeretnék segítséget kérni, hogy van egy 5830TG (i3, GT540) vasam, amiben 1.02-es a BIOS. A gép tökéletesen működik (talán csak a ventilátor hangos kissé), ebben az esetben van-e értelme frissíteni (1.05-re), vagy semmilyen változást nem eredményezne egy frissítés. Ha van értelme, akkor megköszönném azt is, ha valaki pár szóban elmondaná, hogy hogyan kell csinálni. Nagyjából képben vagyok, csak nem szeretném használhatatlanná varázsolni a gépet, ha valamit elrontok!
-
-
Peak
addikt
válasz #21346560 #22273 üzenetére
gart nem veszit, de a helyreállitás már nem tartozik a garanciális feladatok közé, tehát azért meg fizetnie kell.
azért csak szépen helyesen és pontosan tájékoztassatok másokat, ha már ezt teszitek.tyty
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Studi22
aktív tag
válasz nono0327 #22277 üzenetére
Én tegnap tettem fel 1.14-re bár az enyém 5750g,de azt hiszem egyezik...
Nagyon egyszerű semmi félni való nincs tőle,csak amit leír(hibernáció kikapcs illetve semmi ne legyen rádugva usb és egyéb ami van) azt kell betartani, 2 perc az egész exe futtatása.A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
Bloodaxe
aktív tag
Egy dolgot magyarázzatok meg. Nyáron a 30 fokos szobába volt 80 fokos a vga-m, most 20 fokosba van 90-91 fok jó mondjuk a Dead Islandal toltam most 3 órát, lehet az jobban megizzasztja. Azért ötlet?
Üdv: Zsolti
-
törölt tag
Aki esetleg BIOS jelszavazás után nem tudott belépni a biosba, az vegye ki az akksit, és rakja vissza.
-
-
lala98
csendes tag
Hello!
Nem volt még celeron procis laptopom,ezért kérdezem.
Van egy acer aspire 3680-as notebookom,benne egy intel celeron m 420-as proci.(1,6ghz) és nem veszi vissza a processzor órajelét,ha akkuról használom akkor sem, ha hálózatról akkor sem. Miért van ez? win xp-m van.
Üdv: LalaHa irtam privit akkor írj vissza!
-
sowi
őstag
válasz nggabi #22291 üzenetére
eredeti service manualban en meg sose lattam, hogy azt mondjak, forraszd le az elemet, pedig mar tulvagyok egy-ket acer,emachines,packard bell es gateway gepen, ahol az elemmel kell machinalni ott kivehetos a tobbinel jumperes a jelszotorles vagy DOS alapu
@lala98: nem tudja a procid a speedstepet
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
juve600
nagyúr
a lefrisebb nvidia driverrel dupla lett az fps-m ( gt540m) !!!
-
.:Kristian:.
addikt
Valaki tisztíttatta már ki a notiját hivatalos márkaszervizben?
Garanciába megcsinálják ha már játékok alatt félóra-óra után lekapcsol a gép?
Illetve időben ez ennyi? Sajnos nekem a noti munkagép is így nem sokáig tudom nélkülözni. -
félisten
válasz .:Kristian:. #22299 üzenetére
ha kikapcsol biztosan meg kell csinálniuk. Nekem anno 8napot ígértek,de sztem más ebben jobban jártas.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest