- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamu telefonok
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz NorDezs #3941 üzenetére
Csak részben értek veled egyet, de nem teljesen fedi a valóságot szerintem amit állítasz.
Nagyban függ a bőr minősége a vastagságától, mert ugye vághatják azt akár 2-3 rétegben is, vagy hagyhatják egyben, ezért van például a bőr garnitúrák árai között is rettentő nagy különbség sokszor. Bútoros ismerős mesélte azt is, nem mindegy milyen vegyszeres kezeléssel teszik tartóssá, érik el a simaságot, mert szerinte is nagyot esett a minőség bőr téren. Ha egyáltalán igazi bőrről beszélünk, nem zúzalékról vagy műbőrről.
A V70 lassan pár hónap múlva 15 éves lesz. Ha megnézed az ülését a sofőr van a "legrosszabb" állapotban, ez annyit jelent, hogy pár gyűrődés. Kopásnak nyoma sincsen, érezhető a minőség és a vastagság.
Ezzel szemben a fele annyi idős S80 ülése, ami már kapott pár kezelést siralmas. Első ránézésre úgy tűnik rendben van.
Viszont ha másodszorra is ránézel, látod hogy kezd repedezni, vannak rajt sokkal rosszabb gyűrődések, amit én főleg az anyagvastagság számlájára írok.
Mi lesz ha a mai "bőrök" lesznek 15 évesek már szövetnek fognak számítani? A csípéseket, sérüléseket most ne keverjük ide, azok mindig is voltak, mindig is lesznek az igazi bőrön, eddig is megoldották, amúgy is elég sok darabból varrják össze az ülést, nem sok megy kárba.
Fórumtárstól lopvaEz pedig az újabbak ülése.
Egyszerűen siralmasnak tartom ezt az egészet, ha kifizeted a bőr felárat, akkor az igenis legyen legalább V70 minőségű. Ezeket a képeket csak most szemléltetés képpen lőttem hirtelen mobillal, de szerintem a lényeg átjön. Én aggódok, mert a legtöbb ember úgy sem tájékozódik, új autót meg nem igen fogok vásárolni, így mint másod, harmad tulajdonost különösen érint a dolog.
Amint megjön az Autoglym szett átmegyek az összes bőr felületen, de csodát ez sem fog tenni az S80 vezető ülésével, azzal már komolyabb gondok lesznek ha nem lépek közbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs