Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    válasz adrian360 #43521 üzenetére

    No így néz ki az én cockpitem,




    Összecsukva ~110 cm
    Szétnyitva ~150 cm
    Szélessége ~66 cm, ha meglesz a DD szett akkor keskenyebbre veszem, úgy 58 cm lesz.

    Természetesen a pedál dőlésszöge, a bázis magassága, távolsága és dőlésszöge, illetve az ülés távolsága, magassága és dőlésszög is variálható. Teljesen személyre szabható az egész, csak fantázia kérdése a végeredmény...

    A FrameXpert nevezetű programban megterveztem, a német Motedis-től megrendeltem a méretre vágott aluprofil elemeket, aztán összecsavaroztam. Nagyon szeretem mert viszonylag kompakt, könnyen vissza tudom gurítani a hálóba ha útban van a nappaliban és összecsukva nem sok helyet foglal. Emellett könnyen alakítható, különböző konzolokkal gyakorlatilag bármit rá tudok rakni, így vélhetően jó pár kormány szettet kiszolgál majd, sőt idővel talán a repülős kütyüimet és rátervezem majd. Optikailag még lenne mit szépíteni rajta, kábeleket elvezetni, az aluprofil nútjaiba van műanyag betét, hogy a pro ne üljön bele, stb.

    Ami nem tetszik, az az ára... 4-5 évvel ezelőtt az ülés nélkül cirka 120000.-Ft volt a vége úgy, hogy a Motedis-től tudtam nettóban vásárolni. Ez nem kevés, de ha a kompaktságát, a variálhatóságát és a várható élettartamát nézem akkor nem fáj annyira.

    [ Szerkesztve ]

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák