Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iceman007

    aktív tag

    válasz iceman007 #48627 üzenetére

    Na akkor jöjjenek a tapasztalatok, és hozzátenném, hogy én ezen a fórumon most beszéltem az AMS2-ről utoljára :)
    Nem vitaindítónak szánom és nem is akarok meggyőzni senkit semmiről, csupán a tapasztalatok:
    Először leszedtem a demo-t amibe csak elsőkerekes autó volt. Az első reakció így WTF ez az FFB tényleg rohadt jó. Oké menjünk tovább megvettem a fullos csomagot.
    Először 98-as CART gép, Laguna Seca. Basszus ez az FFB tényleg javult jó lenne finomhangolni. Na hát "FFB meter" még mindig nincs a játékban. Ezek alapján, hogy lövi be az ember az erőt?
    Következő egy Porsche 911 RSR volt a Nordschleifén. Na itt kezdődtek a "gondok" meg a felismerés. Megyek, későn fékezek, benézek egy kanyar csúcspontot, na mondom ez korlát lesz..picit belefékezek fordítok egy kicsit a kormányon és beforul..."He?". Na itt kezdett el derengeni, hogy valszeg nem az FFB-vel vagy csak azzal volt nekem bajom, hanem a fizikával.
    Oké nézzük meg E30 GrA-t azt is össze lehet hasonlítani más játékokkal. Na itt egy az egybe vissza jött a PC2 nyúlós-csúszós semmilyen fizikája.
    Volt még aztán GT3 Spa-ban.
    Aztán classic Spa-n 60-as évek végi F1-es autó ahol lehetett volna kamatoztatni ezt a csúszós "fizikát", de itt meg valamiért alulkormányzottak voltak az autó mint az állat.
    A kegyelemdöfést pedig a C csoportos Porsche szúrta be Montrealban. Az 5-ös kanyarban hirtelen brutál alulkormányozottság, de mondom ezt már ismerem kicsit fék és kormány és brutál módon be fog tapadni. Így is lett. Aztán a hátsó visszafordítóban váltok vissza, de az 1-es és 2-es között elb@sztam a gázfröccsöt. Elindult a hátulja és a maximumhoz közeli ellenkormányzásnál egyszercsak megtapadt majd végigdrifteltem a kanyart :F

    Szóval vannak változások, sokkal jobb mint a PC2, de az én elvárásaimmal nem találkozott.
    Nagyon jó játék, annak aki nem keres vérbeli szimulátort és nem a századokat vadássza. És nagyon jól elhiteti az emberrel, hogy épp Ő René Rast vagy Hans-Joachim Stuck és hibátlanul végigcsapatja a pályán, bármilyen helyzetet megfog, tényleg nagyon jó a flowja. A grafikáról esőről és VR-ról nem is beszélve.

    Egy szó mint száz, ment a refund és jött a R3E Pro Pack ;]

Új hozzászólás Aktív témák