Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gryphus

    csendes tag

    Üdv!

    Sajnos kénytelen vagyok leírni tapasztalataimat, mely a sokak által megbízhatónak tartott Lambda Computerrel kapcsolatos.
    Rendeltem tőlük egy Asrock Z77 Pro4 alaplapot. Kifejezetten úgy választottam üzletet, hogy biztosítsa az Asrock által Z77-es chipsetes alaplapokra vonatkozó 3 év garanciát. Webshopban 3 év szerepelt tehát, de a garancialevélen csak 2 év. Azonnal jeleztem a problémát telefonon, ahol segítőkész kolléga megnyugtatott postázzák a helyes garancialevelet. OK!
    Másnapra a webshopban javítva 2 évre a garancia, de csak ennél az egyetlen Asrock Z77 alaplapnál! A többinél maradt 3 év...
    Eltelt 1 hét, semmi...Megint telefon, ó már 3 napja feladtuk, a Posta lassú. OK!
    Megérkezik a második telefonhoz képest 3 nap múlva, természetesen a feladási dátum megegyezik a második telefon dátumával, de annyi baj legyen, elfelejtették.
    Kibontva 2 év tollal, kézzel lehúzva mellé 3 év javítva. Se egy pecsét, se egy aláírás...

    Mostmár nem érdekel, buktam egy év garanciát, de egy tapasztalattal gazdagabb lettem, és terjesztem a "jó hírüket", hogy más ne járjon így.
    Mai napig a webshopban hol 2 hol 3 év a garancia, mikor milyen kedvük van...

    [ Szerkesztve ]

    A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

Új hozzászólás Aktív témák