Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz m3ss #4744 üzenetére

    Az iRacinget kivéve a fent említetteknek van demo módja. Próbáld ki őket :)

    LFS: Ezt linkelted te is. Ez létezik legrégebb óta, rengeteg update van mögötte. Ennek van a leggyengébb grafikája, és talán a második leggyengébb szimulációja (ezt a legjobb szimulátorok ligájában kell érteni - mondjuk 95%). Egy éve dolgoznak egy komoly szimulációs fejlesztésen, amivel valószínűleg újra a no.1 pozícióbakerül. Jelenleg a legkomolyabb erőssége az, hogy a versenyek szervezhetőségében a legrugalmasabb (legjobb szórakozást nyújtja), és nagy a felhasználói tábora. Ára kb. 7k, amiért időben korlátlan licenszet és a főverzióban (jelenleg 2.) korlátlan frissítési lehetőséget nyújt.

    NetKar Pro: Egyik legújabb fejlesztés folyamatos frissítésekkel. Grafikája nagyon szép. Van néhány bugja még, viszont a szimulációban per pillanat nálam ő a no.1 (98%). Fő erőssége a szimuláció, és a modularitás, hátránya, hogy kevéssé elterjedt, így nehéz nekünk tetsző versenyt találni előzetes tervezés nélkül. Ára kb. 5,5k, amiért időben korlátlan licenszet és frissítési lehetőséget nyújt.

    iRacing: A legújabb fejlesztés, állandó frissítésekkel, a nagynevű Papyrus terméke. Grafikája közepes. Szimulációban elég jó (96%), az általuk készített régi '90-es évek NASCAR és IndyCar sorozat motorját políroztak fel, pályaszimulációban viszont fölényesen a legjobb. Versenyszervezése nem kicsit nehézkes, gyakran unalmas. Nagyon új, sok még a bug. Ára kb. végtelen :U (pályákért, autókért fizetni kell valamint havi előfizetési díjat szednek). Amíg használtam (néhány hónap) kb. 40e Ft-t hagytam náluk, de nem ezért hagytam abba, hanem az unalmas versenyszervezés és a bugok miatt. Előnye, hogy nagyon sok előfizetője van, mindig találni nekünk megfelelő versenyt, valamint rengeteg profi autóversenyző használja. Biztos, hogy később visszanézek még, hogy alakul a fejlesztés.

    rFactor: Elég régi fejlesztés, 2 éve nincs új frissítés. Grafikája elég jó. A szimulációja nekem nem tetszik (90%). Számomra nem ütötte meg azt a szintet, hogy fizessek érte. A feltört változattal megyek néha pár kört a Nordschleifén (ez a mod elég jól sikerült), főleg összehasonlítási céllal, hogy megállapítsam, hogy igen, nekem ez gyenge :( . A versenyszervezéséről nem tudok nyilatkozni, mert nem játszottam teljes verzióval sosem. Ára: 9k. Előnye hogy nagyon könnyen moddolható, és rengeteg (jobb-rosszabb minőségű) autó és pálya mod készült hozzá.

    Csak összehasonlításként: A Dirt2-t szimulációját 60%-ra, grafikáját "közepes-jó"-ra taksálnám (nem tudom, nekem nem jönnek be az effetek, a valóság egyszerűen nem így néz ki).

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák