Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koanla

    aktív tag

    válasz fulton #27527 üzenetére

    Pár plusz infó:
    - volt korábban is BF a Fanánál, de idén kicsit jobban belehúztak. Négy akciós ajánlatuk volt, szerintem ez sokkal jobb mnt a tavalyi kézifék épp-csak-leolcsósítása. Amennyire tudom, konkrétan a CSL-ekből annyit adtak el, hogy legközelebb jövő márcisuban tudnak ismét szállítani.
    - Az adventi kalendáriOmos (á la Regős Bendegúz) dolog most volt elsőre, de Thomas azt írta az iR egyik fórumán, hogy elképzelhető, hogy lesz még folytatása máskor.
    - A lottó ötös esélye 1:43millióhoz, ennek azért sokkal jobb. A legdurvább a 24-ei szettnél volt, mert az valami 1648EUR-ért kelt el és 20 Eurocentes volt a licitlépcső, szóval 5*1648 körül licitáltak. Az még mindig négy nagyságrenddel jobb esély. A többi termékre nem volt ilyen nagy érdeklődés, amennyire láttam. Persze, attól még összesen 24 szerencsés volt a napi többszáz közül (nem tudom, mennyi volt az átfedés, de nyilván, nem licitált mindig mindenki. Ugyanakkor sokan licitáltak szinte minden nap, szóval ezt csak Thomasék statisztikája mondaná meg. De mindegy is kábé :) )
    - A licitet nem menet közben állították meg, hanem volt egy előre kitalált ár, amit elérve vége lett a licitnek és az azon áron leütő vihette a cuccost. (privát vélemény, hogy ez így annyiban volt korrekt,, hogy adtak 90% körüli diszkontot is, meg jó sokszor volt 30-60% is. Ha a legnagyobb licit nyer, akkor fellicitálták volna a népek közel a hivatalos árig vagy mondjuk 10%-kal az alá. Annak sok teteje nem lett volna és a végén ugyanúgy egy ember viszi. Így viszont tényleg jó esélye volt annak az ugyanúgy egynek, aki mázlis kézzel ébredt aznap.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák