Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syberia

    veterán

    válasz kwzatz #116477 üzenetére

    Valamikor tavaly ilyentájt hoztam egy tanulmányt, amiben közérthetően el van magyarázva a tudományos síkon kevésbé képzettek számára is, miért jobb minden téren a természetes immunitás.
    Ha valakit érdekel, szívesen kikeresem. ;)

    (#116506): Van az a vicc, amiben a maci és a vadász vadász...szóval beszélgetnek, az biztos megvan neked. ;] A JR vs CNN fiaskó elég csúnya volt.. :U

    Amúgy pedig:

    Az elmúlt 3 évtizedben világszerte több százmillió embert kezeltek gyógyító vagy megelőzési céllal ivermektinnel. E jelentés referencialistája azt mutatja, hogy nagyszámú adat áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi az ivermektin orvosi biztonságosságának részletes elemzését. Kétségtelen, hogy az ivermektin farmakológiai hatásait és hatásmechanizmusait illetően továbbra is vannak bizonytalanságok, de ezek kiküszöbölése várhatóan nem változtatja meg jelentősen e jelentés fő következtetéseit, mivel azok az orvosi publikációk kiterjedt és következetes adatbázisán alapulnak.A fentieket figyelembe véve a rendelkezésre álló orvosi adatok jelen elemzésének szerzője arra a következtésre jutott, hogy az ivermektin biztonsági profilja a kezelt betegekben eddig kiváló volt, így az ivermektin humán toxicitása nem adhat okot komoly aggodalomra.
    https://logout.hu/tema/a_koronavirusrol_komolyan/hsz_3794-3794.html

    [ Szerkesztve ]

    https://howbad.info/

Új hozzászólás Aktív témák