Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Lizsó #3907 üzenetére

    Ez nem túl jó hír. :F
    Székesfehérváriakról nincs ilyen hír? Enyém onnan származik.

    tjojo

    Nézd, maga a cucc alapvetően jó. Gyári környezetbe tökéletesen beleillik, WinCE fut rajta, ami viszonylag stabil rendszert jelent. Sok plusz funkciója van, amit egy gyári rendszer hellyel közzel tud.
    Pozitívum még, h a hangzása sokkal jobb. Érezni, h kihozza a maximumot a gyári egyébként is remek hifiből. Van basszus, van magas, van dinamika. Szerintem simán koncert termi ezzel a hangzás, főleg 320kbps-os mp3-mal.
    Nyilván mellette szól még az IGO kompatibilitás, kezdetben voltak hülyeségek a GPS-szel, de Lizso féle ájgó-val úgy tűnik egyelőre jól működik (kopp kopp). Van benne BT kihangosítás funkció is. Mondjuk a céges E52-mmel amit csak telefonálásra használok valami gebasz lehet. Nem mindig csatlakozik automatikusan, hiába engedélyezem, illetve kézi kapcsolódással sem mindig áll fel elsőre a BT kapcsolat. Lehet sw frissítés kellene neki, viszont az iPhone-ommal rögvest csatlakozik minden esetben.

    A legnagyobb szopás, h több mint fél éve várjuk az 5 CANBUS illesztőt, ami azért felel, h legyen kormányvezérlés (szám / rádió léptetés, hangerő állítás), legyen tolatóradar hang, és legyen tolatókamera élőkép automatikus átkapcsolás, ha rükvercbe rakod. Természetesen ki lett fizetve április, május körül az egész pakk, 1,5 hónap alatt a fejegységek megjöttek, az illesztők azóta sem. Nekem már nem válaszol az e-mail-ekre, T_H-nak (index forumos) néha néha, 1-2 hetes csúszással igen. De, csak az ígérgetés megy, előrelépés nincs sajnos.
    Mondtam már neki is, igazán nem érdekel, ha kell kifizetem újra az illesztőket, csak oldódjon már meg, mert bosszantó h csak kompromisszumokkal tudom használni.
    Ő is utánanézett, nem olyan egyszerű beszerezni ezt az illesztőt, mivel pont ehhez a cucchoz van fejlesztve. Patthelyzet, minden tekintetben. Alternatíva, más gyártó nincs ilyen típusspecifikus kütyüvel, csak ő. Ha, újra vásárlás előtt állnék, s tudnám, h ez a helyzet, nem vágnék bele.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák