Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz #86564352 #78895 üzenetére

    Ez is egy gondolkodás. Én nem venném figyelembe. Ha a szomszéd nem tudja levágni a sövényt, mert nem éri fel, én meg viszek neki egy létrát, majd amikor visszahozza, hálából oda akarná adni kb. a vérnyomáscsökkentőjét, hogy az övé igazából nem is olyan extrém magas, azt nem fogom elfogadni az életben.
    Azt pedig fel sem tudom fogni, hogy ilyenkor én mérlegeljek, hogy hát igazából van pénze másik doboz vérnyomáscsökkentőre, meg ilyen az esettől független dolgokat mérlegeljek.

    Covid oltóanyagot szerintem csak onnan szabadna elfogadni ajándékba, ahol már rendesen felesleg van, mindenkit beoltottak, és maradt nekik. Ezt megfordítva pedig, akinek már feleslege van, annak illene min. eladni másnak, de akár ajándékozni.

    Az 5000 adag visszautasításával tettünk nekik még egy gesztust, nem kell meghálálni. Elég, hogy meg akarták.

    Angol tanfolyamra jártam annó egy havarommal, és volt egy csávó aki itt lakott tőlem nem messze, havernak meg a barátnője, és busszal jártunk. Hazafele pedig a csoportból egy csávó mindig elhozott minket kocsival, és amikor kérdeztük, hogy mivel tartozunk, vagy adni akartunk neki valamit, akkor azt mondta, hogy akkor annyit kér, hogy majd a későbbiekben mi is segítsünk majd valaki másnak, ha lesz rá lehetőségünk.

Új hozzászólás Aktív témák